Poslovni horoskop Škorpija: Počinjete tražiti bolje plaćen posao

Kako biste izbjegli financijsku krizu počinjete tražiti posao sa većim i boljim primanjima

Poslovni horoskop Škorpija preporučuje svim pripadnicima ovoga znaka da izbjegavaju dokazivanja pred pogrešnim osobama. Šta još čeka Škorpije i preostalih 11 znakova otkrivamo u nastavku.

OVAN

Posao – Samo direktna akcija vodi ka uspjehu, a trenutno ste u fazi kada bez potrebe oklijevate. Potrudite se da vratite sve kontakte iz prošlosti, da nastavite poslove koje ste prekinuti i budite oprezni s poslovima koje namjeravate da ugovorite. Budite hrabri u svakom poslovni aspektu kako biste se pokazali pred šefom.

BIK

Posao – Pred vama su komunikativni i uspješni poslovni dani. Kontakti će biti udvostručeni, a povoljne okolnosti uticat će da ranije završite većinu ranije započetih poslova. Vrijeme je da povedete više računa o tome kome se povjeravate, jer lako možete postati žrtva spletki i ogovaranja.

BLIZANCI

Posao –  Budite što više opušteni u vezi s predstojećim poslovnim događajima, jer na njih nećete moći da utičete. Očekuju vas brojne poslovne prepreke, ali nemojte sve da pretvorite u poligon za sukobe sa okolinom. Ukoliko dođete u takvu situaciju, izgubit ćete podršku saradnika, pa će vam biti još teže.

poslovni horoskop skorpija

RAK

Posao – Kad je o poslu riječ, period će biti vrlo napet, pa ćete biti primorani na brojne kompromise. Trenutnu situaciju na poslu trebalo bi da sagledate što realnije i da ništa ne planirate dugoročno, jer je to sada nerealno.

LAV

Posao –  Opterećeni ste novcem i zaradom. Ali, ne pretjerujte. Posla i novca će biti, pa opuštenije prilazite stvarima, što će vam omogućiti da lakše završavate poslove. Svako podsticanje tenzije loše će uticati na poslove.

DJEVICA

Posao – Period donosi brojna dešavanja. U ovom periodu započet će poslovni događaji koji će tek kroz izvjesno vrijeme donijeti rezultate, te ih ne smatrajte uzaludnim. Uspjet ćete da završite gomilu sitnih poslova koji su vas do nedavno opterećivali, a koji bi mogli da se iskomplikuju, ukoliko u narednoj sedmici ne budu riješeni.

VAGA

Posao – Niste zadovoljni razvojem događaja na poslu. Oni su usporeni i komplikuje se komunikacija sa saradnicima. Smatrate da zaslužujete bolji posao i razmišljate o tome kako da ga pronađete. Treba da regulišete neriješena finansijska pitanja.

ŠKORPIJA

Poslovni horoskop Škorpija

Posao –  Iako trenutno savladavate finansijsku krizu, shvatate da vam je neophodan bolje plaćen posao. Pazite se kratkoročnih planova i ideja o brzoj zaradi.  Treba da izbjegnete neka dokazivanja u pogrešnom trenutku i sa pogrešnim osobama. Potrudite se da u ovom periodu riješite zaostale finansijske probleme.

STRIJELAC

Posao – Borba sa vjetrenjačama, ili kako god drugačije nazvali ovaj period, stvari se neprestano otežu, produžavaju i ne dovode do željenog cilja. Strpljenje je jedino što vam preostaje, ukoliko želite da kontrolišete situaciju.

poslovni horoskop skorpija

JARAC

Posao – Budite aktivniji, pogotovo od sredine perioda, jer će se steći uslovi za dobru poslovnu promjenu. Dobit ćete dodatni vjetar u jedra. Mnogo je onih koji će vam u narednom periodu pomoći, zato prihvatite poslove i samo budite uporni.

VODOLIJA

Posao – Ukoliko želite da do nečega dođete, budite direktniji i određeniji. Nalazite se u situaciji kada je taktičnost potrebnija nego ikad. Budite uporni i odmjereni, jer ćete samo tako ostvariti zadovoljavajuće rezultate. Pazite na prepreke, svaki ishitreni potez samo bi otežao situaciju.

RIBE

Posao – Rukovođeni sopstvenim iskustvom ostvarujete samo djelimičan uspjeh. Drugi više kontrolišu situaciju na poslu. Ukoliko želite da uspjeh bude kompletan, najvažnije je da se izborite sa sujetom, vašim glavnim neprijateljem. Više pažnje posvetite redu i konvencionalnosti.

PREPORUKA

Godisnji poslovni horoskop

Sedmični ljubavni horoskop

Mihael
Mihaelhttps://poslovne.com
Mihael je autor na nekoliko biznis portala. Prati dešavanja vezana za poslovni svijet i piše korisne članke za online zaradu od kuće.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima