27 C
Sarajevo

Poslovni horoskop Bik 2021.

Godišnji Poslovni Horoskop Bik 2021. godinu vam otkriva dio sudbine u narednoj godini.

Vaš posao i zvezde! Kao i svake godine i sada vam astrologija preko zvezda daje prognozu za nastupajuću godinu kada je vaš posao u pitanju.

Ovaj put donosimo poslovni horoskop za Bika! Pogledajte šta vam zvezde predviđaju u poslu i karijeri i šta vam savjetuju za 2021. godinu. Kako zvezde opisuju vaš posao ove godine i šta je to šta je najbitnije kod vas kada je karijera i posao u pitanju…

Poslovni Horoskop(22.4.- 21.5) TAURUS

Bik sve radi natenane, djeluje da nikud ne žuri, ali sve što započne – završi. Podređene hvata na šarm, a nadređene teško podnosi, mada to ne pokazuje. Često se bavi mutnim poslovima, ali ume da pliva i u takvim vodama. Kad osvoji željenu poziciju, teško da će ga neko odatle skinuti. Rođen za trgovinu i poslove sa strancima, a često ima dvostruke ili tajne prihode.

Uspješni su kao organizatori privrede, poslovni ljudi naročito u građevinarstvu, ugostiteljstvu, na finansijskim poslovima, ali ih ima i među prekupcima i nosačima, hemičarima i ljekarima.

Poslovni horoskop Bik
Poslovni horoskop Bik 2021. 2

Od umjetnosti, bave se operskim pjevanjem i slikanjem. Dobri su na svim poslovima gdje se traži strpljiv i staložen rad. Uspješni su u trgovini nekretninama.

Odlično planiraju i drže se utvrđenih obrazaca. Ne vole nikakve promjene u propisima i metodama rada. Ali, dešava im se da izvjestan period života provedu bez posla, jer nose sa sobom veliku flegmatičnost, depresivnost i bezvoljnost, pa i ljenost.

Ova 2021. godina biti sasvim prosječna kada su u pitanju dešavanja oko vaše karijere. Neće biti ni velikih uspjeha, ali ni većih neuspjeha.

Ako želite da znate i svoj podznak jer je i kod nas sve popularniji, izračunavanje podznaka uradite samostalno.

Ovdje možete pogledati i poslovni horoskop za Ovna!

1 komentar

5 1 Glas
Article Rating
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
1 Komentar
S najviše glasova
Najnovije Najsstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Poslovne vijesti
Administrator
8 mjeseci prije

Zanima nas vaše mišljene. Ostavite komentar jer odgovaramo na sve komentare. Hvala

spot_img