back to top

Ugođaj za sva čula: IQOS Club u Travniku organizovao nezaboravan doživljaj

U današnjem vremenu „nove normalnosti“ kada mnogi brendovi prednost daju digitalnim, a ne fizičkim, iskustvima i vrijednostima jedan brend se svojim pristupom korisnicima posebno ističe.

IQOS Club je program lojalnosti brenda IQOS koji podjednako vrjednuje i digitalno ali i realno „face-to-face“ iskustvo i interakciju. Zbog toga je društvena crta i okupljanje članova u neformalnoj atmosferi i njihovo lično povezivanje i razmjena iskustava nešto od čega se ne odustaje i po čemu se ovaj program lojalnosti izdvaja od svih.

Nematerijalna ekskluzivnost

IQOS Club je ekskluzivan klub, ali njegova se ekskluzivnost ne vezuje za materijalno. Članstvo u ovom klubu jeste ekskluzivno, ali ne zato što se plaća basnoslovno skupim mjesečnim članarinama, već njegovi članovi mogu biti isključivo odrasli pušači koji su odlučili da cigarete zamjene naučno dokazano manje štetnom alternativom.

Članovi IQOS Cluba čine zajednicu koja stremi budućnosti bez duhanskog dima. Povezuje ih poverenje u nauku i misija da je svijet bez cigareta moguć i dostižan. Zbog toga je ovo potpuno netipičan klub i primjer modernog programa lojalnosti jer je mnogo više od transakcionog programa. Njihovi članovi nisu ljudi koji su napravili bolju odluku samo za sebe i svoje zdravlje, već i za ljude u njihovoj okolini. To je mjesto promjene na kom se uče nova iskustva i stvaraju bolji izbori.

Osim što punoljetnim korisnicima IQOS uređaja nudi posebne ponude, nagrade, vrhunsku uslugu, IQOS CLUB vjernim članovima omogućava i pristup raznim iskustvima, posebnim uslugama i istinski nezaboravnim doživljajima.

Travnik na mapi svijeta bez duhanskog dima

Jedan od takvih događaja IQOS Club je pripremio za svoje najlojalnije članove u Travniku. Tako je ovog petka Kuća Ive Andrića bila mjesto zvaničnog dočeka IQOS-a u naš grad i postavljanja Travnika na mapu svijeta bez duhanskog dima, obzirom da su Travničani nedavno dobili svoje prvo IQOS prodajno mjesto smješteno u prodavnici elektronike „D Store“ u Bosanskoj ulici 53. Uz svečanu večeru, specijalno pripremljen meni i vrhunskog someliera večer kvalitetnog druženja zasigurno je postala večer za pamćenje.

“Zadovoljstvo nam je što smo imali priliku organizovati jedan nezaboravan događaj za članove našeg IQOS Club-a u Travniku i to u Kući Ive Andrića. Izuzetno smo zahvalni svakom članu naše IQOS zajednice, koju svi zajedno gradimo u Bosni i Hercegovini, što vjeruju u nauku i što su za sebe izabrali zaista bolju alternativu.  Udruženim snagama dajemo značajan doprinos stvaranju IQOS porodice, a time i smanjenju štete koju pušenje nanosi ne samo pušačima, već i ljudima u njihovom okruženju. Ovaj svečani događaj u Travniku je samo početak”, kazao nam je Nedim Muratović, menadžer za korisnička iskustva pri PMI BiH.

IQOS je revolucionarni uređaj baziran na tehnologiji zagrijavanja, a ne sagorijevanja duhana, i samim tim se temeljno razlikuje od cigareta. „Eliminacijom“ sagorijevanja i duhanskog dima, IQOS eliminira i veliki broj štetnih materija koje se nalaze u dimu cigarete. Iako nije bez rizika, obzirom da oslobađa nikotin koji izaziva ovisnost, IQOS predstavlja bolji izbor za odrasle pušače i ljude u njihovoj okolini od nastavka pušenja.

Mihael
Mihaelhttps://poslovne.com
Mihael je autor na nekoliko biznis portala. Prati dešavanja vezana za poslovni svijet i piše korisne članke za online zaradu od kuće.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima