Kako da otvorite studio za bodipirsing ?! (MINI PLAN)

Ukoliko volite bodipirsing i želite da vodite neuobičajni posao, razmislite o mogućnosti da otvorite sopstveni studio za bodipirsing, piše poslovni portal poslovne.com

Važno je da budete svjesni da ovakav posao zahtjeva nešto različitija pravila od onih koja važe za butike i prodavnice.

Na primjer, kako biste uspjeli u ovom poslu, morate biti upoznati sa načinom bušenja za svaki dio tijela ponaosob. Zato ćemo vam ukratko u nastavku objasniti šta je sve potrebno za otvaranje ovog posla.

STUDIO ZA BODIPIRSING

marketing kampanje
Kako da otvorite studio za bodipirsing ?! (MINI PLAN)

Posao: STUDIO ZA BODIPIRSING
Vrijeme potrebno za početak: 1 Mjesec
Vrijednost investicije: 2.000 – 4.000 €

Važno je da znate da morate znati kako da uradite pravilno sterilizaciju sve vaše opreme. Sve sa ciljem da Vaši klijenti, i Vaš posao, budu bezbijedni.

Potrebne su Vam i posebne vrste dozvola za ovakav posao. Mimo toga, trebalo bi da imate i određenu količinu nakita za tijelo, koji će Vaši klijenti birati. Ali isto tako i talentovane ljude i profesionalce koji će raditi za Vas.

Poslovna ideja poput ove zahtjeva nešto specifičnije ličnosti. Tako da ćete se postarati da Vaši zaposleni budu sličnih razmišljanja i uvjerenja kao i Vaši klijenti.

Kako bi mogli da te klijente i zadovolje svojim radom i svojom umjetnošću. Ako ste i sami zaljubljenik u bodipirsing i znate kako treba da poslujete, ovim poslom obezbijedićete sebi uspješnu i unosnu karijeru na koju biti ponosni.

bodipirsing
Kako da otvorite studio za bodipirsing ?! (MINI PLAN)

Jedan dan u životu vlasnika studija za bodipirsing

Kada vodite studio za bodipirsing, Vaš tipični radni dan će počinjati kasnije nego što je to slučaj sa vlasnicima drugačijih poslova. Vjerovatno studio nećete otvarati prije podneva ili čak i kasnije.

Prvo ćete pregledati studio i uveriti se da je sva oprema, i medicinska i za rad, kao i nakit na svom mestu i da ništa ne nedostaje.

Potom ćete voditi računa da je studio besprekorno čist. Jer to može biti jedna od ključnih stvari koja će poboljšati Vaše poslovanje. Konačno, pozabavićete se svojim troškovima i zaradama, kao i platama za svoje zaposlene.

A sve kako bi u svakom trenutku bili sigurni da poslujete sa dobitkom. Zatim, Vi ili Vaši zaposleni ispunjavaćete najrazličitije zahtjeve Vaših klijenata kada je u pitanju bodipirsing.

O Vašim klijentima

Vaši klijenti će biti osobe koje su zainteresovane da probuše i ukrase neki dio svoga tijela. Biće tu standardnih zahtjeva kao što su bušenje ušiju, nosa, i pupka. Ali i nekih specifičnijih i egzotičnijih zahtjeva kao što su bušenje obraza, vrata i prostora između prstiju na rukama.

Na Vama i na Vašem osoblju je da omogućite pružanje tih usluga na najbolji, najbezbijedniji i najprofesionalniji način.

Šta je potrebno da pokrenete ovaj posao

  • Radna dozvola
  • Radno osiguranje
  • Prostor
  • Znanje i umijeće iz oblasti bodipirsinga
  • Medicinska oprema potrebna za rad
  • Računar i štampač za sklapanje ugovora
  • Nakit za tijelo

Dobre strane posla

Ovaj posao vrlo lako može biti i Vaša strast, a možete i biti ponosni na mala umjetnička dijela koja ćete stvarati.

Atmosfera u studiju je uglavnom opuštajuća i prijatna. Možete upoznati zanimljive ljude. Posao može biti veoma unosan. Pirsing možete raditi sami ili unajmiti ljude koji će raditi za Vas.

Loše strane posla

Studio će često morati da bude otvoren i nakon radnog vremena. Morate strogo voditi računa o godinama klijenata, kako ne biste doalzili u situaciju da pirsing radite maloljetnim licima.

kako da otvorite studio za bodipirsing ?! (mini plan)
Kako da otvorite studio za bodipirsing ?! (MINI PLAN)
Mihael
Mihaelhttps://poslovne.com
Mihael je autor na nekoliko biznis portala. Prati dešavanja vezana za poslovni svijet i piše korisne članke za online zaradu od kuće.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima