Poslovne rođendanske čestitke – 50 najljepših čestitki!

Poslovne rođendanske čestitke su nešto što nam često treba. Ako želite biti drugačiji i kreativniji od drugih.

Podelite najljepšu čestitku za rođendan putem kratke poruke koju možete poslati osobi koja danas slavi rođendan. Poslovne čestitke za rođendan na jednom mestu!

Poželite srećan rođendan uz najlepše želje čestitkama koje smo odabrali za vas. Uz pregršt najljepših čestitki za rođendan olakšavamo vam da poželite najlepše želje putem poruke. Iskoristite ove poslovne čestitke za rođendan da pokažete klijentima i partnerima da mislite na njih.

TOP 10 – Poslovne čestitke za rođendan

1. Neka ti osmeh na licu bude prepreka svakom zlu, ljubav u srcu nek ti večno gori da ti se ispune sve želje i snovi, želi ti neko ko te iskreno voli: Srećan rođendan!

2. Sreću, zdravlje, uspeh i još mnogo više, a sve što te muči nek se odmah briše. Srce da ti ne upozna ni tugu ni boli, poruku ti šalje , onaj ko te voli. Srećan rođendan i sve najbolje od srca!

3. Da voliš i imaš. Da imaš i deliš, da ti se ostvari sve što poželiš, da tvoje srce ne poznaje tuga, sve su to želje za najboljeg druga. Srećan rođendan!

4. Čak i da mi slomiš srce, na bezbroj najsitnijih komada, svaki i najmanji delić nastavio bi da kuca samo za tebe. – Srećan rođendan ljubavi!

5. Da voliš i imaš; Da imaš i deliš, da ti se ostvari sve što poželiš, da tvoje srce ne poznaje tuga, to ti je želja od tvoga druga. Srećan rođendan!

6. Ne želim da ti se ispune sve želje, jer onda ne bi imao što želeti. Ne želim da ti se ispune svi snovi, jer nećeš imati o čemu sanjati. Želim samo da ti se ispune najljepša želja i najbolji san! Srećan rođendan.

7. Svako na svetu i ja među svima,
ponešto vredno i posebno ima.
Osobu dragu, sa kojom sve deli
i kojoj sve najlepše u životu želi.
A ti si ta posebna osoba u mom životu,
i zato ti želim da doživiš stotu.
Srećan Rođendan!

8. Život je put kojim treba trčati sa prijateljem koji će nam ponekad ćutanjem ili sećanjem pokazati da vredimo onoliko koliko znamo da volimo. Srećan rođendan!

9. Srećan rođendan! Sada si u najboljim godinama – kada si dovoljno zreo/la da mudro promisliš svaku odluku, a opet dovoljno mlad/a duhom da ne očajavaš ako pogrešiš!

10. Sve što imaš da zadržiš, a šta nemaš da ostvariš, kad je lepo da uživaš, a da ružno zanemariš. Da te prati radost svaka, volja da ti bude jaka, bol da se od tebe skriva, i da si mi zdrava, živa. Srećan rođendan!

čestitke za novi posao poslovne čestitke za rođendan
Poslovne čestitke za rođendan svi volimo dobiti

TOP 20 – Poslovne čestitke za rođendan

11. Od drugarstva nema većeg bogatstva, a najbogatijom osobom smatram upravo sebe, a to je zato što imam tebe. Srećan rođendan i sve najlepše želi ti tvoj drug!

12. Nemoj me nikada pitati volim li više život ili tebe. Jer bih ti morala odgovoriti – život. Ti ćeš se tada možda okrenuti i otići i nećeš saznati da si ti moj život… Srećan rođendan…

13. Hvala ti što si tu, hvala za ovo divno prijateljstvo, hvala ti za reč što suze briše, takav se drug ne rađa više! Srećan rođendan!

14. Neka ti Bog podari ono što nemaš, a želiš, i pomogne ti da zadržiš ono što imaš. Srećan rođendan.

15. Neka ti sunce pokloni malo svoga sjaja,
a tvojoj sreći nek ne bude kraja,
u životu uvek da te prati sreća
od današnjeg dana sve veća i veća. – Srećan Rođendan!

16. Ponekad poželim život bez kraja, pun tvojih poljubaca i zagrljaja… I zato ponekad tiho Boga molim, da živimo večno – da mogu večno da te volim! SREĆAN RODJENDAN!!!

17. Lepo je znati da postojiš u mom životu. Nije bitno ni koliko, ni otkad, a ni zašto. Lepo je otvoriti oči i jednostavno znati da si blizu! Srećan rođendan!

18. Samo jednom ćeš imati ovoliko godina, zato dobro iskoristi svaki od narednih 365 dana do sledećeg rođendana!

19. PAŽNJA! Ova poruka prenosi sreću i dobro raspoloženje! Dakle, makar na trenutak uživaj u osećaju da neko uvek misli na tebe… SREĆAN RODJENDAN!

20. Dolaze ti sa svih strana,
u vreme tvog rođendana,
želje lepe, želje snažne,
iskrene i vrlo važne.
Al sve one da se zboje
nisu kao želje moje.
Srećan rođendan i sve najbolje!

čestitke za novi posao poslovne čestitke za rođendan
Poslovne čestitke za rođendan pokazuju da vam je stalo do saradnika

Poslovne čestitke za rođendan – TOP 30

21. Molim te da na ovaj dan zaboraviš sve loše trenutke iz prošlosti, i spremiš se za one najlepše koji te čekaju u budućnosti! Srećan rođendan!

22. Tiho se spustila noć. Kroz prozor gledam gore,
kako se zvezdice male, sa beskrajnom tamom bore.
I bezbroj zvezda nebom sja,
ali najlepšu od svih imam samo ja.
Srećan rođendan!

23. Ja možda nisam najpametnija osoba na svetu, ali zato vrlo dobro znam da odaberem svoje prijatelje. A biram samo dobre, pametne i odane. Srećan rođendan!!!

24. Radost u tvom srcu, u duši ti veselje, osmeha tvom licu – to su moje želje. Da kraj sebe imaš drage ljude i ovaj rođendan da srećan ti bude!

25. I samo jedan maleni delić onoga što ti želim biće više nego dovoljan da budeš srećan čitavog svog života… Srećan rođendan i sve najbolje od srca!

26. Noćas je mesec prestao da diše… Sada te želim od svega najviše! Noćas je jedna zvezda pala, srećan ti rođendan… srećo moja mala…

27. Srećan ti rođendan, nije bitno koji, jer bitne su uspomene koje život kroji!

28. Da se oblačiš po poslednjoj modi, da ti viski uvek godi, da se brčkaš u đakuzi vodi, da izgledaš kao bilder bodi i na lotou sedmicu ubodi. Srećan rođendan!

29. Svakog svoja zvezda srećom obasjava, i čuva ga budnog, i kad mirno spava. Poželeću tvojoj zvezdi da te sreći vodi, da sve što poželiš to se i dogodi! – Srećan rođendan!

poslovne čestitke za rođendan
Poslovne čestitke za rođendan obavezno šaljite SMS poruke umesto besplantih alata poput Vibera

Poslovne čestitke za rođendan – TOP 30

30. Drugarice želim ti Ljubav, Nadu i Veru, neka te sreća kroz život prati, da voliš i budeš voljena, da nikad ne gubiš nadu u bolje sutra, i da te tvoj Anđeo čuvar čuva od svakog zla i sve najbolje za rodjendan ti želim ja…

31. Pre tačno (broj) godina svet je dobio najlepši ukras, a ja najveću ljubav. Želim ti predivan dan i još lepši život! SREĆAN ROĐENDAN!!!

32. Ispuni godine životom, a ne život godinama. Ostvari ono sto želis, i sačuvaj ono što voliš!! Srećan ti rođendan!

33. Ponekad nam dani ne znače ništa, gledamo ih kako prolaze kao ptice u letu. Ali danas je samo tvoj dan i ti ga činiš najsrećnijim na svetu! Srećan rođendan.

34. Sve što imam to su želje snažne,
čiste i lepe, iskrene i važne,
Želim ti ljubav od svih jaču!
Želim ti sreću od svega veću!
Dobro zdravlje i miran san
i sve najlepše na današnji dan!

35. Teško je kad voliš nekog ko ti je daleko, čiju ljubav ne možeš da osetiš, usne ne možeš da dotakneš, kada voliš tu osobu i bez obzira na sve, ne možeš bez nje… Srećan ti rođendan.

36. Na današnji dan želim ti sve najbolje, i zapamti – nije bitno koliko godina puniš, za nas si uvek samo godinu mlađi/a nego što ćeš biti sledeće godine u ovo vreme!

37. Neka ti svaki sat, svaki minut i svaka sekunda u životu bude ispunjena ljubavlju, radošću i srećom. Nasmejana da zaspiš, sa osmehom da se budiš i u najboljem raspoloženju provedeš ovaj dan. Srećan rođendan!

38. Znaš li draga šta se danas,
u mom srcu zbiva?
Za tebe se danas molim
da mi budeš zdrava, živa.
Da te uvek sreća prati,
i na licu osmeh zlati.
Srećan rođendan!

39. Moja je želja bratiću mali, ništa u životu da ti ne fali, da imaš sve što iskreno želiš i naravno sve sa sestrom da deliš. SREĆAN ROĐENDAN!

40. U toplini sunca, najvećega sjaja,
Tvojoj sreći nek ne bude kraja.
Radost, sreća, ljubav, nek ispune ti dan,
Uz najlepše želje SREĆAN ROĐENDAN!

čestitke za novi posao poslovne čestitke za rođendan
Iskoristite priliku da čestitate rođendan klijentu uz poslovne čestitke za rođendan

TOP 50 – Poslovne čestitke za rođendan

41. Budi tu, sita sam savršenih ljudi što prolaze ne dajući ništa, a tražeći sve! Budi tu, jer ništa na svetu nam nije ostalo osim drugarstva!!! Srećan rođendan!

42. Mnogo želja, premalo mesta, mnogo ljubavi, a poruka tesna. Mnogo osećaja, a reči su malo, previše je toga da bi ovde stalo: Srećan rođendan!

43. Želim da tuga ne bude ti drug,
život da ti bude srećan i dug,
da ti se ostvari najlepši san,
a sa osmehom ti prođe svaki dan.
Srećan rođendan!

44. Da bi tvoje ruke dotakle zvezde na nebu, da najlepši ostvari ti se san, da ti sunce uvek sja u tvom životu, to su moje želje za tvoj rođendan!!!

45. Ono što si sa mnom preživela tokom ovih nekoliko godina ti daje pravo da učestvuješ u Ginisovoj knjizi rekorda u kategoriji za najbolju drugaricu svih vremena. Srećan rođendan!

46. Danas ti želim dragi brate, sreća i zdravlje da te prate, neka te srce kroz život vodi, a sve što poželiš da se dogodi! Srećan rođendan!

47. Moja ljubav prema tebi mogla bi se porediti sa varenom stihijom, koja izazvana lavinom mojih osećanja, pred sobom guta nepregledna prostranstva. Ali ne, neću praviti takva poređenja, nešto tako lepo kao ljubav ne zaslužuje takvo poređenje. Dovoljno je reći da te volim beskrajno i da ti želim sve najlepše. – Srećan rođendan ljubavi!

48. Jedna zvezdica za uspeh, jedna zvezdica za radost, jedna za… Ma šta nabrajam?! Sve zvezde sa neba nek se spuste tebi na dlan i ispune ti sve želje na današnji dan!

49. Život neka ti bude kao najlepši san, od srca ti želim srećan rođendan!

50. Želim ti ljubav u venama sreću u očima, čudo u snovima, razum u mislima, snagu u rukama da imaš zdravlje, pamet i lepotu, od srca ti želim sve najbolje u zivotu. Život nek ti bude ko najlepši san, od srca ti želim SREĆAN RODJENDAN!!!

poslovne čestitke za rođendan obavezno šaljite sms poruke umesto besplantih alata poput vibera
Poslovne čestitke za rođendan je najbolje uputiti kratkim telefonskim pozivom

Nadamo se da su vam ove poslovne čestitke za rođendan pomogle da unapredite odnose sa poslovnim saradnicima i klijentima. U nastavku pročitajte još zanimljivih poslovnih tema koje smo izdvojili za vas

Preporučujemo poslovne teme

Mihael
Mihaelhttps://poslovne.com
Mihael je autor na nekoliko biznis portala. Prati dešavanja vezana za poslovni svijet i piše korisne članke za online zaradu od kuće.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima