-9.1 C
Sarajevo

Poslovni horoskop Bik 2021.

Godišnji Poslovni Horoskop Bik 2021. godinu vam otkriva dio sudbine u narednoj godini.

Vaš posao i zvezde! Kao i svake godine i sada vam astrologija preko zvezda daje prognozu za nastupajuću godinu kada je vaš posao u pitanju.

Ovaj put donosimo poslovni horoskop za Bika! Pogledajte šta vam zvezde predviđaju u poslu i karijeri i šta vam savjetuju za 2021. godinu. Kako zvezde opisuju vaš posao ove godine i šta je to šta je najbitnije kod vas kada je karijera i posao u pitanju…

Poslovni Horoskop(22.4.- 21.5) TAURUS

Bik sve radi natenane, djeluje da nikud ne žuri, ali sve što započne – završi. Podređene hvata na šarm, a nadređene teško podnosi, mada to ne pokazuje. Često se bavi mutnim poslovima, ali ume da pliva i u takvim vodama. Kad osvoji željenu poziciju, teško da će ga neko odatle skinuti. Rođen za trgovinu i poslove sa strancima, a često ima dvostruke ili tajne prihode.

Uspješni su kao organizatori privrede, poslovni ljudi naročito u građevinarstvu, ugostiteljstvu, na finansijskim poslovima, ali ih ima i među prekupcima i nosačima, hemičarima i ljekarima.

Poslovni horoskop Bik
Poslovni horoskop Bik 2021. 2

Od umjetnosti, bave se operskim pjevanjem i slikanjem. Dobri su na svim poslovima gdje se traži strpljiv i staložen rad. Uspješni su u trgovini nekretninama.

Odlično planiraju i drže se utvrđenih obrazaca. Ne vole nikakve promjene u propisima i metodama rada. Ali, dešava im se da izvjestan period života provedu bez posla, jer nose sa sobom veliku flegmatičnost, depresivnost i bezvoljnost, pa i ljenost.

Ova 2021. godina biti sasvim prosječna kada su u pitanju dešavanja oko vaše karijere. Neće biti ni velikih uspjeha, ali ni većih neuspjeha.

Ako želite da znate i svoj podznak jer je i kod nas sve popularniji, izračunavanje podznaka uradite samostalno.

Ovdje možete pogledati i poslovni horoskop za Ovna!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima