Podijelite s prijateljima!

Nakon što smo nedavnom uradili analizu web stranca domaćih TV kuća, odlučili smo da uradimo i poredak news portala u vlasništvu lokalnih radio stanica u Bosni i Hercegovini.

Važno je spomenuti da smo u redakciji biznis portala poslovne.com obzir uzeli samo web stranice koje su ujedno i lokalni news portali tako da u ovoj kategoriji nećete naći neke od poznatijih radijskih brendova.

Trend u svijetu je da radio stanice imaju sajtove koji su jako informativni za lokalnu publiku, a najbolji dokaz da se ovaj trend odnosi i na našu zemlju je Radio Sarajevo koji ima jedan od najpopularnijih portala u BiH.

Sigurno je da su lokalni radijski portali dobar i stabilan izvor informacija za sve posjetitelje ali i odličan način da sponzori dođu do svoje publike.

Vjerujemo da se to pozitivno odražava i na prihode domaćih radio stanica. U nastavku pogledajte listu 11 najbolje rangiranih news portala u vlasništvu lokalnih radio stanica.

BH PORTALI – Kako smo rangirali?

bh portali top 11 radio stanica
bh portali top 11 radio stanica

Ovaj put nismo radili pojedinačne komentare sajtova, nego smo dopustili da google sa svojom ocjenom kaže sve što se ima reći.

Sponzorima svakako preporučujemo da se reklamiraju na ovim sajtovima ali i sajtovima stanica koje nisu na listi. A vlasnicima radio stanica preporučujemo da što više ulažu u razvoj svojih sajtova.

Digitala + radio su budućnost, ako je vjerovati gotovo svim istraživanjima.

BH PORTALI – NAZIV DOMENEDR
radiosarajevo.ba67
radiokameleon.ba38
radioilijaš.ba28
zenit.ba27
bigportal.ba (radio BiG)27
radiobrcko.ba26
rtvvogosca.ba26
efm.ba (Studentski radio)25
rtvslobomir.com23
radikakanj.co.ba23
Rdv.ba (Radio Dobre Vibracije)20

U Bosni i Hercegovini postoji preko 150 radio stanica, naša redakcija je pregledala sve domene, izabrali smo samo 11. najboje rangiranih news portala radio stanica jer bi lista bila prevelika. Ako želite saznati svoj rank, javite nam se na [email protected]

Ovom prilikom želimo da napomenemo da ćemo rado i predstaviti vašu radio stanicu našim čitateljima (besplatno). Ako ste zainteresovani pišite na [email protected] uz napomenu “Za poslovne.com”.

Preuzimanje sadržaja

Preuzimanje sadržaja je dozvoljeno samo uz dodavanje link na poslovne.com unutar preuzetog članka. Hvala.

Pročitajte i ovo

Povezani članci

Možda vas zanima

Izrada domaće tjestenine, biznis od kuće

Izrada domaće tjestenine - Kao što je već poznato, većina ljudi se sada okreće zdravijoj hrani, praveći domaću zimnicu, te proizvodnju organske...

Izrada svijeća kao biznis ili dodatna zarada! Kako započeti biznis!

Izrada svijeća kao biznis ili dodatna zarada - Ukoliko tragate za odličnom poslovnom mogućnošću Razmislite o pokretanju radionice za...

Pokretanje online biznisa – Šta morate znati prije?

Internet je jedna od najboljih stvari koje su se firmama dogodile u posljednje vrijeme.  Osim što je izvor zabave,...

Želite biti u toku sa najnovijim vijestima?

Voljeli bismo čuti vaše mišljenje! Unesite svoje podatke i ostajemo u kontaktu.