Jasminko Šarić – Travar čiji prirodni lijekovi liječe sve bolesti

Jasminko Šarič je travar koji na prirodan način liječi srčane tegobe, kostobolje, reumu, išijas, nervne rastorjenosti i još mnogo toga.

Jasminko Šarić je poznati travar iz Orašja. Lijekovi iz njegove biljne apoteke pomažu u liječenju mnogih bolesti.

Jasminko priprema tinkture, meleme,čajeve za mnoge zdravstvene tegobe. O učinkovitosti njegovih lijekova pročulo se u cijelom regionu.

Filoterapijom se bavi deset godina. ” Izabrao sam najsvjeliji put – prirodnu borbu protiv opasnih bolesti današnjice. ” – poručuje Šarić

Svoju ljubav prema biljkama i prirodi gaji još od djetinjstva. Danas u svojoj bogatoj biblioteci ima sve domaće i svjetske knjige o narodnom travarstvu, te prati savremena naučna dostignuća.

Eliksir života je tinktura koja pomaže u liječenju bolesti prostate. Mnogi muškarci, posebno u zrelijoj dobi, susreću se sa bolestima prostate.

Nekada je teško pronaći lijek koji odgovara pojedincu i koji je efikasan. Tinktura Eliksir života liječi infekcije urinarnih upala, bakterija, pijeska i kamenca.

” Sa ovim eliksirom sam izliječio mnogobrojne bolesti koje su sa stanovništva klasične medicine bile neizlječive.” – ističe Jasminko Šarić

Jasminko Šarić posebno izdvaja jedan prirodni lijek

Još jedan vrlo učinkovit lijek iz Jasminkove biljne apoteke je tinktura od medvjeđeg luka. Smatra se najjačim prirodnim antibiotikom koji čisti krvne žile.

Važno je istaknuti da je tinktura od medvjeđeg luka korisna i odlična preventiva protiv infrakta.  

O djelotvornosti tinkture od hrena i medvjeđeg luka najbolje se uvjerio Pejo Prgić kojeg su mučili sinusi i nepodnošljive glavobolje.

” Dobio sam tinkture od hrena i medvjeđeg luka koje ujutro popijem sa medom. Nakon samo nekoliko dana nepodnošljive glavobolje su nestale. Uvjeren sam da su me Jasminkove tinkture spasile, inače bi morao na operaciju.” – ispričao nam je Pejo Prgić.

Također, nakon što su bolovi u sinusima nestali Jasminku se obratio i potražio pomoć za bolove u kostima, kičmi i kukovima. Tada je isprobao Božiju kremu koja mu je pomogla u rješvanju zdravstvenih muka.

jasminko šarić
Jasminko Šarić smatra da je priroda najbolji lijek

Jasminko Šarić tvrdi da božija krema liječi sve

Svi lijekovi iz Jasminkove apoteke su djelotvorni ali posebno se izdvaja čuvena Božija krema. O njenoj učinkovitosti najbolje govore iskustva onih koji su isprobali kremu i uvjerili se u njeno djelovanje.

Dobar glas o Jasminkovoj kremi čuo se i do Ive Zovkića.

Ivo Zovkić iz Tromošnice godinama se borio sa bolovima u kostima i zglobovima. Nakon oštećene hrskavice u oba koljena, probao je sve. Zdrav režim ishrane, jeftiniji lijekovi, injekcije ali ništa nije bilo učinkovito.

Ubrzo mu je dijagnosticiran giht – upala zgloba ili artritis koja je uzrokovana stvaranjem kristala mokraćne kiseline u zglobovima.

” Dobio sam Božiju kremu i jednu tinkturu za čišćenje organizma. Kremu sam mazao dva puta dnevno. Svaki dan mi je bilo sve lakše i lakše. Otok se polako povlačio, a bolovi su nestajali. Za deset dana nestali su tragovi gihta, a koljena su prestala da bole. Od tada kažem da  u mojoj kući može nestati hljeba, ali nikako ne smijem ostati bez Božije kreme iz Jasminkove apoteke” – ističe Ivo Zovkić

Božija krema važi za univrezalnu kremu koju bi trebalo imati svako domaćinstvo. Pomaže kod kostobolje, , upalnih zglobova, artritisa, osteoporoze, artroze, lumboishialgije, reume, upaljene vratne kralježnice, varikoznih vena, tromboze i gangrene, upale dojki i cista, bolesti štitnjače i limfnih čvorova, svih vrsta kožnih oboljenja, psorijaze, dermatitisa, čireva, akni, ispucanih ruku i peta, otvrdnuće prsne žlijezde, artritis, upalu staničnog tkiva, upalu kostiju, razne rane i ostale bolesti.

Kontakt telefoni travara (biver) Jasminka Šarića su:
063 148 507 ili 064 445 05 72. Pozivni broj za BiH je 00387

Predlažemo i ove teme

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Mihael
Mihaelhttps://poslovne.com
Mihael je autor na nekoliko biznis portala. Prati dešavanja vezana za poslovni svijet i piše korisne članke za online zaradu od kuće.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima