back to top

Poslovni horoskop Vodolija: Odlično vrijeme da se posvetite poslu i karijeri

Vaše kreativne sposobnosti dovesti će vas do željenog uspjeha

Poslovni horoskop Vodolija preporučuje da  svi pripadnici ovoga znaka iskoriste u potpunosti povoljan period za poslovne uspjehe. Ipak u ovoj sedmici poželjno je da Ovnovi obuzdaju svoju impulsivnost.

OVAN (21.3.- 20.4.) 

Posao – Ljubaznim i predusretljivim pristupom lako ćete naći zajedničke interese sa drugom stranom prilikom sklapanja novih poslovnih ugovora. U ovom periodu maksimalno se potrudite da obuzdate impulsivnost.

   BIK (21.4.- 21.5) 

Posao – Bićete spremniji na saradnju sa kolegama i uspjet ćete realnije da sagledate neke događaje na poslu. Međutim, moguće su loše poslovne procjene, pa prema tome, sve dobro analizirajte prije donošenja konačne odluke. Sa vašim poslovnim partnerom možete donijeti odluke bitne za zajedničku budućnost.

  BLIZANCI (22.5.- 21.6.) 

Posao – Period će biti uspješan za Blizance koji se bave trgovinom ili izdavačkom djelatnošću. Kreativnost će biti pojačana, što će vam pomoći da lakše ostvarite poslovne ciljeve. Izbjegavajte zakulisne radnje, jer vam to može donijeti teškoće.

poslovni horoskop vodolija


  RAK (22.6. – 22.7.) 

Posao – Imat ćete dobar osećaj za kalkulacije i raspoređivanje prihoda i rashoda. Ipak, budite jako oprezni krajem nedjelje. Bićete skloni da se upuštate u rizike, što vam može nanijeti gubitke. Prema tome, pažnja i pamet u glavu.

   LAV (23.7.- 22.8.) 

Posao – Ova nedjelja nije povoljna za počinjanje novih poslovnih poduhvata, jer ćete biti skloni nesnalaženju, greškama i nerealnom sagledavanju situacije na poslu. Treba da sjednete i da dobro isplanirate vaša dalja poslovna kretanja.

DJEVICA (23.8. – 22.9.)

Posao – Posao koji radite može vam dati veliko zadovoljstvo. Veliki uspjeh možete da ostvarite ukoliko se bavite umjetničkim radom, ali pod uslovom da se oslonite na intuiciju u usmjeravanju svog kreativnog potencijala. Ukoliko postoje neka neslaganja sa saradnicima, to se može riješiti krajem nedjelje.

   VAGA (23.9. – 22.10.) 

Posao – Većinu poslova pokušaćete što prije da završite, zbog čega biste lako mogli da napravite greške i propuste. Period nije povoljan za kupoprodaju niti trgovinu, pa se uzdržite od ovakvih transakcija.

   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) 

Posao – Ostvarićete uspjeh u poslovima vezanim za pružanje usluga i pomoći drugima, posebno ukoliko se bavite savjetodavnim djelatnostima. Bićete raspoloženi da drugima pomažete, što će vam biti uzvraćeno. Finansijska situacija će se poboljšati.

  STRIJELAC (23.11.- 21.12.)

Posao – Izbjegavajte ulazak u nove dugoročne projekte i nelegalne poslovne poteze. Povoljne okolnosti utiču na dovršavanje ranije započetih stvari. Budite veoma pažljivi u potpisivanju ugovora da ne biste došli do pogrešnih odluka, loših ugovora, čak i gubitka novčanika.

poslovni horoskop vodolija

   JARAC (22.12.- 20.1.) 

Posao – Od ruke će vam ići svaki posao sa privatnim sektorom, kao i poslovi vezani za komunikaciju i saobraćaj. Sredinom perioda moguće je premještanje na bolje radno mjesto ili ostvarenje važnih poslovnih ciljeva.

   VODOLIJA (21.1.- 19.2.) 

Posao – Ovo je odlično vrijeme da se posvetite svom poslu i karijeri. Pojačane kreativne sposobnosti dovešće do velikih poslovnih uspjeha i napretka, pogotovo ukoliko se bavite umjetničkim radom ili zabavom. Sve ovo doprinijeti će i vašem finansijskom stanju.

Karakterne osobine Vodolija na poslu

Obdareni su za pronalazaštvo, naročito u oblasti tehnike: avijacija, atomistika, elektrotehnika, radio, rakete.

Bave se i kosmologijom, svim prirodnim naukama, umjetnošću, a posebno pozorištem i kniževnošću, kao i socijalnim pitanjima.

Vrline vodolije su: čovekoljublje i spremnost da se za ljude podnese svaka žrtva, neustrašivost pred jakima, sapatnja sa slabima, smisao za kolektivni život i rad i prihvatanje novih ideja, naročito u pogledu uređenja društva.

Mane vodolije su: izvjesna nemarnost koju ponekad pokazuju na poslu, slabo izražen interes za svoju ili tuđu imovinu (i vraćanje duga), neki nemir koji njima vlada, ponekad boemstvo, sklonost kocki i rasipanju imovine, kao i taština.

  RIBE (20.2.- 20.3.) 

Posao – Ovo je period u kome možete da dominirate i da ostvarite sve što ste naumili. Imaćete dobar osjećaj za planiranje finansijskih transakcija. Tokom cijelog perioda bićete uspješni u poslovanju sa privatnim sektorom.

PREPORUKA

Godisnji poslovni horoskop

Sedmični ljubavni horoskop

Mihael
Mihaelhttps://poslovne.com
Mihael je autor na nekoliko biznis portala. Prati dešavanja vezana za poslovni svijet i piše korisne članke za online zaradu od kuće.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima