Mali biznis ideje (VIDEO)

Mali biznis je osnova snake moderne ekonomije u zapadnom svijetu.

Upravo zbog toga vam donosimo mali biznis ideje sa malo novca do vlastitog biznisa možete doći uz upravo uz ove mali biznis ideje koje provjereno uspjevaju na lokalnom nivou.

Sušilica za voće i povrće

Proizvodnja i prerada hrane je uvijek isplativa i tržište uvijek ima prostora za primanje bilo koje vrste hrane koja uopće nije dobra, a na kraju svaka roba ima svog kupca pa ćete sigurno uspjeti ako se odlučite za ovo korak. 

Za ovaj oblik prerade hrane potrebno je imati tehnologa koji će stručno pripremiti cijeli proces, te sve pokriti papirima da bude zdravo i zakonski provedeno od otkupa, prerade, pakiranja i prodaje voća. Morate se poštivati ​​sanitarni uvjeti kako ne biste imali problema s pregledima.

Početna investicija od 7.000 do 9.000 eura.

mali biznis ideje (video)
Mali biznis ideje organska hrana

Proizvodnja povrća u staklenicima

Ovo je ozbiljna priča koja vam može pružiti sjajnu budućnost ako se posvetite ovom poslu. 

Morate dobiti puno informacija o usjevima koji najbolje uspijevaju u ovim uvjetima uzgoja, konzultirati se sa stručnjacima, pročitati knjige o usjevima, pregledati tržište i pokušati unaprijed osigurati prodaju budućih proizvoda.

Nakon svega toga, odlučite koji ćete usjev, u kojoj količini i na koji način proizvoditi. Dobro je imati dugoročan plan razvoja ovog posla, te detaljan plan njegovanja kulture koju odaberete. 

Lokacija i zemljište su jako bitni jer kada pregledate zemljište na kojem ćete saditi, dobit ćete i preporuku koja je kultura po sastavu zemljišta najbolja. 

Ako zemlja nije dovoljno dobra za željenu kulturu, možete je obogatiti raznim gnojivima koja postoje na tržištu. Ozbiljan posao za ozbiljne ljude.

Početna investicija od najmanje 3000 eura i beskrajno.

mal biznis ideje
Mali biznis ideje internet trgovina

Bravarski zanat

Ova vrsta zanimanja je i dalje aktualna, ali morate poraditi na sebi kako biste pratili trendove, jer svijet ide ka tome da se obične brave polako izbacuju iz upotrebe. 

Ozbiljan bravar može provaliti svaku šifru sefova, može otvoriti svaku bravu, za njega nema prepreka. Ali zato može jako lijepo naplatiti svoj posao

Zanimljiva je priča da je jedan bravar “oderao” banku za svoju uslugu jer su mu razbili glavni šef, a onda nisu mogli riješiti problem, pa su morali zvati stručnjaka iz ove struke, naravno da je pristao, ali za vrlo pristojna cijena

Dakle, da još jednom rezimiramo, svaka poslovna ideja zahtijeva dodatno istraživanje, puno vremena utrošenog na edukaciju i, naravno, akciju.

Početna investicija manja od 2000 eura.

mali biznis ideje (video)
Mali biznis ideje izrada nakita

Ručno rađeni nakit

Fenomenalan posao za pripadnice ljepšeg spola koje svojom kreativnošću mogu napraviti pravo malo čudo. 

Mnogo je primjera tako uspješnih poslova u svijetu koji mogu biti polazište, ali svakako je ključna unikatnost, odnosno jedinstvenost kada je u pitanju izrada nakita od kuće

Prije veće investicije preporučljivo je pokušati prodati par komada ručno izrađenog nakita među prijateljima, rodbini ili online na oglasima

Zasigurno bi tijekom razvoja najuspješnija vrsta prodaje bila putem internetske trgovine, čak i na međunarodnoj razini. 

Za početak su potrebni mali alati za izradu nakita i raznih materijala od perli, špage, vezica, kopči, raznih ukrasnih dijelova i slično. 

Nakon odluke o registraciji tvrtke za ovaj posao potrebno je biti vrlo detaljan u izračunima s dijelovima materijala, jer ćete morati voditi evidenciju o troškovima.

Početna investicija manja od 2000 eura.

mali biznis ideje (video)
Mali biznis ideje (VIDEO)

Kako pokrenuti internet trgovinu

Općenito, preko interneta se može prodati gotovo sve, od šerpa do kombajna, što bi narod rekao.

Sve je veći broj trgovina specijaliziranih za određeno područje, kao što su satovi, gume i kotači, garderoba, nakit, kuhinjska oprema, namještaj, rabljeni dijelovi i još mnogo toga što vam padne na pamet. 

Naravno, morate se odlučiti za određenu nišu za koju ćete izgraditi trgovinu i kupiti robu za prodaju. Najvažnija stvar kod trgovine je da lijepo izgleda online, te da je funkcionalna. 

Što se tiče proizvoda koje prodajete putem internet trgovine, oni moraju biti što detaljnije predstavljeni i što ljepše oslikani kako bi privukli kupce. 

Ova poslovna ideja jedna je od 100 poslovnih ideja koja je definitivno budućnost jer se svijet kreće u smjeru internetske prodaje i dostave na kućnu adresu.

Početna investicija od 5000 – 9000 eura.

Rad instruktora ili predavača

Od pojave interneta, treneri, instruktori i predavači više ne moraju predavati samo održavajući nastavu u učionicama, dvoranama, privatno, već mogu predavati i online bilo izravno 1 na 1, ili veća grupa ili čak i izradom i prodajom specijalističkog tečaja. 

Naravno, svaka metoda je vrlo isplativa i može donijeti pristojnu zaradu, a sve ovisi o razini vašeg znanja i razini vaše predanosti kako i koliko ćete svoje znanje prenijeti na druge. Što je veća publika, veća je i zarada

Brendiraj se, poradi malo na marketingu i nebrojeno puta možeš prodati svoje vještine i imati bezbroj polaznika na svom kolegiju, tj. predavanjima, a sve je to uredno, lijepo i zakonski naplaćeno uz finu zaradu. 

Poslovna ideja instruktora preko interneta se stalno širi, a konkurencija raste, pa što prije krenete, prije ćete se unaprijediti u tom poslu.

Početna investicija manja od 2000 eura.

kako pokrenuti yoga studio
Kako pokrenuti yoga studio

Kako pokrenuti Yoga studio

Sjajna ideja za one koji vole raditi ove stvari jer je isto kao i fitness treninzi uzeli maha i postaju sve popularniji. Joga osim pozitivnog efekta na telo, ima pozitivan efekat i na um i na duh, te je jako poželjna ukoliko se primenjuje sa najboljom namjerom. 

Kao biznis ideja je odlična jer ćete lako naći zainteresovane klijente da pohađaju časove. 

O jogi postoji puno knjiga, kurseva i tekstova iz kojih možete naučiti mnogo toga i edukovati se da sami držite časove, ili ako vas to toliko ne interesuje kao i sve drugo možete naći učitelje joge sa kojima ćete imati poslovni dogovor i pokrenuti biznis.

Lokacija prostora nije toliko bitna, ali je bitna da bude primjerena, prostrana i pogodna za veći broj ljudi.

Početno ulaganje manje od 2000 eura.

Mali biznis ideje video

PREPORUKA

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Mihael
Mihaelhttps://poslovne.com
Mihael je autor na nekoliko biznis portala. Prati dešavanja vezana za poslovni svijet i piše korisne članke za online zaradu od kuće.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima