PoslovnePoslovne vijestiMOJ TELEMACH - Svuda sa tobom!

MOJ TELEMACH – Svuda sa tobom!

MOJ TELEMACH, više brzih informacija i rješenja za vas…

Kompanija Telemach trenutno važi za vodećeg domaćeg provajdera digitalne i analogne kablovske televizije, usluge širokopojasnog interneta u BiH, te najveći alternativni pružatelj usluge fiksne telefonije na području Bosne i Hercegovine.

Napredni servisi Telemacha uvijek su bazirani na najsavremenijim tehnologijama koje u kombinaciji s inovativnim ponudama, prilagođenim potrebama pretplatnika, čine veliku razliku i prednost u odnosu na ostale operatere u Bosni i Hercegovini.

MOJ TELEMACH

moj telemach - svuda sa tobom!
Telemach

Kad god hoćeš prati potrošnju i račune, aktiviraj dodatne sadržaje, pakete i servise, upravljaj svojim uređajima, ubrzaj internet, kupuj dodatke i još mnogo toga.

Posjetite mojtelemach.ba ili preuzmite Moj TELEMACH aplikaciju sa App store-a odnosno Google Play store-a.

Kliknite na link „Registracija“ i unesite Korisnički ID i broj Ugovora (podaci koji se nalaze na vašem Telemach računu) Unesite e-mail koji želite da koristite kao korisničko ime i upišite lozinku, zatim kliknite na dugme “Registrujte se” Potvrdite registraciju u roku od 24h klikom na verifikacioni link koji smo poslali na vašu e-mail adresu

Da bi ste koristili usluge i napredne funkcije portala Moj Telemach neophodno je da imate ugovor na osnoovu kojeg vršite registraciju. Sa podacima sa kojima izvršite registraciju povezujete se na EON aplikaciju, UniFi mrežu, Unifon.

Telemach

Telemach je jedini telekomunikacijski operater koji je omogućio gledanje televizije preko Smart TV aplikacije.

Oni koji imaju Smart televizore nove generacije (informacije o svim modelima televizora koji podržavaju aplikaciju možete pronaći na linku) lako i jednostavno mogu da skinu EON Smart TV aplikaciju sa TV Storea i aktiviraju je putem MojTelemach korisničkog portala.

Najbolji sadržaj na najboljoj TV platformi

U razvoj kompletne infrastrukture Telemacha, investirali smo više od 341 milion KM. Investicijama u opremu koja se nalazi u vašim domovima, osigurali smo da danas zajedno uživamo u najsavremenijoj EON smart platformi, 4K kanalima i Video klubu sa hiljadama filmskih i serijskih naslova.

moj telemach - svuda sa tobom!
Telemach

Telemach je dio United Grupe

Kompanija čini dio regionalne United Grupe koja posluje u šest zemalja bivše Jugoslavije, a u njenom sastavu nalaze se još i vodeći telekomunikacioni operateri: SBB u Srbiji, Telemach u Sloveniji i Crnoj Gori, operater satelitske televizije Total TV, NetTV Plus, vodeći provajder telekomunikacionih servisa putem javnog interneta. Dio United grupe je i United Media, koju čine najgledaniji sportski, filmski, dječiji i drugi Pay TV kanali u regionu – Sport klub, Cinemania, Ultra, MiniUltra, Lov i ribolov, N1 i Grand, kao i CAS Media, najveća agencija za prodaju oglasnog prostora na kablovskim i satelitskim kanalima u regionu.

VEĆ 10 GODINA RADA

2010 – Telemach je nastao akvizicijom kablovskih operatera BH Cable Net, Global Net i Elob, čime započinjemo sa razvojem mreže analogne kablovske televizije, širokopojasnog interneta i fiksne telefonije. Iste godine uvodimo Flat internet, što je potpuna novina na bh. tržištu, uz besplatno korištenje modema. Prvi donosimo pojam digitalne televizije, EPG vodič 7 dana i više digitalnih kanala. Otvaramo prvi showroom u BBI centru, ujedno i prvi showroom takvog tipa u BiH.

2011 – Počinjemo pružati usluge na području Hercegovine, akvizicijom lokalnog kablovskog operatera. Uvodimo D3GO aplikaciju, televiziju u pokretu, dostupnu svim korisnicima digitalne televizije, čime smo prvi omogućili gledanje televizije u pokretu na pametnim uređajima u kući i van kuće. Naši korisnici već tada dobijaju opciju TV unazad 72h preko D3GO aplikacije. Iste godine smo prvi u BiH uveli besplatnu digitalizaciju sa preko 140 digitalnih kanala.

2012 – Uvodimo fiksnu telefoniju, sa FLAT BH opcijom koja uključuje pozive za 0 KM/min prema svim fiksnim mrežama u Bosni i Hercegovini, uz besplatan telefonski aparat, u čemu smo ponovno pioniri na bh. tržištu. U ponudu uvodimo Duo i Trio Mix pakete, s brzinom interneta do 80 Mbps i preko 170 digitalnih kanala. Prvi korisnicima donosimo HD kanale, poput Sport Kluba, Fight Channel, Fox Life, MTV, Comedy Central, filmske HBO kanale, uz najbolju Cisco opremu.

2013 – Novom akvizicijom lokalnog kablovskog operatera počinjemo pružati usluge na području Srednjobosanskog kantona. Omogućavamo besplatan prenos broja u našu mrežu, sa jedinstvenom cijenom poziva prema svim mobilnim mrežama u Bosni i Hercegovini. Uvodimo WiFi zone sa besplatnim internetom na određenim lokacijama

2014 – Uvodimo nove Duo i Trio Grande pakete, koji će napraviti prekretnicu u našem daljem razvoju.

2015 – Početkom 2015. godine akviziramo tri nove kompanije na području Sarajeva, kao i kablovske operatere na području Tuzle i Bugojna. Uvodimo novi servis – UNIFI, besplatnu WiFi mrežu u zemlji i regiji, čime smo još jedanput donijeli inovativne servise na bh. tržište.

2016 – Uvodimo tri nova napredna servisa u ponudu: TV unazad 72h, Video klub i UNIFON. Omogućili smo našim korisnicima da, ukoliko propuste omiljeni sadržaj, u bilo kojem trenutku mogu da vrate 3 dana unazad. Uz UNIFON aplikaciju fiksni telefon je dostupan i na mobilnom telefonu, u zemlji ili inostranstvu, uz bilo koju WiFi mrežu. Uvodimo premijerne filmske kanale CineStar Premiere 1 i CineStar Premiere 2 HD kanale.

2017 – D3GO usluga se gasi i prelazi na novu EON platformu, čime korisnicima omogućavamo najbolji način da gledaju vrhunski TV sadržaj putem smart uređaja. Telemach je prvi telekomunikacijski operater koji je omogućio gledanje televizije preko Smart TV aplikacije. EON Smart TV aplikacija je omogućila korisnicima da uživaju u cjelokupnoj ponudi kanala i svim EON funkcionalnostima, kao što su TV 7 dana unazad, jednostavan elektronski programski vodič, pauziranje programa i formiranje liste kanala.

2018 – Pomjeramo granice u načinu gledanja televizije, uvodimo u ponudu nove EON pakete, sa revolucionarnim EON Smart Box-om uz koji svaki TV postaje Smart TV, uz EON bluetooth daljinski upravljač koji omogućava glasovnu pretragu kanala. EON je dostupan na televizoru, računaru, pametnom telefonu, kao i na Smart TV-u.

2019 – Uvodimo EON pakete van Telemach mreže, putem EON platforme i bilo koje internet konekcije. Povećavamo brzine interneta u svim paketima do 300/12 Mbps na GIGA mreži. Prvi smo uveli pojam BINDŽ na području BiH, omogućili da korisnik odjednom pregleda kompletnu sezonu omiljene serije.

2020 – Tokom 2020. donosimo unaprijeđenu verziju EON platforme, koja će potpuno promijeniti doživljaj gledanja televizije svakom korisniku lično, jer EON sada preporučuje ono što vas interesuje i što volite gledati. EON personalizacija donosi personalizovan TV sadržaj za svakog člana porodice, uz poseban prostor namijenjen za najmlađe. EON Kids donosi dječiji sadržaj na dječijem profilu, na svim uređajima. Uvodimo UNIFI Travel servis, besplatnu WiFi mrežu dostupnu bilo gdje u svijetu. Povećavamo pristupne brzine interneta u EON paketima do 400/15 Mbps!

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Rabija Grabus
Rabija Grabus
Rabija Grabus je multimedijalna novinarka na medijima tnt grupacije. Za biznis portal poslovne.com prati aktuelne biznis vijesti.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima