-5.1 C
Sarajevo
Kako?Kako zaraditi preko interneta klikanjem ?! VIDEO UPUTSTVO

Kako zaraditi preko interneta klikanjem ?! VIDEO UPUTSTVO

Pogledajte video kako zaraditi preko interneta klikanjem, a ovo je odlična dodatna zarada za sve studente

Da li ste znali da na internetu možete zaraditi samo klikanjem reklama? Lagan posao koji vam može pomoći da uštedite za vaše sljedeće putovanje, novi mobitel ili stan.

Svima je već poznato da na internetu možete pronaći stalni posao sa izvrsnom zaradom. Ukoliko, vam je trenutni posao sasvim dovoljan ili ste student kojem trebaju novci onda lagani poslovi poput ispunjavanja anketa, klikanjem oglasa i pisanjem recenzija je savršen izbor za vas.š

Pitate se kako zaraditi preko interneta klikanjem? Jednostavno je. Sve što trebate je pronaći stranicu koja nudi ovakvu vrstu poslova i na vama je da ispunjavate ankete ili gledate / čitate reklame.

Možete pogledati i video sa našeg youtube

Kako zaradjivati preko interneta

Naravno, prilikom prijavljivanja na stranice koje nude ovakvu vrstu poslova morate biti veoma oprezni. Iz razloga što postoji veliki broj prevara koji će vam uzeti novac a ne isplatiti vam.

U slučaju da vam se ovo čini dosadnim poslom a trebate novac onda možete zaraditi igranjem igrica, popunjavanjem anketa, gledanjem videa, čitanjem e-mailova i knjiga.

Sve stranice koje nude ovakve poslove su besplatne za pridružit se i mnogima su pomogle da zarade dodatno novca.

kako zaraditi preko interneta klikanjem
kako zaradjivati preko interneta

Inbox Dollars

Inbox Dollar je jedna od popularnijih platformi koje nude novac za gledanje reklama. Funkcioniše tako što vam reklamu pošalju direktno na e-mail. Vaš posao je da ih pročitate. Reklame mogu biti u obliku ponuda, kataloga, videozapisa i biltena.

Čitav posao zahtjeva samo nekoliko minuta, a postoji mogućnost da dobijete i vi posebnu ponudu ili čak kupon kod na nekoj stranici.

Vjerovatno vas zanima kako se transakcija novca vrši? Potrebno je da imate PayPal i to je to. Novac od InboxDollars bit će uplaćen na vaš PayPal račun.

Klikajte reklame na Bux Inc

Još jedna veoma popularna platforma za ovakvu vrstu zarade je Bux Inc. Trenutno Bux Inc. Broji preko 100,000 članova kojima je redovno plaćeno gledanje reklama. Za razliku od Inbox Dollarsa, na ovoj stranici gledate reklame isključivo preko njihove stranice.

Samo trebate kliknuti na prozor view Ad i prikazat će vam se bezbroj dostupnih reklama preko kojih možete dobiti novac.

kako zaraditi preko interneta klikanjem
Kako zaradjivati preko interneta

SwagBucks

Sljedeća stranica za gledanje reklama je SwagBucks. No, za razliku od prethodnih platformih na SwagBucks možete popunjavati ankete ili pisati recenzije.

Naravno postoji i opcija za gledanje reklama na određenom videu i to je jedan od najjednostavnijih i najbržih poslova na ovoj stranici.

Opcije plaćanja se također razlikuju. SwagBucks nudi plaćanje putem PayPala ali i u obliku kupona i poklon kartica koje možete iskoristiti u određenim web shopovima.

Fusion Cash

Fusion Cash nudi novac za klikanje reklama, ali isto tako i za skidanje aplikacija, popunjavanje anketa, pisanjem recenzija itd.

Ova stranica svim novim članovima nudi 5 $ kao znak dobrodošlice. Nakon što zaradite prvih 25 $ tek tada možete prikupiti poklonjenih 5 $. Također, plaćanje vrše putem PayPala i poklon kartica.

Osim obavljanjem tipičnih zadataka, Fusion cash plaća za sve koji se pridruže ovom programu na vašu preporuku. Sve funkcioniše na osvnou toga da zarađujete 1 $ kad potvrde svoj e -mail, još 2 $ kad dovrše prvu ponudu i 5 $ svaki put kada isplate zaradu.

NeoBux

Neobux je zasigurno izvrsna opcija za one koji žele zaraditi klikanjem na reklame. Iznos novca koji možete zaraditi ovisi o vašoj vrsti prijave na platformu, kao i o kvaliteti i vrsti oglasa na koji kliknete.

Ova platforma nema ograničenja koliko možete kliknuti na reklame svaki dan ili koliko prihoda možete ostvariti. Minimalni iznos povlačenja za prvu uplatu je 2 USD, a za to prvenstveno koriste platforme Skrill i Neteller.

Kao što možete vidjeti iz priloženog ovdje nije u pitanju prevelika zarada koja će vas na lagan način obogatiti. Međutim, ovo je odlična opcija za sve studente ili one koji žele dodatno novca zaraditi ne umarajući se mnogo.

Još korisnih članaka:

Kako raditi i zaraditi online kako zaradjivati preko interneta
Kako zaraditi preko interneta klikanjem ?! VIDEO UPUTSTVO 4

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima