Poslovni horoskop Strijelac: Ne slušajte Blizance i njihove savjete

Poslovni horoskop Strijelac otkriva zašto će se mnogi pripadnici ovoga znaka osjećati ugroženim u narednom periodu.

Također, preporučuje da ne slušate Blizance i njihove savjete. Šta naredna sedmica donosi otkrijte u nastavku. Počinjete planirati zajednički biznis sa prijateljima i uz malo truda bit ćete uspješni.

SEDMIČNI HOROSKOP OVAN

Posao Dobijate prijedlog za saradnju koji vam neće ulivati povjerenje jer dolazi od osoba koje su vas možda do sada nekoliko puta prevarile.

Sigurni ste u ono što želite i znate kako to da realizujete. Budite spremni na poveće troškove. Ne ulazite ni u kakve kreditne aranžmane jer se može desiti da se  kasnije  pokajete. Izbjegnite poveće kupovine.

SEDMIČNI HOROSKOP BIK

Posao – Možda razmišljate o započnjanju samostalnog posla, posebno u branši marketinga, medija ili posla vezanog za javnost.

Imate mnogo planova koji će se u ovom periodu teže realizovati. Početkom sedmice potrudit ćete se da dobijete informacije o kreditu ili o kupovini hartija od vrijednosti.

Upravo to ne treba da uradite.

SEDMIČNI HOROSKOP BLIZANCI

Posao Nemojte se previše iscrpljivati na poslu ako vidite da vam ne ide od ruke, ili da vaši saradnici ne pokazuju isti entuzijazam kao i vi.

Može vas pozvati Djevica da joj se priključite u zajedničkom poslu. Nepraktični ste u rukovanju novcem što inače nije vaša osobina. Pruža vam se mogućnost da dođete do vanredne zarade.

poslovni horoskop strijelac

SEDMIČNI HOROSKOP RAK

Posao – Imate potrebu za isticanjem i neko će vam pomoći da izbijete u prvi plan. Nemojte prebrzo donositi loš zaključak o kolegi koji često plahovito reaguje na vašu kritiku. Pružite mu još jednu šansu,isplatit će vam se. Neko očekuje da mu pomognete u finansijskom pogledu, moguće rođak. Odolite izazovima u vidu ulaganja povećih iznosa u igre na sreću.

SEDMIČNI HOROSKOP LAV

Posao – Nemate utisak da vas bilo ko razumije,jer su vaši planovi prilično veliki, a realno nemate još uvijek mogućnosti da ih i ostvarite.

Budite spremni na neko prijelazno rješenje, dok se ne ukaže posao koji vam odgovara.  Prilično neracionlano trošite novac zbog čega možete doći u situaciju da od nekoga morate da pozajmite određen iznos.

SEDMIČNI HOROSKOP DJEVICA

Posao – Budite mudri u vođenju svojih poslova ali i  pregovora, jer možete biti skloni da donosite odluke u afektu. Saradnja sa Blizancima ili drugim Djevicama može biti prilično naporna. Jarac je pouzdan,mada zahtjevan.

Trebalo bi da smanjite troškove,posebno da se ne galantirate previše ako treba da idete na neko slavlje.

kako doći do para poslovni horoskop
Poslovni horoskop Strijelac: Ne slušajte Blizance i njihove savjete

SEDMIČNI HOROSKOP VAGA

Posao – Očekujete podršku od Strijelca ili Bika u vezi sa poslom koji bi mogao da vam donese lijepu zaradu na duži rok. Moguć je manji zastoj u radu sa strancima zbog problema sa potrebnom dokumentacijom. Ako budete išli na put, možete imati troškove veće od planiranih. Očekivat ćete pomoć od Djevice ili Škorpije.

SEDMIČNI HOROSKOP ŠKORPIJA

Posao –  Morate da rješavate probleme koje biste najradije drugom prepustili. Kolega će pokušati da vas nagovori na zajednički posao koji najradije ne biste prihvatili. Ne bi trebalo da se zadužujete ili da pravite velike troškove jer vam situacija može izmaći kontroli. Strijelac vam može zatražiti novac na zajam.

SEDMIČNI HOROSKOP STRIJELAC


Posao – Mnogo polažete na podršku kolega ili planirate zajednički biznis sa prijateljima kojima ste neka vrsta uzora. Drugima lako namećete svoje stavove, što vam može biti od velike koristi u poslu. Pazite da ne prekoračite plan izdataka koji ste sami napravili ili granice do kojih se možete zaduživati. Ne slušajte Blizance i njihove savjete.

poslovni horoskop lav

SEDMIČNI HOROSKOP JARAC

Posao – Imate jako osjećanje dužnosti i veoma ste ambicozni. Ne morate da izgarate na poslu niti da  po svaku cijenu pokušate da ostvarite svoj cilj jer niste u sjajnoj fizičkoj kondiciji. Tražite način kako da ostvarite veću zaradu, ali pazite da vam novac ne postane jedini cilj. Prodaja antikviteta može vam donijeti novac.

SEDMIČNI HOROSKOP VODOLIJA

Posao – Svjesni ste koliko vrijedite, ali ne želite da se borite za svoj status ako mislite da drugi to ne primjećuju. Mogući su konflikti sa Blizancima, Ovnom ili Rakom, ali vi ćete sačuvati prisebnost duha i biti superiorni. Ako imate neki problem, riješićete ga uz pomoć člana porodice.Postoji mogućnost da izdate neku nekretninu.

SEDMIČNI HOROSKOP RIBE

Posao – Možete biti preopterećeni obavezama i željom da svoje planove ostvarite po svaku cijenu. Neočekivano možete dobiti podršku osoba na položaju. Krajem perioda bit ćete skloni da pravite velike troškove. Nemojte praviti planove za neke veće kupovine ako vam to sredstva ne dozvoljavaju.

PREPORUČUJEMO

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Rabija Grabus
Rabija Grabus
Rabija Grabus je multimedijalna novinarka na medijima tnt grupacije. Za biznis portal poslovne.com prati aktuelne biznis vijesti.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima