DODATNA ZARADA / Pokrenite biznis ručnog pravljenja nakita

Podijelite s prijateljima!

Ukoliko ste kreativni, volite da stvarate sopstvenim rukama i želite unosan posao koji možete da radite kod kuće, izrada nakita može biti posao baš za Vas. Pogledajte nekoliko biznis savjeta.

Posao: RUČNO PRAVLJENJE NAKITA
Vrijeme potrebno za početak: 2 MJESECA
Vrijednost investicije: 500-1.000 €

Veoma je malo izdataka, a možete vrlo brzo početi da zarađujete, posebno ako svoje proizvode izlažete u skupim prodajnim objektima.

Potrebna oprema za ovaj posao je neznatna. Kao prvo, trebaće Vam računar zbog vođenja Vaših finansija i, budući da je ovo velika internet poslovna ideja, mogli biste da se odlučite da svoj nakit prodajete preko interneta, zbog čega će Vam trebati i sajt.

izrada nakita – Potreban Vam je takođe i materijal za pravljenje nakita i to od jeftine bižuterije pa sve do skupocenih materijala kao što su polu-drago kamenje, zlato i srebro. Postoje mjesta koja ovu robu prodaju uz velike popuste tako da ovo ne mora uopšte da bude neki veliki izdatak kada započinjete svoj posao.

Jedini sastojak koji će Vam biti potreban, pored gore pomenutih, jeste vrijeme. Nekoliko sati nedjeljno trebalo bi da bude dovoljno da osnujete i pokrenete svoj posao pravljenja nakita. Za vrlo kratko vrijeme, mogli biste da ostvarite svoj san da pravite prelepe komade nakita i da zarađujete prodajući ih.

Jedan dan u životu tvorca ručno pravljenog nakita

Tipičan dan započinjaće provjeravanjem porudžbina, i onih putem interneta i onih od prodajnih objekata, a potom ćete morati da ih ubilježite u Vašu listu poručene robe. Morate se postarati da sve narudžbine budu gotove i isporučene u dogovorenom roku. Potom možete provoditi vreme praveći nakit. Konačno, Vaš dan će uključivati i nabavku materijala, ili putem interneta ili u odgovarajućim prodavnicama, za Vaše nove kreacije.

izrada nakita – Dobre strane posla

  • Ako volite da pravite nakit, ovaj posao će predstavljati mogućnost da iskažete Vaš talenat i umijeće na vrlo profitabilan način.
  • Vođenje finansija je prilično jednostavno ako imate već unaprijed pripremeljene knjigovodstvene programe.
  • Uz prilično malo ulaganja u materijal, možete praviti izuzetno isplative komade nakita.

Loše strane posla – izrada nakita

Može Vam se učiniti teškim da prodajete svoj nakit ukoliko nemate dovoljno novih kreativnih ideja.
Pravljenje nakita zahteva izuzetnu pažnju kada su u pitanju detalji tako da to može biti veoma zamorno.

Preuzimanje sadržaja

Preuzimanje sadržaja je dozvoljeno samo uz dodavanje link na poslovne.com unutar preuzetog članka. Hvala.

Pročitajte i ovo

Povezani članci

Možda vas zanima

Kako da otvorite krojački salon?! Ulaganja mala, možete ga voditi i iz sopstvenog doma

KROJAČKI SALON -Kreativni ste u šivanju i imate već neke svoje kreacije, razmislite o otvaranju krojačkog salona i informišite se ovim biznis...

Želite zadržati svoje klijente i ostati u kontaktu?!

Zadržati klijente - Završavate svoj projekat ili ste prodali proizvod, klijent vam se dopada i želite da zadržite kontakt, poslovne.com donosi korake...

ŠEST tajni uspješnog brendiranja vašeg poslovanja

VAŽNOST BRENDIRANJA – Svaka firma bez obzira na njenu veličinu traži odgovarajući brend da bi se postigao uspjeh u marketingu, piše biznis...

Želite biti u toku sa najnovijim vijestima?

Voljeli bismo čuti vaše mišljenje! Unesite svoje podatke i ostajemo u kontaktu.