Prodaja kokica super poslovna ideja VIDEO UPUTSTVO

Prodaja kokica se čini kao jedinstvena poslovna ideja, ali može zaista donijeti veliku zaradu. To je poslastica koju možete naći na specijalnim događajima kao što su vašari, karnevali, koncerti, sportski događaji i slična dešavanja.

Posao: PRODAJA KOKICA
Vrijeme potrebno za početak: 2 DANA
Vrijednost investicije: 500-1000 €

Kako da pokrenete prodaju kokica

I još, to je tako zarazna i ukusna grickalica da ljudi često kupuju i po nekoliko kesica odjednom (posebno ako smatraju da uskoro neće imati prilike da ih ponovo jedu). Ovo je i prilično lagan posao budući da recept zahtjeva malo sastojaka: kukuruz kokičar, ulje, šećer, i so.

Sve što treba da uradite da biste bili uspešni jeste da vežbate pravljenje kokica po Vašem receptu kako biste bili sigurni da će kokice biti savršene savki put kada ih iskokate. Možete pogledati i naš video za ovu super ideju!

PRODAJA KOKICA IDEJA

Naravno, poslovna strana kada je u pitanju prodaja kokica jeste malo zahtevnija. Kako biste uspjeli u ovom poslu svakako Vam treba aparatura za kokanje kokica, koju možete kupiti novu ili možete nabaviti i polovnu. Ovo je vjerovatno i najveće ulaganje u ovom poslu, ali se morate postarati da Vaše vozilo može da šlepa tu aparaturu od lokacije do lokacije.

Sljedeće što Vam treba jeste sanitarna dozvola i vjerovatno radna dozvola – potrebno je provjeriti kod lokalnih vlasti. Vaš posao možete pokriti i odgovarajućim osiguranjem. Konačno, razmislite i o nabavljanju šatora kako biste ostali i čisti i suvi, posebno ako ćete kokice prodavati na otvorenom.

kako da pokrenete prodaju kokica
Prodaja kokica

Na ovom šatoru možete uraditi naziv Vaše firme što će pomoći u reklamiranju. Ipak, ako ste zainteresovani za distribuciju kokica maloprodajnim objektima, morate razmisliti i o pakovanju, isporuci, i reklamiranju Vašeg proizvoda.

Potom morate pronaći prodavnice, minimarkete i piljarnice koji će prodavati robu za Vas. Možete razmisliti i o otvaranju internet sajta i onlajn prodaji kokica. Još bolje, kombinujte oba načina prodaje i udvostručićete svoju zaradu!

kako da pokrenete prodaju kokica
Kako da pokrenete prodaju kokica

Jedan dan u životu prodavca kokica

Budući da vjerovatno neće svakodnevno biti događaja na kojima biste mogli da prodajete kokice, kao vlasnik ovog posla uvijek ćete tragati za narednom prilikom kada ćete moći da izložite i prodajete svoj proizvod.

U međuvremenu, vodite računa da Vaše dozvole ne isteknu i obezbijedite dodatne dozvole koje su Vam možda potrebne za predstojeće događaje. Takođe, vodite računa da imate sve sastojke koji će Vama ili Vašim zaposlenima biti potrebni za rad. Vođenje računa o Vašim finansijama i zaradama mora biti na dnevnom nivou.

prodaja kokica
Prodaja kokica

Kako da pokrenete prodaju kokica – O Vašim klijentima

Vaši klijenti će biti osobe svih uzrasta koje vole kokice. Vaši klijenti mogu kupovati kokice za sebe ili za druge.

Šta Vam je potrebno da započnete ovaj posao

  • Sastojci potrebni za kokice
  • Sanitarna dozvola
  • Radna dozvola
  • Šator
  • Sajt
  • Računar sa knjigovodstvenim programom

Dobre strane posla

U ovom poslu možete uživati samo vikendom, ali i kroz puno radno vrijeme. Izbor je na Vama. Početne investicije nisu zahtjevne. Vaš posao će ljudima izmamljivati osmjehe.
Iako se dan može činiti dugim, zarada može prilično velika.

Loše strane posla

Nabavka svih potrebnih dozvola može biti veoma naporna. U početku može biti teško pronaći sve događaje na kojima je moguće prodavati kokice.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Alem
Alemhttps://poslovne.com/
Alem Sinanović je urednik digitalnih medija TNT Grupacije. Gotovo opsesivno istražuje digitalu, SEO, mogućnosti online zarade i sl.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima