back to top

Najbolje aplikacije za zaradu novca

Donosimo vam najbolje aplikacije za zaradu novca. U današnje vrijeme konstantnih restrikcija i manjka posla pitanje kako zaraditi novac je postalo krucijalno u našem društvu.

Čak šta više kako zaraditi novac uz pomoć modernih tehnologija je možda i pitanje koje se najčešće postavlja na našim prostorima ali i generalno u svijetu. Stoga danas smo sastavili listu koja predstavlja najbolje aplikacije za zaradu novca.

Okruženi smo tehnologijom i veoma je bitno da je znamo pravilno iskoristiti ako želimo zaraditi novac. Internet nije Facebook, Instagram i YouTube ako želite povećati zaradu morate i proširiti vidike.

Najbolje aplikacije za zaradu novca

Rakuten

Rakuten nagrađuje kupce s povratom do 40% gotovine pri kupovini od poznatih trgovaca, restorana i službi za dostavu hrane. Korisnici također mogu povratiti novac na putovanjima, poklon karticama i još mnogo toga.

Jednostavno je: otvorite račun, odaberete posao koji želite u aplikaciji, a zatim izvršite transakciju putem portala. Također možete povezati kreditnu ili debitnu karticu sa svojim Rakuten računom da biste vratili novac u prodavnicu – sve dok akciju prvo aktivirate putem aplikacije. Rakuten vraća novac na vaš račun nakon što potvrdi kupovinu kod prodavca, što može potrajati nekoliko sati do nekoliko dana.

Fiverr

Za razliku o Rakutena gdje dobijate novac samo što kupujete stvari Fiverr je mjesto gdje vaše sposobnosti i vještine dolaze do izražaja. Fiverr je tržište freelancera koje sadrži preko 200 kategorija različitih poslova, kao što su programiranje, video produkcija, animacija, pjevanje, crtanje, možete učiti osobu svirati muzički instrument ili ih naučiti kako kuhati.

Najbolje aplikacije za zaradu novca Najbolje aplikacije za zaradu novca
Najbolje aplikacije za zaradu novca

Sve što trebate uraditi jeste da kreirate profil kao “prodavac” ističući svoju stručnost. Zatim objavite posao  koji nudite, a koji će sadržavati cijene i opis vaših usluga. Klijenti, poznati kao “kupci”, mogu kliktati i slati narudžbe. Bit ćete plaćeni nakon što završite posao. Fiverr dodjeljuje nivoe prodavača na osnovu performansi. Kako se budete kretali prema gore, moći ćete prodavati više “dodataka”, poput bržeg vremena isporuke.

Fantastična platforma koja vam bez obzira na geografsku lokaciju i vaše ekonomsko stanje daje priliku da zaradite, a sve što vam je potrebno znanje i volja da budete bolji od druge osobe i želja da obavite posao profesionalno.

Foap

Izvrsna aplikacija za ambiciozne fotografe i videografe, Foap je aplikacija koja olakšava prodaju vaših fotografija i videozapisa i spada među najbolje aplikacije za zaradu novca. Jednostavno preuzmite aplikaciju, a zatim otpremite fotografije i videozapise u svoj mrežni portfolio.

Najbolje aplikacije za zaradu novca
Najbolje aplikacije za zaradu novca

Ako vaš rad kupi agencija, brend ili drugi korisnik na Foap-u, tada ćete biti plaćeni, ali morate biti svjesni da zaradu dijelite s Foap-om 50/50. Dakle, ako Foap proda fotografiju za 10 dolara, zaradit ćete 5 dolara. Ali jedna se fotografija može prodati više puta, što je veliki pozitiv. Cilj aplikacije je da kreirate fotografiju koja se može koristiti u raznim situacijama i koju može koristiti širok spektar ljudi, na taj način povećavate svoj profit i zaradu bez obzira na činjenicu da pola novca morate dati Foap – u.

Google Option Reward

Za sve one koji vole davati svoje mišljenje i zanima ih dosta različitih stvari Google Option Reward je mjesto za vas i s pravom je među najbolje aplikacije za zaradu novca . Podržan najpopularnijom svjetskim pretraživačem, Google Opinion Rewards definitivno je potrebno preuzeti za one koji većinu svog dana provode koristeći pametni telefon ili laptop.

Evo kako to funkcioniša: preuzmite aplikaciju za anketu i ispunite kratke ankete o svemu, od hotela do TV emisija. Aplikacija se možete koristiti bilo kada i bilo gdje što je ogroman pozitiv, tako da ako čekate vaš bus i imate sat ili pola sata slobodno možete ih pametno iskoristiti. Bit ćete plaćeni kreditima Google Play ili putem PayPala za svaku anketu koju popunite. Plaća se kreće od 0,10 do 1 dolara po anketi.

Slidejoy

Oglasa ima posvuda. Zašto ne koristite i vaš mobilni telefon za oglase? Slidejoy vam plaća vašu glavnu nekretninu, a to je zaključani ekran vašeg telefona.

Kada se jednom prijavite i instalirate Slidejoy počet ćete dobijati oglase na zaključanom ekranu vašeg telefona. Zatim možete prijeći prstom ulijevo da biste dobili više informacija o oglasima, prijeđite prstom udesno za otvaranje početnog zaslona ili prijeđite prstom prema gore da biste vidjeli više oglasa. Za svaki potez zaradit ćete “Carats”, koji će biti dodijeljeni na vaš račun sljedeći dan. Zaradite 1.000 “karata” i osvojite 1 dolar.

Slidejoy plaća raznim trgovcima putem Paypala ili poklon karticama kao što su Amazon, Google Play gift kartice.

Unikatan detalj koji Slidejoy ima u odnosu na konkurenciju je taj što vam daje mogućnost da sav novac koji ste zaradili donirate u dobrotvorne svrhe. Možda imate dovoljno novca, a ne koristite toliko telefon ovo može biti idealan način da svako malo prelistate određeni oglas i odvojite par dolara u dobrotvorne svrhe. Zapamtite svako malo se cijeni i uvijek je dobrodošlo.

Za one koji se brinu da li je Slidejoy troši vašu bateriju i šteti vašem telefonu. Nakon mnogo testova i recenzija koje su urađene možemo reći da Slidejoy neće naškoditi vašem telefonu tako da možete biti sigurni da sve što radite na Slidejoy – u je stvaranje zarade i profita.

PREPORUKA

Mihael
Mihaelhttps://poslovne.com
Mihael je autor na nekoliko biznis portala. Prati dešavanja vezana za poslovni svijet i piše korisne članke za online zaradu od kuće.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima