2.7 C
Sarajevo
Mediji i MarketingZlatan Halilbegović lansirao domaći YouTube kanal posvećen prodaji !

Zlatan Halilbegović lansirao domaći YouTube kanal posvećen prodaji !

Zlatan Halilbegović – Novi YT kanal je lansirao Zlatan Halilbegović iz Tuzle. Diplomirani je ekonomista i magistar menadžmenta u sportu, piše biznis portal poslovne.com.

Bivši je profesionalni sportista, a danas je prodajni profesionalac, prodajni trener i viši stručni savjetnik za životna osiguranja u Triglav osiguranju.

Zlatan Halilbegović posjeduje ogromno prodajno iskustvo sa preko 6.200 održanih prodajnih sastanaka, uz prethodna radna iskustva u marketingu i bankarskoj industriji. Sa preko 1.200 vlastitih klijenata, jedan je od najproduktivnijih prodavača životnog osiguranja u BiH.

Zadnjih nekoliko godina sve više se profiliše i okreće ka prenosu znanja kroz prodajne treninge, seminare, mentorstva i obuke. U portfoliju trenutno ima preko 20 vlastitih radionica na temu prodaje, komunikacije i motivacije.

Zlatan Halilbegović – U planu je i prva knjiga

U planu i pripremi je i njegova prva knjiga, koja bi svjetlost dana trebalo da ugleda u 2021. godini. Vlasnik je jednog od najpraćenijih i najpopularnijih profila na poslovnoj mreži LinkedIn u BiH i regionu.

Na svom Youtube kanalu, koji je aktivan od danas, će objavljivati vrijedne i korisne savjete vezane za prodaju, verbalnu i neverbalnu komunikaciju i motivaciju.

Novi biznis portal poslovne.com nudi besplatne medijske objave za sve biznise iz BiH i regiona.

Poslovne.com je novi domaći biznis portal na kojem vam donosimo poslovne vijesti, biznis ideje, poslovne savjete, oglase za posao i mnoge druge stvari vezane s biznisom.

Objavite vijest ili priču o svom biznisu BESPLATNO. Pišite nam na [email protected] . Potrebno je da nam pošalješ tekst i fotografiju/video.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

spot_img