-3.1 C
Sarajevo
Geek svijetTOP 11 news portala bh. radio stanica!

TOP 11 news portala bh. radio stanica!

Nakon što smo nedavnom uradili analizu web stranca domaćih TV kuća, odlučili smo da uradimo i poredak news portala u vlasništvu lokalnih radio stanica u Bosni i Hercegovini.

Važno je spomenuti da smo u redakciji biznis portala poslovne.com obzir uzeli samo web stranice koje su ujedno i lokalni news portali tako da u ovoj kategoriji nećete naći neke od poznatijih radijskih brendova.

Trend u svijetu je da radio stanice imaju sajtove koji su jako informativni za lokalnu publiku, a najbolji dokaz da se ovaj trend odnosi i na našu zemlju je Radio Sarajevo koji ima jedan od najpopularnijih portala u BiH.

Sigurno je da su lokalni radijski portali dobar i stabilan izvor informacija za sve posjetitelje ali i odličan način da sponzori dođu do svoje publike.

Vjerujemo da se to pozitivno odražava i na prihode domaćih radio stanica. U nastavku pogledajte listu 11 najbolje rangiranih news portala u vlasništvu lokalnih radio stanica.

BH PORTALI – Kako smo rangirali?

bh portali top 11 radio stanica
bh portali top 11 radio stanica

Ovaj put nismo radili pojedinačne komentare sajtova, nego smo dopustili da google sa svojom ocjenom kaže sve što se ima reći.

Sponzorima svakako preporučujemo da se reklamiraju na ovim sajtovima ali i sajtovima stanica koje nisu na listi. A vlasnicima radio stanica preporučujemo da što više ulažu u razvoj svojih sajtova.

Digitala + radio su budućnost, ako je vjerovati gotovo svim istraživanjima.

BH PORTALI – NAZIV DOMENEDR
radiosarajevo.ba67
radiokameleon.ba38
radioilijaš.ba28
zenit.ba27
bigportal.ba (radio BiG)27
radiobrcko.ba26
rtvvogosca.ba26
efm.ba (Studentski radio)25
rtvslobomir.com23
radikakanj.co.ba23
Rdv.ba (Radio Dobre Vibracije)20

U Bosni i Hercegovini postoji preko 150 radio stanica, naša redakcija je pregledala sve domene, izabrali smo samo 11. najboje rangiranih news portala radio stanica jer bi lista bila prevelika. Ako želite saznati svoj rank, javite nam se na [email protected]

Ovom prilikom želimo da napomenemo da ćemo rado i predstaviti vašu radio stanicu našim čitateljima (besplatno). Ako ste zainteresovani pišite na [email protected] uz napomenu “Za poslovne.com”.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

spot_img