back to top

Najbolji sajtovi za zaradu na internetu

Sajtovi za zaradu na internetu koji će vam pomoći da zaradite novac i uštedite vrijeme i živce nalaze se u nastavku ovog teksta!

Zaraditi na internetu nikada nije bilo lakše. Danas postoje mnoge opcije online koje vam mogu donijeti zaradu.

Upravo zbog velike potražnje, postoje mnoge stranice koje su lažne ili će vam prevariti i uzeti vaše lične podatke.

Na svu sreću postoje popularni provjereni sajtovi za zaradu novca na internetu koji će vam pomoći da uštedite.

Neke platforme nude poslove koji nisu mnogo teški i ne zahtjevaju posebno znanje ili vještine.

Takvi poslovi donose minimalnu zaradu i ne oduzmaju previše slobodnog vremena. S druge strane postoje sajtovi preko kojih možete ostvariti dobar iznos novca. U nastavku otkrijte koji su sajtovi provjereni za zaradu novca.

kako koristiti fiverr
Kako zaraditi novac preko interneta ? online zarada od kuce je popularna kao nikad

Fiverr odličan sajt za online zaradu

Freelancing je jedan od poželjnijih poslova. Radite iz udobnosti vašeg doma i nudite usluge u kojima ste najbolji. Pišite tekstove, programirajte aplikacije, kreirajte logoe ili reklame na freelancing platformama možete zaraditi dobar iznos novca.

Fiverr je jedan od najpopularnijih sajtova za freelancere. Radite za klijente iz raznih dijelova svijeta i zaradite više od prosječne plate. Da li je moguće zaraditi na Fiverru, odgovor je da! Ovo je naša Fiverr recenzija.

UpWork popularan sajt za zaradu novca na internetu

Još jedan freelancing sajt je UpWork na kojem možete nuditi vaše usluge poput izrade web stranica, vođenje SEO kampanja ili bilo koji drugi posao koji se može obaviti preko laptopa.

Uz pomoć ove platforme možete se povezati sa klijentima i sarađivati na raznim zanimljivim projektima. Poput bilo koje freelancing platforme možete steći ogromno iskustvo u vašoj branši koja će vam biti od velike koristi.

Važno je znati da UpWork uzima proviziju od 5 % pa sve do 20 % ali sve što budete više zarađivali vaša provizija će biti manja.

dodatna zarada tv marketing
Sajtovi za zaradu novca internetu bez ulaganja – Odlican online zarada forum mozete pronaci na googlu

Cracked com je zanimljiv sajt za zaradu na internetu

Jedan zanimljiv sajt za zaradu novca preko interneta je cracked.com. Riječ je o stranici koja mjesečno broji milionske preglede a objavljuju smiješne slike, tekstove, viceve, videozapise i drugi zanimljiv sadržaj.

Ali kako stranica sa smiješnim fotografijama može ponuditi da zaradite od kuće?

Vrlo jednostavno, cracked.com plaća za smiješan sadržaj, pogotovo ako je u pitanju tekst. Najvažnija je originalnost i savršena doza humora koja je neizbježna za ovu stranicu.

Osim toga, možete sudjelovati u raznim konkursima za najsmješnije videozapise ili fotografije. Kako bi ostvarili zaradu preko ove stranice bitna je i kvaliteta video sadržaja ili fotografije. Stoga, ukoliko ste duhoviti i imate smisla za pisanje ovo je sajt za vas!

provjereni sajtovi za zaradu novca na internetu
sajtovi za zaradu preko interneta i posao preko interneta nikada nisu bili popularniji

KnowledgeNuts je dobar sajt za zaradu na internetu

Znate veliki broj interesantnih činjenica i priča? Onda je vrijeme da unovčite vaše znanje preko ovog sajta. KnowledgeNuts.com plaća po napisanom članku 10 američkih dolara.

Poput svakog teksta, važna je origianlnost, zanimljivost, upečatljivost i da zainteresira sve čitatelje. Isplata se vrši preko PayPala i u kratkom roku možete zaraditi sasvim pristojnu sumu novca.

Stranice za gledanje reklama i popunjavanja anketa

Kada želite brzu zaradu najbolja opcija su platforme poput clixsense.com koje vam plaćaju da gledate reklame ili popunjavate ankete. Ovo je u posljednje vrijeme postao popularan način zarade preko interneta.

 Naravno, sasvim je logično da ovakva vrsta poslova neće vas učiniti najbogatijim ali svakako vam može pomoći da uštedite novac sa strane.

Postoji veliki broj stranica na ovaj način koje su prevare, zbog toga dobro pročitajte uslove korištenja i iskustva drugih koji su radili preko određenih sajtova.

dodatna zarada
Najbolji sajtovi za zaradu novca na internetu – internet zarada 2021

Etsy jedan od najpopularniji sajtova za zaradu

Etsy je već dobro poznata stranica preko koje se prodaju na internetu razne stvari. Od odjeće, nakita, igračaka pa sve do pozivnica ovo je mjesto savršeno za prodaju ručnorađenih proizvoda.

Jednostavan je i lagan za korištenje, te još jedna pozitivna stvar je da vas mogu pronaći kupci iz cijeloga svijeta.

Pretvorite vaš hobi izrade nakita u izvor zarade i iskoristite na dobar način vaše slobodno vrijeme. S obzirom da je Etsy veoma popularna stranica to znači da je i konkurencija velika. No, to ne znači da su vam šanse za prodaju vrlo male.

Najbitnije je plasirati proizvode od dobre kvalitete i imati odlične fotografije koje će na najbolji način prikazati ljepotu, kvalitet i funkcionalnost proizvoda.

Pročitajte i ove korisne savjete

Mihael
Mihaelhttps://poslovne.com
Mihael je autor na nekoliko biznis portala. Prati dešavanja vezana za poslovni svijet i piše korisne članke za online zaradu od kuće.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima