back to top

Poslovni horoskop Lav: Ostanite ravnodušni na provokacije koje vam priređuju kolege

Samokontrola je najbitnija ove sedmice za sve Lavove !

Do kraja godine Poslovni horoskop Lav predviđa da će pripadnici ovoga znaka dolaziti u razne situacije u kojima će biti isprovocirani od strane kolega. Pokušajte ih u što većoj mjeri izbjegavati i biti ravnodušni kako bi sebi omogućili mir. Svoju pažnju usmjerite na ostvarivanje poslovnih uspjeha.

Ostatak poslovnog horoskopa donosimo vam u nastavku.

OVAN (21.3. – 20.4.)

Posao – Predstavnici znaka koji rade u obrazovanju očekuje veliki uspjeh. Ne dozvolite da vam se kolege miješaju u poslove. Ukoliko od narednih događaja očekujete nešto epohalno, samo ćete se nervirati i biti nezadovoljni. Ne započinjete nove poslove prije nego što završite stare. Imate lošu naviku da se bacate na više kolosijeka, a da ništa ne privodite kraju.

poslovni horoskop lav

   BIK (21.4.- 21.5)

Posao – Ukoliko želite da ostvarite poslovne ciljeve, potrebno je da što prije odvojite dovoljno vremena za rad. Bićete u situaciji da nadoknadite sve što ste do sada propustili. Tokom ovog perioda uspjet ćete da savladate zamke na poslu, ali pod uslovom da budete mudri i strpljivi. Izbjegavajte loše finansijske poteze i rasipanje para.

  BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Posao – Budući da ste perfekcionista nećete biti zadovoljni, ali, ukoliko pomjerite ugao posmatranja, shvatićete suštinu. Nije vam lako, ali je zato situacija u kojoj se nalazite korisna. Ubrzo ćete shvatiti da vrijeme radi za vas, ukoliko se prilagodite uticaju posljednje Mjesečeve četvrtine u vašem znaku. Nastojte da budete strpljivi i taktični.

RAK (22.6. – 22.7.)

Posao – Zastoji u ostvarivanju poslovnih planova zahtjevaju veliko strpljenje. Ukoliko nastavite ovim tempom, ostat ćete sami na svijetu. Potrebna vam je velika energija da se izborite sa tolikom količinom napetosti koju nosite u sebi, a koja može da bude autodestruktivna.

   LAV (23.7.- 22.8.)

Posao – Izašli ste iz apatije i aktivirali se ne samo u intelektualnim nego i u fizičkim poslovima. Tokom cijelog perioda biće naglašena snaga volje i uspjet ćete da se usaglasite sa samim sobom. Na provokacije sa strane pokušajte da ostanete ravnodušni i ne dozvolite sebi luksuz da izgubite samokontrolu. Zlonamjernih ljudi ima svuda.

 DJEVICA (23.8. – 22.9.)

Posao – U fazi ste pravljenja planova za nove poslovne projekte, u čemu ćete biti uspješni. Svjesni ste koliko je situacija ozbiljna i shvatate da nemate vremena za gubljenje. Ovo je početak izuzetno povoljnog perioda za nove poslove, ali prethodno morate da raščistite sa starim navikama i osobama koje vas sputavaju.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Posao – Ulažete dvostruko veći napor u odnosu na ostvarene, rezultate što izaziva veliku bezvoljnost, greške u poslu i probijanje rokova. Ušli ste u turbulentan poslovni period. Imate utisak da vam ništa ne ide od ruke. Srećom, već početkom iduće nedjelje sve će biti u redu.

poslovni horoskop lav

 

   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Posao – Okruženi ste osobama na koje ne možete da se oslonite. Loša poslovna komunikacija čini vas nezadovoljnim. Početkom perioda bićete u situaciji da birate između nekoliko zanimljivih poslovnih ponuda. Ali, sve što je lijepo kratko traje i morate biti svjesni da će period optimizma nestati. Pokušajte da nešto investirate u budućnost.

  STRIJELAC (23.11.- 21.12.)

Posao – Pod uslovom da budete više aktivni i manje hvalisavi, imate veliku šansu da ovaj period bude poslovno uspješan. Sve zavisi isključivo od vas. Donosite važne odluke, kockate se i kolebate, jer iz određene situacije želite da izvučete maksimum. Nažalost, nešto morate i da žrtvujete, prije svega potrebu da manipulišete ljudima.

 

   JARAC (22.12.- 20.1.)

Posao – Izvjesni događaji čine vas emotivnijim, što može da utiče na intelektualno rasuđivanje, zbog čega posao može da trpi. Najbrbljiviji ste od svih astroloških znakova. Sjetite se izreke po kojoj jezik kosti nema, ali ih lomi. Pokušajte da budete manje sebični. Ovo se prvenstveno odnosi na porodične pripadnike znaka. Ukućanima je dosta vaše egocentričnosti.

   VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Posao – Ambiciozni ste, uporni i radni. Zahvaljujući velikoj energiji i jasnim poslovnim idejama, lako dolazite do željenog cilja. I planete su djelimično zaslužne za uspjeh. Upornim zalaganjem imate šansu da ostvarite sve što ste naumili. Ipak, povremeno vas obuzimaju mračne misli i zle slutnje.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Posao – Najbliži saradnici konstantno vas provociraju i rado bi da se svađaju. Srećom, kako ste u harmoniji sa samim sobom, konfliktnu situaciju držite pod kontrolom. Cijeli period proći će u miru, redu i radu. Ne očekujte ništa spektakularno.

PREPORUKA

Godisnji poslovni horoskop

Sedmični ljubavni horoskop

Mihael
Mihaelhttps://poslovne.com
Mihael je autor na nekoliko biznis portala. Prati dešavanja vezana za poslovni svijet i piše korisne članke za online zaradu od kuće.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima