5.5 C
Sarajevo
Mediji i MarketingZlatan Halilbegović lansirao domaći YouTube kanal posvećen prodaji !

Zlatan Halilbegović lansirao domaći YouTube kanal posvećen prodaji !

Zlatan Halilbegović – Novi YT kanal je lansirao Zlatan Halilbegović iz Tuzle. Diplomirani je ekonomista i magistar menadžmenta u sportu, piše biznis portal poslovne.com.

Bivši je profesionalni sportista, a danas je prodajni profesionalac, prodajni trener i viši stručni savjetnik za životna osiguranja u Triglav osiguranju.

Zlatan Halilbegović posjeduje ogromno prodajno iskustvo sa preko 6.200 održanih prodajnih sastanaka, uz prethodna radna iskustva u marketingu i bankarskoj industriji. Sa preko 1.200 vlastitih klijenata, jedan je od najproduktivnijih prodavača životnog osiguranja u BiH.

Zadnjih nekoliko godina sve više se profiliše i okreće ka prenosu znanja kroz prodajne treninge, seminare, mentorstva i obuke. U portfoliju trenutno ima preko 20 vlastitih radionica na temu prodaje, komunikacije i motivacije.

Zlatan Halilbegović – U planu je i prva knjiga

U planu i pripremi je i njegova prva knjiga, koja bi svjetlost dana trebalo da ugleda u 2021. godini. Vlasnik je jednog od najpraćenijih i najpopularnijih profila na poslovnoj mreži LinkedIn u BiH i regionu.

Na svom Youtube kanalu, koji je aktivan od danas, će objavljivati vrijedne i korisne savjete vezane za prodaju, verbalnu i neverbalnu komunikaciju i motivaciju.

Novi biznis portal poslovne.com nudi besplatne medijske objave za sve biznise iz BiH i regiona.

Poslovne.com je novi domaći biznis portal na kojem vam donosimo poslovne vijesti, biznis ideje, poslovne savjete, oglase za posao i mnoge druge stvari vezane s biznisom.

Objavite vijest ili priču o svom biznisu BESPLATNO. Pišite nam na [email protected] . Potrebno je da nam pošalješ tekst i fotografiju/video.

spot_img