-1.2 C
Sarajevo
Poslovne vijestiAnaliza igre Zmajeva kolega sa portala korner.ba

Analiza igre Zmajeva kolega sa portala korner.ba

Analiza igre Zmajeva – Porazom od selekcije S.Irske u baražu za odlazak na EURO 2021. fudbalska reprezentacija BIH pokazala je koliko ustvari (ne) može, piše fudbalski portal korner.ba.

Od dolaska selektora Dušaka Bajevića na selektorsku klupu sve što se radilo u reprezentaciji baziralo se na mečeve baraža protiv S.Irske. A zatim na duel protiv iz boljeg meča Slovačka – Irska.

Očajne kvalifikacije za plasman na EURO ostavile su gorak okus u ustima čitavoj bh. javnosti. Posebice bolni porazi od Armenije i Finske sveli su dobro poznatu reprezentativnu euforiju na minimum, piše Korner.ba

Analiza igre Zmajeva – Utakmica baraža raskrsnica za Zmajeve

Utakmica protiv Sjeverne Irske bila je raskrsnica za Zmajeve. Eventualnom pobjedom i plasmanom na EURO vratili bi stari sjaj naše reprezentacije. Koja je bila jedan od rijetkih stvari koja raduje bh. građane u lijepoj nam Bosni i Hercegovini.

Ipak meč je otišao u drugom smjeru. Ponovo smo razbili iluzije u glavi da smo mi reprezentacija koja se nešto pita u svijetu fudbala. U našu korist išla je činjenica da smo Sjeverne Irce dva puta pobijedili rezultatima 1:2 i 2:0. Ali ko se sjeća tih utakmica može s pravom reći da nismo ništa pokazali u oba meča. Već smo pobijedili na suhi individualni kvalitet.

Pročitajte cijelu analizu igre Zmajeva na fudbalskom portalu korner.ba

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

spot_img