Podržimo domaću proizvodnju uz Zeleni Bazar !

()

Zeleni Bazar je online tržica nastala u vrijeme pandemije.

Pandemija koja je zadesila cijeli svijet nam je ukazala na to kako se životne navike mogu vrlo brzo promijeniti, ali i na značaj domaće proizvodnje u najneizvjesnijim trenucima.

U vrijeme kada su zbog nemogućnosti rada i krize tržnice bile zatvorene, kada je građanima kretanje bilo zabranjeno – naši ljudi, naši privrednici su bili ti na koje smo mogli računati.

Upravo u jeku pandemije nastala je platforma Zeleni Bazar , tačnije online tržnica zdrave hrane koja predstavlja prostor koji okuplja ponudu hrane i domaćih proizvoda u bilo kojem obliku.

U ponudi platforme „Zeleni Bazar“ možete pronaći raznovrsno voće, povrće, pčelinje proizvode, domaću kuhinju, žitarice, mliječne proizvode, mesne proizvode , svježa jaja, zimnice, alkoholne i bezalkoholne proizvode, kozmetiku, ljekovito bilje, Superhranu kao i opremu za proizvodnju.

Podržimo domaću proizvodnju uz Zeleni Bazar !
Zeleni Bazar

Osim provjerenog uzgoja i svih benefita po ljudski organizam, kupovina domaćih proizvoda ima poseban značaj za naše društvo, naime kupovinom istih zadržavamo novac unutar naše države i u ovim kriznim vremenima pomažemo našoj zajednici.

„Mogućnost kupovine raznovrsnih domaćih proizvoda putem interneta“ bila je vodilja tokom stvaranja ovog projekta agenciji Studio387 iz Sarajeva, koja je odlučila spojiti domaće proizvođače sa kupcima i stvoriti okruženje za sigurnu i ugodnu kupovinu najkvalitetnijih proizvoda na području Bosne i Hercegovine.

Kratkoročni cilj ove platforme je da se pomogne prozvođačima i potrošačima koliko god je to moguće u trenutnim okolnostima pandemije koronavirusa, ali i da se dugoročno raste i razvija, te postane sigurno online mjesto za kupovinu domaćih proizvoda.

Na ovoj virtualnoj tržnici možete sami da birate šta ćete kupiti i da odmah provjerite gdje je traženi proizvod nastao, kako je nastao i ko stoji iza njega.

Podržimo domaću proizvodnju uz Zeleni Bazar !
Podržimo domaću proizvodnju uz Zeleni Bazar ! 4

Na koji način se učlaniti u Zeleni Bazar ?

Svi zainteresovani proizvođači svoju ponudu mogu unijeti putem portala Zeleni Bazar (zelenibazar.com), tako što će prateći nekoliko jednostavnih koraka isprva dodati naslov koji opisuje proizvod, zatim će odabrati odgovarajuću kategoriju, unijeti cijenu, fotografije, opis i područje dostave.

Potrošači sa područja cijele Bosne i Hercegovine imaju mogućnost odabrati grad u kojem se nalaze, nakon čega će im se učitati ponude namijenjene upravo za odabranu lokaciju.

Cijene dostave kao i određeni benefiti prilikom kupovine zavise isključivo od prodavača.

ZELENI BAZAR NE NAPLAĆUJE PROVIZIJU!

Sve informacije dostupne su na web stranici www.zelenibazar.com kao i vezanim društvenim mrežama.

Podržimo domaću proizvodnju uz Zeleni Bazar !
Zeleni Bazar

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Preuzimanje sadržaja

Preuzimanje sadržaja je dozvoljeno samo uz dodavanje link na poslovne.com unutar preuzetog članka. Hvala.

Pročitajte i ovo

Povezani članci

Možda vas zanima

Naučite djecu štednji – 10 životnih lekcija o novcu

Naučite djecu štednji - Djecu bismo od malih nogu trebali naučiti kako štedjeti novac i na koji ga je način najbolje rasporediti Jednog dana će...

4 Biznis ideje koje možete raditi kod kuće

Biznis ideje koje možete raditi kod kuće - Svakom od  nas bi dobro došlo da pronađemo posao u kojem smo sami svoj šef. Prije...

Zašto nam je potrebna SEO optimizacija ?!

SEO optimizacija - Optimizacija sajta za pretraživače ili SEO (eng. – search engine optimization) je danas nešto bez čega se izrada sajtova teško može...

Želite biti u toku sa najnovijim vijestima?

Voljeli bismo čuti vaše mišljenje! Unesite svoje podatke i ostajemo u kontaktu.