Kako da otvorite ketering servis

Volite kuhati za druge? Pogledajte kako da otvorite ketering servis!

Ukoliko volite da kuhate, uživate u zabavama i volite da drugim ljudima omogućavate da uživaju u dobroj hrani, ketering servis može biti prava stvar za Vas.

Ako volite da hranu pripremate i aranžirate na specifičan način, Vaše usluge će biti još traženije.

Ketering je nešto kao organizacija događaja i proslava, ali sa menijem.

Kako da otvorite ketering servis

Posao: KETERING SERVIS
Vrijeme potrebno za početak: 2 NEDJELJE
Vrijednost investicije: 500-2.000 €

Mogućnosti su, kada je u pitanju ovaj posao, zaista neograničene: možete raditi sve događaje i proslave, od visokobudžetnih prijema, pa do rođendana i poslovnih izleta. A možda ćete želeti da se specijalizujete za jednu oblast i radite samo vjenčanja, na primjer. Za koju god opciju da se odlučite, sami ćete moći da birate koje događaje želite da radite i kada želite da uzmete slobodno.

kako da otvorite ketering servis
Kako da otvorite ketering servis

Ako već imate restoran, uvođenje i keteringa može biti način da proširite svoj posao i steknete neke nove klijente. Ukoliko niste vlasnik restorana, možete voditi ovaj posao i pripremati hranu u sopstvenoj kuhinji, a da je potom prevezete do određene lokacije, ili hranu možete pripremati na licu mesta.

Vaš cilj je da obezbijedite i pripremite odličnu hranu, koja će biti spremna na vreme i da na taj način domaćina događaja u potpunosti rasteretite kada je u pitanju ova sfera organizacije. Ovo može biti veoma unosna i uspješna karijera, a mogućnosti za unapređenje posla su neograničene.

kako da otvorite ketering servis
Kako da otvorite ketering servis

Jedan dan u životu vlasnika ketering servisa

Tipični radni dan vlasnika ketering servisa svodiće se na pripremu hrane za dogovoreni događaj. Ako izaberete da hranu pripremate u svojoj kuhinji, moraćete da potom tu hranu spakujete i pripremite za transport do dogovorene lokacije.

Ukoliko odlučite da hranu pripremate na licu mesta, morat ćete da transportujete sve potrebne sastojke i opremu na dogovorenu lokaciju. Tokom proslave možda ćete morati da budete u blizini, kako biste služili pripremljenu hranu, ili za švedskim stolom ili šetajući po banket sali.

Kada se proslava završi, sve morate počistiti, naplatiti svoje usluge, a potom prebaciti sve nazad u Vaš dom. Već sledećeg dana možda ćete se sastajati sa svojim budućim klijentima kako biste dogovorili menije i cijene.

kako da otvorite ketering servis
Kako da otvorite ketering servis

Dobre strane posla

Mogućnost da sami odlučujete koje ćete događaje prihvatiti, a koje ne. Mogućnost da budete i sami dio proslava i svečanosti na kojima radite. Većina posla može biti odrađena i kod Vaše kuće. Usluge keteringa su uvijek tražene.

kako da otvorite ketering servis
Kako da otvorite ketering servis

Loše strane posla

Ukoliko nemate već dovoljno zaliha hrane u kući, početne investicije mogu biti zahtjevne.
Kada radite neki veliki događaj, radno vrijeme može biti prilično naporno.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Alem
Alemhttps://poslovne.com/
Alem Sinanović je urednik digitalnih medija TNT Grupacije. Gotovo opsesivno istražuje digitalu, SEO, mogućnosti online zarade i sl.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima