back to top

Poslovni horoskop Ovan: Plašite se promjene radnog mjesta

Strah vas je da pronađete novi posao, iako ste nezadovoljni na trenutnom radnom mjestu.

Sedmični poslovni horoskop Ovan otkriva da pripadnici ovoga znaka ulaze u novi period koji zahtjeva prevazilaženje mnogih prepreka i ograničenja. Dok, Bikove u ovoj sedmici očekuje nova, zanimljiva poslovna ponuda koja se teško odbija. Ostatak poslovnog horoskopa donosimo vam u nastavku.

Poslovni horoskop Ovan

Ulazite u sasvim novi period koji zahtjeva prevazilaženje raznih ograničenja. Bit će uspješni samo pripadnici znaka koji su na vrijeme nešto preduzeli. Iako niste zadovoljni poslom koji trenutno obavljate, plašite se da promjenite radno mjesto. Najviše vam smeta rutina.

poslovni horoskop
Poslovni horoskop donosi sve detalje vezane za vaše poslovne planove, želje i ambicije.

 Poslovni horoskop Bik

Puni ste snage i želje da se izborite za bolje mjesto u društvu. Imate strpljenje koje vam je u ovom periodu najpotrebnije. Poslovi kojima se trenutno bavite zaista su sitni u odnosu na vaše poslovne potencijale. Ali, uskoro ćete dobiti novu poslovnu ponudu.

Poslovni horoskop Blizanci

Na većinu poslovnih događaja ne možete da utičete. Očekuje vas naporna radna nedjelja, ali za sad bez vidljivih pomaka. Kako volite nopipljive dokaze za ono čime se bavite, bit ćete pomalo nezadovoljni. Izbjegavajte nadmjeno ponašanje i ne otkrivajte tajne poslovne adute.

Poslovni horoskop Rak

Tokom ovog perioda imat ćete toliko poslovnih obaveza da nećete obraćati dovoljno pažnje na partnerove ni vaše želje. Tokom ovog perioda, jedan prijatelj pomoći će da otkrijete nova rješenja za probleme. Na pomolu je novi poslovni projekat i ideja koju ćete morati zaštiti. Pomoć stiže iznenada i to od osobe od koje to uopšte niste očekivali.

Poslovni horoskop Lav

Intuicija i unutrašnji mir najviše vam pomažu da dobro funkcionišete. Osim toga, zahvaljujući mudrosti, malo je onih koji vas mogu nasamariti. Sa saradnicima odlično funkcionišete, jer ste ih postavili na pravo mjesto. Kada je posao u pitanju, povlačite ispravne poteze.

Poslovni horoskop Djevica

Tokom ovog perioda mogući su problemi na poslu, a bit ćete primorani i da nešto žrtvujete. S obzirom na okolnosti, najmudrije je da bolje upoznate sebe i svoje mogućnosti.

Poslovni horoskop Vaga

Potrudite se da shvatite da posao koji vas jako nervira, nije glavna stvar u životu. Tokom ovog perioda očekuje vas mnogo događaja koji iziskuju zdrav razum, pravilan pristup i veliko strpljenje.

Poslovni horoskop Škorpija

Oličenje ste volje i upornosti, kada je o poslu riječ. Ovih dana uspjet ćete da ostvarite nešto što pokušavate već nekoliko mjeseci. Toliko ste samouvjereni, da vas niko i ništa ne može omesti u poslovnim namjerama. Brzo radite samo one poslove koje volite, sve ostalo otaljavate. Sredinom perioda bit ćete u situaciji u kojoj ćete djelovati nepromišljeno.

Poslovni horoskop Strijelac

Pred vama su izuzetno zahtjevni trenuci. Uspjet ćete da završite poslove koji su zahtjevali maksimalno angažovanje. Ne budite nestrpljivi i neurotični. Nemate razloga za zabrinutost, prepustite se zasluženom odmoru.

poslovni horoskop ovan

Poslovni horoskop Jarac

Intenzivno razmišljate i planirate buduće poslovne događaje. Mašta je toliko pojačana da bi bilo poželjno malo da se prizemljite. Ovih dana bit ćete izuzetno aktivni, stalno ćete smišljati nove poslove, jer će se pojaviti nekoliko povoljnih prilika za uvećanje prihoda. Uspjeli ste da pronađete način kako da najbolje funkcionišete – samo se potrudite da takvo stanje što duže potraje.

Poslovni horoskop Vodolija

Očekuju vas veoma uzbudljivi trenuci u privatnom životu, a kako ćete ih iskoristiti zavisi isključivo od vas. Zbog toga će posao biti u drugom planu, bit ćete skloni greškama i probijanju rokova. Poslušajte intuiciju i ponašajte se u skladu s njom, jer vas neće prevariti.

Poslovni horoskop Ribe

U ovom periodu morat ćete da se oslonite isključivo na vlastite snage, jer od okoline ne očekujte pomoć. Budite svjesni svojih talenata i radite na povećanju svoga samopouzdanja koje je veoma bitno. Vaša intuicija vam dobro govori šta treba da radite.

Ljubavni poslovni horoskop za ovu sedmicu možete pročitati OVDJE.

Izdvajamo za vas
Alem
Alemhttps://poslovne.com/
Alem Sinanović je urednik digitalnih medija TNT Grupacije. Gotovo opsesivno istražuje digitalu, SEO, mogućnosti online zarade i sl.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima