PoslovnePoslovne vijestiSarajevo Marketing Summit: Nagrađena Ilhana Hodžić iz Orbica

Sarajevo Marketing Summit: Nagrađena Ilhana Hodžić iz Orbica

Tradicionalno, već sedmu godinu zaredom, u našoj državi se održava Sarajevo Marketing Summit koji okupi vodeće stručnjake iz oblasti marketinga i biznisa te uvijek sa određenom aktualnom temom, piše biznis portal poslovne.com.

Ove godine, tema Sarajevo Marketing Summit bila je „Accelerate your marketing after COVID-19“. Sa ciljem da zajedničkim snagama i vlastitim, profesionalnim poljima djelovanja doprinose što kvalitetnijem i bržem oporavku kategorija ugroženih industrija. A kroz prizmu marketinškog poslovanja.

Ono što je itekako važno napomenuti jeste da su ovakvi događaji izuzetna prilika gdje se pokaže ujedinjenost marketing industrije u Bosni i Hercegovini. A sve u svrhu prevazilaženja zajedničkih izazova.

sarajevo marketing summit: nagrađena ilhana hodžić iz orbica
Sarajevo Marketing Summit: Nagrađena Ilhana Hodžić iz Orbica

Govornici Sarajevo Marketing Summit bili su marketing predstavnici domaćih brendova, direktori agencija, obrazovnih ustanova, kulturnih događaja.

Ali i marketinški eksperti koji su svojim online učešćem podijelili i neke prakse koje su se pokazale kao efikasne u regionu.

Sudeći po komentarima, konstruktivnim pitanjima i zapažanjima učesnika ovogodišnjeg Summit-a, sve reakcije su i više nego pozitivne. Usmjerene su prema jednom zajedničkom cilju. To je što kvalitetnije i djelotvornije kreirati komunikacione i marketinške planove te uspješno odgovoriti izazovima u godinama koje dolaze.

U završnom ceremonijalnom dijelu događaja, tradicionalno su uručena priznanja za tri Marketing SuperStar 2020. Marketing menadžerima ispred internacionalne, regionalne i lokalne kompanije za njihov doprinos na poljima marketinga, digitalnog marketinga, inovacija, komunikacije.

Priznanje dodjeljuje marketing struka u sastavu bh. i regionalnih marketara. Te programskog direktora konferencije, agencije organizatora i svi prethodni Marketing Superstar dobitnici.

sarajevo marketing summit: nagrađena ilhana hodžić iz orbica
Sarajevo Marketing Summit: Nagrađena Ilhana Hodžić iz Orbica

Gost iznenađenja koji je uručio dobitnicima ovo prestižno priznanje bio je jedan od najboljih bh. ambasadora, sportista Džanan Musa, a priznanja su dobile:

  • Nađa Lutvikadić-Fočo (BH Telecom)
  • Miranda Mladin (Atlantic Grupa)
  • Ilhana Hodžić (Orbico)

Ilhana Hodžić je marketing menadžerica Shell maziva u kompaniji Orbico d.o.o. BiH. Ujedno djeluje i kao SPOC (Single Point of Contact) za Shell digital business za države Jugoistočne Evrope. Te je jedna od certificiranih master trenera iz oblasti digitalnog marketinga za sve Orbico kompanije u Evropi.

Značajno je istaći da je Orbico, članica evropske Orbico Grupe. Kompanija koja poseban akcenat stavlja na korporativne vrijednosti te svoje zaposlenike, što Ilhana izdvaja kao poseban benefit zaposlenja. Jer, kako kaže, sav angažman, trud i uspjeh je zapravo uspjeh tima ljudi koji stoji iza istog, nikad jednog čovjeka.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Alem
Alemhttps://poslovne.com/
Alem Sinanović je urednik digitalnih medija TNT Grupacije. Gotovo opsesivno istražuje digitalu, SEO, mogućnosti online zarade i sl.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima