15 C
Sarajevo

Provjereni Sajtovi Za Zaradu Novca Na Internetu

Zaradite novac i uštedite uz provjerene sajtove koji nude zanimljive poslove

Zaraditi na internetu nikada nije bilo lakše. Danas postoje mnoge opcije online koje vam mogu donijeti zaradu. Upravo zbog velike potražnje, postoje mnoge stranicek koje su lažne ili će vam prevariti i uzeti vaše lične podatke.

Na svu sreću postoje popularni provjereni sajtovi za zaradu novca na internetu koji će vam pomoći da uštedite.

Neke platforme nude poslove koji nisu mnogo teški i ne zahtjevaju posebno znanje ili vještine.

Takvi poslovi donose minimalnu zaradu i ne oduzmaju previše slobodnog vremena. S druge strane postoje sajtovi preko kojih možete ostvariti dobar iznos novca. U nastavku otkrijte koji su sajtovi provjereni za zaradu novca.

Fiverr

Freelancing  je jedan od poželjnijih poslova. Radite iz udobnosti vašeg doma i nudite usluge u kojima ste najbolji. Pišite tekstove, programirajte aplikacije, kreirajte logoe ili reklame na freelancing platformama možete zaraditi dobar iznos novca. Fiverr je jedan od najpopularnijih sajtova za freelancere. Radite za klijente iz raznih dijelova svijeta i zaradite više od prosječne plate.

UpWork

Još jedan freelancing sajt je UpWork na kojem možete nuditi vaše usluge poput izrade web stranica, vođenje SEO kampanja ili bilo koji drugi posao koji se može obaviti preko laptopa. Uz pomoć ove platforme možete se povezati sa klijentima i sarađivati na raznim zanimljivim projektima. Poput bilo koje freelancing platforme možete steći ogromno iskustvo u vaošoj branši koja će vam biti od velike koristi.

Važno je znati da UpWork uzima proviziju od 5 % pa sve do 20 % ali sve što budete više zarađivali vaša provizija će biti manja.

Cracked.com

Jedan zanimljiv sajt za zaradu novca preko interneta je cracked.com. Riječ je o stranici koja mjesečno broji milionske preglede a objavljuju smiješne slike, tekstove, viceve, videozapise i drugi zanimljiv sadržaj.

Ali kako stranica sa smiješnim fotografijama može ponuditi da zaradite od kuće? Vrlo jednostavno, cracked.com plaća za smiješan sadržaj, pogotovo ako je u pitanju tekst. Najvažnija je originalnost i savršena doza humora koja je neizbježna za ovu stranicu.

Osim toga, možete sudjelovati u raznim natječajima za najsmješnije videozapise ili fotografije. Kako bi ostvarili zaradu preko ove stranice bitna je i kvaliteta sadržaja. Stoga, ukoliko ste duhoviti i imate smisla za pisanje ovo je sajt za vas!

provjereni sajtovi za zaradu novca na internetu

KnowledgeNuts.com

Znate veliki broj interesantnih činjenica i priča? Onda je vrijeme da unovčite vaše znanje preko ovog sajta. KnowledgeNuts.com plaća po napisanom članku 10 američkih dolara. Poput svakog teksta, važna je origianlnost, zanimljivost, upečatljivost i da zainteresira sve čitatelje.

Isplata se vrši preko PayPala i u kratkom roku možete zaraditi sasvim pristojnu sumu novca.

Stranice za gledanje reklama i popunjavanja anketa

Kada želite brzu zaradu najbolja opcija su platforme poput clixsense.com koje vam plaćaju da gledate reklame ili popunjavate ankete. Ovo je u posljednje vrijeme postao popularan način zarade preko interneta.

 Naravno, sasvim je logično da ovakva vrsta poslova neće vas učiniti najbogatijim ali svakako vam može pomoći da uštedite novac sa strane.

Postoji veliki broj stranica na ovaj način koje su prevare, zbog toga dobro pročitajte uslove korištenja i iskustva drugih koji su radili preko određenih sajtova.

Etsy

Etsy je već dobro poznata stranica preko koje se prodaju razne stvari. Od odjeće, nakita, igračaka pa sve do pozivnica ovo je mjesto savršeno za prodaju ručnorađenih proizvoda. Jednostavan je i lagan za korištenje, te još jedna pozitivna stvar je da vas mogu pronaći kupci iz cijeloga svijeta.

Pretvorite vaš hobi pravljenja nakita u izvor zarade i iskoristite na dobar način vaše slobodno vrijeme. S obzirom da je Etsy veoma popularna stranica to znači da je i konkurencija velika. No, to ne znači da su vam šanse za prodaju vrlo male.

Najbitnije je plasirati proizvode od dobre kvalitete i imati odlične fotografije koje će na najbolji način prikazati ljepotu, kvalitet i funkcionalnost proizvoda.

0 0 Glasovi
Article Rating
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
spot_img