Vrijeme za odmor34 Čestitke za novi posao

34 Čestitke za novi posao

Čestitke za novi posao su važne jer kad netko započne novi posao, to je uzbudljivo vrijeme.

Imaju novu priliku i dodatni izvor prihoda. Bilo da je vaš prijatelj ili član obitelji taj novi posao, važno je pokazati koliko vam je stalo putem kartice, tekstualne poruke ili e-pošte.

Te čestitke na novim porukama za posao mogu se izmijeniti kako bi odgovarale točnoj situaciji pojedinca ili se koristile kako su napisane.

Čestitke za novi posao

Novi se poslovi daju samo ljudima koji imaju izuzetna obećanja i potencijal. Jedan ste od sretnih pojedinaca koji je oboje blagoslovljen, a vaš novi šef primijetio je vaš talent. Čestitamo vam na novom poslu!

Prava tajna uspješnosti na novom poslu je nadmašiti sve zahtjeve posla na svaki način – mislim da ste savršeno sposobni raditi upravo to! Sretno u vašem novom poslu!

Posao je u osnovi ugovor. Poslodavac obećava da će vam platiti novac zauzvrat za ono što radite kako biste dobili plaću. Sretno u ispunjenju tog obećanja!

Posao je vrsta odnosa. Kad napustite svoje staro radno mjesto, to je poput provale. Imate veliko srce i nedostaje vam bivših suradnika dok prelazite na novu vezu. Vaš novi poslodavac vam daje nova obećanja i obnovljenu nadu u budućnost. Sada se samo treba nadati da ćete imati sretnu, dugotrajnu vezu i da se više nikada ne raskinuti!

čestitke za novi posao

Kada se preselite na novi posao, to je nekako poput preseljenja u novi dom. Iako je prijelaz bolan, nadamo se da će nagrade biti vrijedne truda. Čestitamo vam na novom poslu i evo vam nade za sreću u vašoj budućnosti!

Novi posao je najbolje priznanje za sav vaš naporan rad. Napokon, netko shvati koliko ste postigli i plaća vam za to. Čestitamo!

Novi posao je puno poput dobre veze. Ne možeš uzeti drugu osobu zdravo za gotovo jer će se s vama rastati. Želim vam puno sreće!

Vaš novi posao je prazna knjiga u koju morate napisati sva poglavlja. Čestitamo!

Kada imate posao, mogli biste biti unapređeni zbog kućnog ljubimca ili igranja uredske politike. Jedini način da dobijete novi posao je biti dobar u onome što radite. Čestitamo vam što ste pokazali da imate sve što je potrebno za uspjeh na bilo kojem radnom mjestu!

Poslovi mogu doći i odlaziti, ali dobri zaposlenici poput vas dobro će se snaći u bilo kojem poslu. Čestitamo!

Iako je zaposlen uvijek bolji nego biti nezaposlen, također je bolje dobiti više plaće za obavljanje istog posla. Čestitamo vam na novom poslu koji se isplati!

Tajna uspjeha u novom poslu je znati kako delegirati posao drugim ljudima i zatim se pretvarati da ste zauzeti. Sreća i čestitke!

Novi posao zapravo ne trebate, ali očajnički trebaju nekoga poput vas. Čestitamo vam što ste zaista zaslužni kandidat za posao.

Lako je započeti novi posao, ali nije vam ponuđeno posao. Čestitamo vam što ste bili dovoljno nevjerojatni da biste dobili novu lov na nove tvrtke!

Potpuno zaslužujete ovaj posao, a tvrtka je bila pametna prepoznati tako sjajnog zaposlenika. Kakav savršen fit! Sretno u vašem novom poslu!

Čestitke za novi posao

Hvala bogu da je netko shvatio kakav si sjajan zaposlenik i na kraju te platio! Čestitamo!

Ako je vaš novi posao stvarna osoba, bio bi vam zahvalan što vas je pronašao. Čestitamo vam na novom poslu!

Usred pronalaska novog posla s novim suradnicima, šefovima i zabavom, pobrinite se da ovdje ne zaboravite sve stare prijatelje. Čestitamo!

Novi posao nije samo novi početak. To vam daje novi put za stvaranje vlastite priče i kraj. Čestitamo!

Vaš novi poslodavac nema pojma koju je lutriju osvojio kada vas je zaposlio! Sretni su što vas imaju na svom novom radnom mjestu! Čestitamo vam na novom poslu!

Tvrtka za zvijezde zahtijeva zaposlenika zvijezde poput vas. Srećom, netko je konačno vidio kakav ste dragulj zaposlenika i nagradio vas je za to. Čestitamo!

Novi posao je sličan spužvi. Ili upijete sve neuspjehe oko sebe ili možete iscijediti svaku kap uspjeha. Nadamo se da ćete vi i vaši novi suradnici uvijek odabrati drugu mogućnost!

Ne dobijate samo novi posao. To je novi početak u životu i potpuno nova prilika. Čestitamo!

Neka uvijek nadmašujete očekivanja svojih kolega, šefa i tvrtke za vaš nastup. Čestitamo vam na novom poslu!

Nakon što sam radio s vama, znam da su vaši novi šefovi još sretniji nego što misle. Možda će vam platiti više, ali definitivno se isplaćuju. Zbogom jednom od mojih najdražih suradnika i evo da vam poželim sreću na novom poslu!

Čestitke za novi posao
Čestitke za novi posao

Ljudi poput vas uvijek su u potrazi jer znate razmišljati izvan okvira. To me uopće ne iznenađuje kad čujem da je vaša nova tvrtka u vama vidjela toliko potencijala. Čestitamo vam na ponudi novog položaja!

Nikad ne dopustite da vas novi posao ometa u posjeti! Znam da ćete imati hrpu novih, zabavnih suradnika s kojima radite, ali ne zaboravite na sve nas ovdje! Čestitamo!

Neka vas novi posao uvijek dovede do novih visina. Neka vam talenti i potencijal uvijek daju svjetliju budućnost. Čestitamo vam na novom poslu!

Vaš novi posao samo je još jedan razlog zbog kojeg vam toliko zavidim i zahvalan sam što vas zovem prijatelju. Čestitamo!

Srećom, napokon ste dobili novi posao. Što više budete plaćeni, više možete potrošiti na prijatelje poput mene! Čestitamo vam na novom poslu i ne zaboravite na sve nas male ljude!

Vaši poslodavci su donijeli izuzetno pametnu odluku da vas odaberu za radno mjesto. Čestitamo!

Naš gubitak je dobitak vašeg novog poslodavca. Čestitamo vam na novom poslu i sretno u budućnosti!

Možete promijeniti plaću, šefa, posao i način života, ali vas molim da nikad ne razmislite o promjeni tko ste. Već ste savršeni. Čestitamo vam na novom poslu!

Neka vam nikada nije posao koji vas čini suvišnim. Čestitamo vam na novom poslu i sretno tijekom mnogih sretnih godina (i promocija!) Koje dolaze!

Preporučujemo i ovo:

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Rabija Grabus
Rabija Grabus
Rabija Grabus je multimedijalna novinarka na medijima tnt grupacije. Za biznis portal poslovne.com prati aktuelne biznis vijesti.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima