back to top

Posao od kuće za žene

Posao od kuće za žene koje žele raditi od kuće podrazumijevaju početni kapital i minimalan rizik.

Industrije koje ostaju jake čak i tokom teškog razdoblja uključuju usluge koje mogu spasiti novac drugih poduzeća, te proizvode i usluge povezane s djecom i kućnim ljubimcima.

Također, veoma je važno da volite ono što radite, rijetko  možete upoznati vrlo uspješnog poduzetnika koji nije strastven u svom poslu.

Bez obzira na vaše financijske ciljeve, veoma je važano da izaberete put koji će vas usrećiti i ispuniti život zadovoljstvom, te da izaberete biznis koji volite.

Predložit ćemo vam samo nekoliko ideja za posao od kuće koji bi mogli uzeti u obzir za početak, ali nikada ne oklijevajte razmišljati izvan okvira.

Možda volite kuhati, ali ne želite otvoriti restoran, odmah razmišljajte na catering, organizaciju pravljenja domaćih kolača i drugih dobrotvornih zabava koje nude hranu.

Možda čak želite započeti svoju domaću proizvodnju tjestenine ili uzgajanje voća i povrća koji se mogu prodati u trgovinama ili na tržnici.

Drugim riječima, za posao od kuće usredotočite se na nešto što volite raditi, ali stavite “naglasak” na svoju poslovnu ideju kako biste bili jedinstveni među svojom konkurencijom.

posao od kuce za zene
Posao od kuce za zene

EBay poduzetništvo za zene

Uz prave marketinške alate, možete prodati bilo šta na eBay-u. E-bay je jedan od vodećih online stranica za aukcije i prodaju i odlična ideja za posao od kuće za žene. Povoljne cijene i jednostavnost učinile su ga prihvatljivim za kupce diljem svijeta.

Najbolji poslovni savjet eBay-a je: Pronalaženje diskontinuiranih proizvoda i pretraživanje maloprodajnih trgovina koje se zatvaraju. Tada kupite što više stvari možete po sniženoj cijeni i prodajte ih na eBay-u.

Olakšavajuća činjenica je da preko e-baya vaši proizvodi su dostupni kupcima koji se nalaze diljem svijeta.

Posvećujući 20 do 30 sati sedmično na ozbiljnu eBay prodaju, možete zaraditi oko 1000 $ na 2000 mjesečno. Ako nastavite istim tempom, možete stvoriti veoma ozbiljan i unosan posao od kuće u kojem ste vi sami svoj šef.

Poslovi od kuće
Poslovi od kuće mogu biit jedanko zahtjevni

Telefonska služba kao posao od kuće za žene

Ako imate ugodan govorni glas, izvrsne komunikacijske vještine i pažljivo slušate detalje, razmislite o započinjanju telefonskog odgovaranja.

Možda se čini kao smiješna ideja, ali dosta kompanija traže radnike u telekomunikacijama (servis za korisničku podršku, anketiranje itd). I ono najvažnije možete raditi od kuće

Ovisno o rasponu usluga koje nudite (vikend, radni dan, ili nakon radnog vremena) telefonske usluge obično svakog klijenta u Americi zaračunavaju oko 200 dolara mjesečno za rukovanje nakon radnog vremena. Troškovi pokretanja uključuju telefonske usluge, licenciranje poduzeća i oglašavanje.

Poduzeće pravljenja paketa za prvu pomoć

Američka poštanska služba (USPS) 2003. godine je dodijelila ugovor vrijedan 10 miliona dolara za jednočlani posao spremanja opreme prve pomoći. Setovi za medicinsku i prvu pomoć su popularni i prodaju se zbog potrebe velikom broju pojedinaca ali i kompanija.

Specijalizirane, unaprijed sastavljene komplete za prvu pomoć u velikoj su potražnji škola, korporacija i industrija koje su zakonom obvezne imati komplete za prvu pomoć na licu mjesta. Morat ćete kupiti dijelove na veliko, sastaviti prilagođenu opremu i pronaći tržište.

Najvažnija investicija je vaše vrijeme za honorarni posao

Pokretanje i vođenje malog poduzeća često zahtijeva mnogo novca, ali isto tako zahtijeva značajno vrijeme i dosta energije.

Ako mrzite ono što radite, manje je vjerojatno da ćete uložiti vrijeme i trud kako biste uspjeli u tome. Međutim, ako volite to što radite, čak će vam i male prekretnice donijeti daleko više zadovoljstva.

Nadamo se da vam je ovaj tekst pomogao. Posao od kuće za žene ima svoje prednosti i mane pa tako i rad od kuće.

Ako krenete raditi iz topline svoga doma, pazite da umjesto planiranih 6 do 8 sati dnevnog rada ne postanete totalni workoholik. Ako vam se svidio ovaj tekst podijelite ga s prijateljima.Hvala.

Još zanimljivih članaka:

Mihael
Mihaelhttps://poslovne.com
Mihael je autor na nekoliko biznis portala. Prati dešavanja vezana za poslovni svijet i piše korisne članke za online zaradu od kuće.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima