[nectar_cta btn_style=”material” heading_tag=”h6″ text_color=”#81d742″ link_type=”regular” alignment=”right” display=”block” link_text=”OGLASI ZA POSAO” url=”https://poslovne.com/poslovi/” margin_top=”20″ margin_bottom=”-5″ text=”BESPLATNI”][recent_posts style=”classic_enhanced_alt” columns=”4″ category=”all” order=”DESC” orderby=”date” blog_remove_post_date=”true” blog_remove_post_author=”true” blog_remove_post_comment_number=”true”]
[recent_posts style=”list_featured_first_row_tall” columns=”3″ category=”all” order=”DESC” orderby=”date” image_loading=”default” posts_per_page=”9″ post_offset=”4″][recent_posts style=”classic_enhanced_alt” columns=”3″ category=”all” order=”DESC” orderby=”date” blog_remove_post_date=”true” blog_remove_post_author=”true” post_offset=”13″ posts_per_page=”3″]

BIZNIS IDEJE I DODATNA ZARADA

Donosimo poslovne vijesti, biznis ideje, poslovne savjete…

[nectar_cta btn_style=”material” heading_tag=”h3″ text_color=”#81d742″ link_type=”new_tab” alignment=”right” display=”block” link_text=”TV VIJESTI” url=”https://poslovne.com/poslovne-tv/” margin_top=”20″ margin_bottom=”-5″ text=”GLEDAJ”][nectar_blog layout=”masonry-blog-fullwidth” blog_masonry_style=”auto_meta_overlaid_spaced” auto_masonry_spacing=”4px” load_in_animation=”none” category=”biznis-ideje,dodatna-zarada-ideje” order=”DESC” orderby=”rand” blog_remove_post_date=”true” blog_remove_post_author=”true” blog_remove_post_comment_number=”true” posts_per_page=”3″]
[recent_posts style=”list_featured_first_row_tall” columns=”3″ category=”all” order=”DESC” orderby=”date” image_loading=”default” posts_per_page=”12″ post_offset=”21″]
[vc_custom_heading text=”Poslovne vijesti” font_container=”tag:h1|text_align:left” google_fonts=”font_family:Abel%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” css=”.vc_custom_1598191942406{margin-bottom: 20px !important;}” link=”url:https%3A%2F%2Fposlovne.com%2F|||”][nectar_category_grid post_type=”posts” blog_category=”biznis-ideje,biznis-savjeti,dodatna-zarada-ideje,geek,novac,media-marketing,poslovi,vijesti,super-ponude,video,vrijeme-za-odmor” text_content_alignment=”bottom_left” subtext=”cat_item_count” columns=”4″ grid_item_spacing=”10px” enable_masonry=”yes” image_loading=”default” color_overlay=”#5b5b5b” color_overlay_opacity=”0.2″ color_overlay_hover_opacity=”0.4″ text_color=”light” text_color_hover=”light” shadow_on_hover=”yes” subtext_visibility=”on_hover” orderby=”” order=”” text_style=”” color_strip_bg=”” color_strip_bg_hover=”” color_strip_text=”” color_strip_text_hover=”” block_sizing=”square”]

POSLAVNE.COM – Poslovne vijesti, biznis ideje, dodatna zarada!

Poslovne.com je domaći biznis portal na kojem vam donosimo poslovne vijesti, biznis ideje, poslovne savjete, oglase za posao i mnoge druge stvari vezane s biznisom.

Kroz zanimljive i informativne tekstove budite prvi koji primaju novosti iz poslovnog svijeta, što vas čini dominantnijim nad neinformisanom konkurencijom.

Poslovne vijesti su ključne za pravilno interveniranje ovisno o stanju na tržištu, poduzimanje pametnih koraka, prepoznavanje prilika i mogućnosti, te brze reakcije. U kategoriji poslovne vijesti svakodnevno vam donosimo novosti iz poslovnog svijeta u Bosni i Hercegovini.

Biznis ideje su glavna kategorija sajta na kojoj možete dobiti inspiraciju za pokretanje vlastitog biznisa i informirati se o tome koji su biznisi najprofitabilniji u današnje vrijeme. Donosimo vam ideje za jednostavne i lako pokretljive biznise, te sve potrebne resurse za pokretanje posla.

Poslovni savjeti je kategorija web stranice poslovne.com u kojoj ćete od stručnjaka iz raznih oblasti primati izuzetno korisne savjete, neophodne za konkurentnost na tržištu. Savjeti experta iz raznih područja pomoći će vam da unaprijedite svoje poslovanje i povećate prihode.

Poslovni savjeti za male i velike poduzetnike, kao i individualce koji su u potrazi za poslom. Unaprijedite svoje poslovanje i efektivno iskoristite svoje resurse uz razne savjete za biznis.

U sekciji oglasi za posao nudimo besplatno objavljivanje oglasa za posao. Putem jednostavne forme na web stranici upišite detalje oglasa i predajte oglas! Potpuno besplatno i na najlakši mogući način, uz samo par klikova mišem pronađite radnike.

Poslovne.com je vaše prvo i posljednje potrebno odredišta da saznate sve poslovne vijesti i informacije iz poslovnog svijeta u BiH.

Mi smo dio TNT Grupacije

Naša priča započinje prije više od 20 godina, s TNT radijem Travnik. TNT grupacija je danas razvijena medijska kuća s 2 radijska brenda (7 lokalnih radio stanica), 4 popularna TV kanala i mrežom news portala.

Karakteristika naših brendova je odlična povezanost i poznavanje publike, te lokalno djelovanje.

TNT Grupacija – Prijatelj malih i velikih poduzeća

20. augusta 1997. godine u Travniku je pokrenut TNT Radio. Osnivač Dino Lolić ispunio si je dječački san i pokrenuo vlastitu radio stanicu. Danas, TNT porodicu čine 2 radijska brenda s 5 lokalnih radio stanica u Tuzli, Travniku i Zenici, četiri TV kanala i jedan news portal.

TNT grupacija nastala je od porodičnog biznisa, a danas je jedna od najvećih medijskih kuća u BiH. Sve naše medije karakterizira jaka povezanost s publikom i lokalno djelovanje, a dugogodišnje iskustvo donosi odlične rezultate u radu s klijentima.

Poznavanjem svijeta oglašavanja, medija i nizom dugogodišnjih saradnji s klijentima, stvaramo ciljeve prema vašim željama i potrebama.

Svaki porodični biznis ima svoju priču.

[image_with_animation image_url=”8166″ animation=”Fade In” hover_animation=”none” alignment=”” border_radius=”none” box_shadow=”none” image_loading=”default” max_width=”100%” max_width_mobile=”default”]