Kako zaraditi preko interneta klikanjem

Kako zaraditi preko interneta klikanjem? Jednostavno je.

Sve što trebate je pronaći stranicu koja nudi ovakvu vrstu poslova. Da li ste znali da na internetu možete zaraditi samo klikanjem reklama?

Lagan posao koji vam može pomoći da uštedite za vaše sljedeće putovanje, novi mobitel ili stan. Svima je već poznato da na internetu možete pronaći stalni posao sa izvrsnom zaradom.

kako raditi i zaraditi online kako zaradjivati preko interneta
Kako zaraditi preko interneta klikanjem

Ukoliko, vam je trenutni posao sasvim dovoljan ili ste student kojem trebaju novci onda lagani poslovi poput ispunjavanja anketa, klikanjem oglasa i pisanjem recenzija je savršen izbor za vaš.

Naravno, prilikom prijavljivanja na stranice koje nude ovakvu vrstu poslova morate biti veoma oprezni. Iz razloga što postoji veliki broj prevara koji će vam uzeti novac a ne isplatiti vam.

U slučaju da vam se ovo čini dosadnim poslom a trebate novac onda možete zaraditi igranjem igrica, popunjavanjem anketa, gledanjem videa, čitanjem e-mailova i knjiga.

Sve stranice koje nude ovakve poslove su besplatne za pridružit se i mnogima su pomogle da zarade dodatno novca.

Inbox Dollars

kako zaraditi preko interneta klikanjem
kako zaradjivati preko interneta
Kako zaraditi preko interneta klikanjem

Inbox Dollar je jedna od popularnijih platformi koje nude novac za gledanje reklama.

Funkcioniše tako što vam reklamu pošalju direktno na e-mail. Vaš posao je da ih pročitate. Reklame mogu biti u obliku ponuda, kataloga, videozapisa i biltena.

Čitav posao zahtjeva samo nekoliko minuta, a postoji mogućnost da dobijete i vi posebnu ponudu ili čak kupon kod na nekoj stranici.

Vjerovatno vas zanima kako se transakcija novca vrši? Potrebno je da imate PayPal i to je to. Vjerujemo da zante kako napraviti PayPal, a novac od InboxDollars bit će uplaćen na vaš PayPal račun.

Bux Inc

Još jedna veoma popularna platforma za ovakvu vrstu zarade je Bux Inc. Trenutno Bux Inc. Broji preko 100,000 članova kojima je redovno plaćeno gledanje reklama.

Za razliku od Inbox Dollarsa, na ovoj stranici gledate reklame isključivo preko njihove stranice.

Samo trebate kliknuti na prozor view Ad i prikazat će vam se bezbroj dostupnih reklama preko kojih možete dobiti novac.

SwagBucks

kako zaraditi preko interneta klikanjem

Sljedeća stranica za gledanje reklama je SwagBucks. No, za razliku od prethodnih platformih na SwagBucks možete popunjavati ankete ili pisati recenzije.

Naravno postoji i opcija za gledanje reklama na određenom videu i to je jedan od najjednostavnijih i najbržih poslova na ovoj stranici.

Opcije plaćanja se također razlikuju. SwagBucks nudi plaćanje putem PayPala ali i u obliku kupona i poklon kartica koje možete iskoristiti u određenim web shopovima.

Fusion Cash

Fusion Cash nudi novac za klikanje reklama, ali isto tako i za skidanje aplikacija, popunjavanje anketa, pisanjem recenzija itd.

Ova stranica svim novim članovima nudi 5 $ kao znak dobrodošlice. Nakon što zaradite prvih 25 $ tek tada možete prikupiti poklonjenih 5 $. Također, plaćanje vrše putem PayPala i poklon kartica.

Osim obavljanjem tipičnih zadataka, Fusion cash plaća za sve koji se pridruže ovom programu na vašu preporuku. Sve funkcioniše na osvnou toga da zarađujete 1$ kad potvrde svoj email, još 2 $ kad dovrše prvu ponudu i 5 $ svaki put kada isplate zaradu.

NeoBux

Neobux je zasigurno izvrsna opcija za one koji žele zaraditi klikanjem na reklame.

Iznos novca koji možete zaraditi ovisi o vašoj vrsti prijave na platformu, kao i o kvaliteti i vrsti oglasa na koji kliknete.

Ova platforma nema ograničenja koliko možete kliknuti na reklame svaki dan ili koliko prihoda možete ostvariti. Minimalni iznos povlačenja za prvu uplatu je 2 USD, a za to prvenstveno koriste platforme Skrill i Neteller.

Kao što možete vidjeti iz priloženog ovdje nije u pitanju prevelika zarada koja će vas na lagan način obogatiti. Međutim, ovo je odlična opcija za sve studente ili one koji žele dodatno novca zaraditi ne umarajući se mnogo.

KAKO ZARADITI KLIKANJEM

PREPORUKA

Mihael
Mihaelhttps://poslovne.com
Mihael je autor na nekoliko biznis portala. Prati dešavanja vezana za poslovni svijet i piše korisne članke za online zaradu od kuće.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima