Za bezbrižan odmor i sigurno putovanje – ASA putno zdravstveno osiguranje

Vrijeme godišnjih odmora je stiglo i dugo ste planirali zasluženi odmor. A da li ste razmišljali šta ćete učiniti ako nešto krene po zlu?

Nadamo se da neće, ali uvijek je najbolje biti spreman. Zato je ASA Osiguranje i ove godine za sve putnike namjernike pripremilo idealan paket putnog zdravstvenog osiguranja sa najboljom kombinacijom pokrivenih rizika po jedinstvenoj cijeni već od 0,80 KM po danu putovanja.

”Kao prepoznata osiguravajuća kuća smo vrlo često prvi izbor bh. građana kada su u pitanju dobrovoljni vidovi osiguranja. Da bi opravdali povjerenje naših klijenata svake godine se trudimo ponuditi bolje pakete osiguranja po boljim cijenama. Tako ovo ljeto našim klijetima za bezbrižan odmor nudimo sveobuhvatnu zaštitu tokom putovanja uz popust od 10% ukoliko policu putnog zdravtsvenog osiguranja zaključe putem našeg Webshopa“ navode u ASA Osiguranju.

Ukoliko se nepredviđene stvari dese tokom putovanja, putovanje može biti stresno, a dugo planirani godišnji odmor se pretvoriti u noćnu moru. Da stvari teku glatko dok ste odsutni, tu su individualne, grupne ili porodične police ASA putnog zdravstvenog osiguranja.

Za već 0,80 KM po danu ASA Osiguranje nudi optimalno putno zdravstveno osiguranje koje uključuje pokriće za medicinske i bolničke tretmane, pokriće za propisane lijekove, terapije i druga medicinska sredstva, stomatološke intervencije, neophodni transport sa pratnjom do medicinskih ustanova ali i povratni transport kući odnosno repatrijaciju u zemlju polaska.

„Mi u ASA Osiguranju volimo reći da sa našim policama putnog zdravstvenog osiguranja putovanja postaju istinski ALL INCLUSIVE, tako da su naše police putnog zdravstvenog osiguranja pored navedenih pokrića obogaćene dopunskim osiguranjima koji vam omogućuju da pored osiguranja za otkaza putovanja i gubitka prtljaga, zaključite i osiguranje od provale i krađe dok ste odsutni uz mogućnost ugovaranja i dodatnog pokrića u slučaju nezgode na putovanju. COVID-19 je još uvijek prisutan, stoga prilikom zaključivanja police ASA putnog zdravstvenog osiguranja na našem Webshopu možete odabrati i pokriće u slučaju zaraze koronavirusom. Važno je zapamtiti da putovanje treba biti zabavno vrijeme u kojem ćete se moći opustiti, posjetiti nova mjesta i uživati u novim iskustvima, a uz sveobuhvatnu zaštitu polica našeg putnog zdravstvenog osiguranja to zaista možete“ zaključuju u ASA Osiguranju.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Mihael
Mihaelhttps://poslovne.com
Mihael je autor na nekoliko biznis portala. Prati dešavanja vezana za poslovni svijet i piše korisne članke za online zaradu od kuće.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima