back to top

Poslovni Horoskop Bik: Velika želja da se dokažete osobama koje su vas ignorisale

Poslovni horoskop za kraj novembra otkriva da li će Blizanci konačno pokazati istrajnost u poslu

Bliži se kraj godine pa tako i nove poslovne prilike su sve češće. Ovnovima se preporučuje da budu što više strpljivi, dok je Blizancima od velikog značaja podrška jedne Vage.

OVAN (21.3.- 20.4.) 

Posao – Moguć je razgovor o novom poslu sa osobama na vlasti ili sa onima koji su vam obećali neku vrstu pomoći. Ako ste sigurni u sebe, nemojte oklijevati, dobićete priliku da se maksimalno istaknete u poslu koji bi mogao da vam donese dobru reputaciju samo je potrebno da budete maksimalno strpljivi u radu sa nekim drugim Ovnom ili Škorpijom. Jarac vam postavlja nove uslove, a finansijska situacija vam je solidna.

   BIK (21.4.- 21.5) 

Poslovni horoskop Bik– Postoji mogućnost obnavljanja nekih poslovinih veza ali nemojte mnogo računati na svoju intuciju jer će vas voditi u pogrešnom pravcu. Niste u stanju da pređete preko neke uvrede i to je razlog zbog čega ćete vjerovatno pokušati da se postavite mnogo odlučnije prema onima koji vas kritikuju ili vam daju dobronamjerne savjete.

poslovni horoskop bik

  BLIZANCI (22.5.- 21.6.) 

Poslovni horoskop Blizanci – Vjerujete da nastupa vaše vrijeme. Neko vam pruža podršku i bodri vas. Potrebno je da pokažete više istrajnosti u onome što ste sebi zacrtali kao zadatak. Vjerujete da možete da se dokažete u tipično muškom poslu ako ste žena ili u tipično ženskom poslu ako ste muškarac.

Podrška Vage i Jarca je od presudnog značaja da biste i dalje bili istrajni u onome što radite. Niste sigurni da li vam je neko naklonjen ili ne. Željet ćete da se dokažete pred nekim ko vas je možda u posljednje vrijeme u priličnoj mjeri ignorisao ili potcjenjivao.


  RAK (22.6. – 22.7.) 

Posao – Trebalo bi da iskoristite ovaj period za obnavljanje nekih poslovnih odnosa koji bi mogli da se razviju u dobrom pravcu. Želite da se istaknete u poslu koji bi mogao da vam donese popularnost ili na neki način povratak na neke poslove u kojima ste se već dokazali kao uspješni a kojima se možda ne bavite unazad najmanje tri godine. Trudite se da dobijete šansu o kojoj ste maštali kada je u pitanju veza sa jednim Jarcem, Škorpijom ili Lavom.

   LAV (23.7.- 22.8.) 

Posao – Vjerujete da će vam pomoći jedan Jarac ili neki Ovan kada je u pitanju posao sa strancima ili neki nov projekat koji bi mogao da vam donese vanredni prihod. Poslovi sa onima koji se bave naučnim istraživanje, sportom ili rade u stranoj firmi mogu biti prilično stresni.

DJEVICA (23.8. – 22.9.)

Posao – Ovo vrijeme vam donosi obnovu nekadašnjeg poslovnog odnosa i mogućnost napredovanja u službi. Ako vam se dopada ideja o nekom novom poslu, naročito sa Lavom, Jarcem ili Škorpijom, morate napraviti prvi korak i pozvati ih. Vjerujte u dobronamjernost jednog Jarca i kada vam govori ono što vam ne odgovara da čujete. Novi poslovni kontakti mogu donijeti i neka nova poznanstva koja vas neće ostaviti ravnodušnim.

VAGA (23.9. – 22.10.) 

Posao – U ovom periodu bi trebalo da budete strpljivi, svakako mnogo oprezniji nego u prethodnom jer vam slabi koncentraciju. Bilo bi najbolje da ste na odmoru. Ne možete biti sigurni kome da vjerujete naročito kada je u pitanju posao u privatnoj firmi ili posao u domenu nekretnina. Napravite svoj tim saradnika u koje imate maksimalno povjerenje i samo se sa njima dogovarajte o svim bitnim pitanjima.

   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) 

Posao – Postepeno ćete obnoviti saradnju sa onima koji su vam bitni trenutno za posao i dogovor je moguć u toku sljedećih mjesec dana. Sada krenite u akciju po svim onim pitanjima po kojima ste dugo već odlagali donošenje odluke ili ste se iz bilo kojih razloga kolebali. Postavićete se kako treba, posebno prema jednom, pomalo neodučnom ili svojeglavom saradniku.

poslovni horoskop bik

  STRIJELAC (23.11.- 21.12.) 

Posao – Neke uplate mogu vam kasniti. Nećete se baš najbolje snaći u brojnim obavezama. Moguć je nov posao u medijima sa mogućnošću da bude dobro plaćen. Htjeli ne htjeli, vi ste, gdje god se pojavite u centru pažnje i ljudi žele da budu u vašem društvu.

   JARAC (22.12.- 20.1.) 

Posao – Imate mogućnost započinjanja novog posla sa sposobnim ali nedovoljno organizovanim i nepouzdanim saradnicima. Neko vas može iznevjeriti i to bi mogao biti jedan Bik koji ne prihvata vaše sugestije a vi strepite da bi to mogao da tendenciozno uradi. Oslonac treba da potražite u Škorpiji i drugom Jarcu ali ne očekujete od njih da vam pomognu kod realizacije nemogućih želja.

  VODOLIJA (21.1.- 19.2.) 

Posao – Niko vas ne spriječava da krenete u ostvarivanje svojih planova, naprotiv mnogi vas podstiču. Neko će vam donijeti mogućnost uspjeha u medijima ili u sportu. Ako ste umjetnik ili se bavite poslom u kome dolazite u kontakt sa mladim, imaćete prilike da shvatite koliko ste omiljeni i među kolegama i u javnosti.

  RIBE (20.2.- 20.3.) 

Posao – Budite oprezni u saradnji sa Blizancima, Rakovima i Vagama, mogu vam spremiti neko neprijatno iznenađenje. Pitanje finansija ostaje i dalje prilično neizvjesno mada je većina prestavnika vašeg znaka u boljoj poziciji nego drugi znaci. Budite manje arogantni prema poslovnim prijateljima, pa će i oni biti drukčiji prema vama.

PREPORUKA

Godisnji poslovni horoskop

Sedmični ljubavni horoskop

Mihael
Mihaelhttps://poslovne.com
Mihael je autor na nekoliko biznis portala. Prati dešavanja vezana za poslovni svijet i piše korisne članke za online zaradu od kuće.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima