Poslovni Horoskop Jarac: Nedostaje vam potrebna podrška saradnika

Ovo je težak period za sve pripadnike ovoga znaka naročito ako radite na novim poslovnim projektima

Preporučuje svim Jarčevima da ne budu mnogo lakovjerni kada je u pitanju novac. Budite na oprezu jer će naredna sedmica biti ispunjena izazovima i preprekama. Pročitajte detaljnije u nastavku poslovni horoskop jarac.

OVAN (21.3.- 20.4.)

Posao – Ovo bi mogao biti period u kome ćete uz dosta uspjeha moći da ubijedite one sa kojima ste inače u posljednje vrijeme sarađivali sa različitim uspjehom da vam daju još jednu šansu.

Moguća je iznenadna povoljna ponuda od Blizanaca koji žive u inostranstvu. Pogodan period za finansije, posebno druga polovina perioda kada ćete dobiti ideju u vezi sa uvećanjem prihoda.

poslovni horoskop jarac

   BIK (21.4.- 21.5)

Posao – Toliko toga želite da uradite, a jednostavno ukazala vam se šansa o ko joj niste razmišljali i nećete je propustiti. Daćete sve od sebe da posao krene, vjerovatno u saradnji sa Vagom ili Jarcem. Moguće je manje povećanje prihoda ili obećanje da će se to dogoditi, bilo preko stalnog honorara ili preko nekog vanrednog posla. Dobro se snalazite u finansijama, ali vodite računa o legalnosti svih poslova.

  BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Posao – Period pogoduje onima koji imaju planove u vezi sa umjetničkim projektom, koji se bave sportom ili su spremni da uđu u neki nov, rizičan aranžman sa osobama iz zapadnih zemalja. Period je povoljan i na vaše finansijsko stanje zbog čega ne bi trebalo da propustite šansu koja se odnosi na zaradu.

  RAK (22.6. – 22.7.) 

Posao – Period vam savršeno odgovara, naročito ako spadate u aktivne predstavnike znaka koji su spremni da uđu u posao koji bi mogao da ima donese popularnost i uspjeh ali u izvjesnoj mjeri slabija im je volja ili samopouzdanje.

Moguća je zarada preko sporta, trgovine sa stranim firmama, u radu sa velikim preduzećima. Ako očekujete prihod od umjetnosti, moraćete da se strpite da biste dobili uplatu ili ćete naći nekog ko će vam pomoći nađete nekog ko će finansirati vaš projekat.

   LAV (23.7.- 22.8.)

Posao – Možete imati dosta problema u saradnji sa vodenim znacima. Nemate povjerenja ni u Bika, Vagu ili Jarca da će vam učiniti uslugu ili da će održati riječ. Trudite se da postignete maksimum u situaciji koja je prilično komplikovana jer imate jaku konkurenciju ili su neki bili brži od vas i nadmudrili vas. Pokušavate da se ponašate priličn komontno po pitanju novca, kao da vas to mnogo ne zanima.

 

DJEVICA (23.8. – 22.9.)

Posao – Dobro pazite kakve odluke donosite, neko vam je pružio šansu da se dokažete na poslu koji je zahtjevan. Mnogi od vas će smatrati da je došlo vaše vrijeme u kome možete da utvrdite svoju poziciju i da postignete mnogo, posebno u radu sa osobama koje imaju na direktan ili indirektan način veze sa inostranstvom ili medijima.

Mnogi predstavici vašeg znaka poželeće da kupe stan ili da definitivno riješe stambeno pitanje, da uđu u brak ili će dobiti vijest o proširenju porodice. Prva dva dana treba da iskoristite za rješavanje svih bitnih pitanja koja se odnose na realizaciju nekih vaših planova u koje su najvjerovatnije uključeni jedna Riba, Jarac ili Škorpija.

   VAGA (23.9. – 22.10.)

Posao – Vaši interesi će biti zaštićeni, posebno ako se nalazite na radnom mjestu koje vam omogućava da srećete važne osobe, one koje se bave umjetnošću, sportom ili su prisutne na estradi. Ovo je dobar period, mada možete biti brzopleti.

Vjerujete da možete da svojim naporima postignete mnogo i da je dovoljno da pokažete dobru volju da se uključite u nov posao i stvar je završena. Ne bi trebalo da se previše uzdate u nekog za koga znate da nije prema mnogima ispao fer, neće ispasti i ne prema vama.

poslovni horoskop jarac

 

   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Posao – Ovo vrijeme vam donosi neke nove mogućnosti u radu, posebno sa jednim Bikom, Vagom ili drugom Škorpijom, samo ako budete imali dovoljno strpljenja da sa nekim pregoravate o svim poslovima koji bi mogli da da vam donesu profit. Povoljan period ako ste već ugovorili neke poslove ili ste na pragu nekog novog projekta koji bi mogao da vam donese ne samo novac nego i popularnost.

  STRIJELAC (23.11.- 21.12.)

Posao – Period vam donosi mogućnost poboljšanja odnosa sa onima sa kojima ste nekada bili u dobrim odnosima. Možete da se prilgodite nekim novim uslovima i novim obavezama. Želite da se sretnete sa nekim ko vam je uvijek bio odan, dobar prijatelj.

Ne bi trebalo da se previše opterećujete onim što bi o vama mogao da misli jedna Škorpija ili neki Bik. Imate nekoliko mogućnosti po pitanju zarade ali niste previše praktični, čak gotovo da uopšte ne razmišljate o svim načinima na koje biste mogli da uvećate prihode. Saradnja sa Ovnom ili Vodolijom može biti veoma unosna.

   JARAC (22.12.- 20.1.)

Posao – Ovo je naporan period, naročito ako imate mnogo različitih planova i ideja sa kojima niste načisto kako da izađete nakraj. Previše ste opterećeni razmišljanjima o nečemu što je veoma veliki problem a vi nemate dobar tim saradnika ili podršku koja vam je potrebna. Nekome je veoma stalo da pokuša da vas nagovori da imate više razumijevanja za njegov problem. Ako vam neko bude zatražio novac na zajam vjerovatno ćete dobro razmisliti da li ćete mu dati.

   VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Posao – Povoljan period kada je u pitanju saradnja sa strancima. Možete očekivati poziv od nekog ko vam je posebno veoma drag i s kim ste imali dobru komunikaciju. Ne bi trebalo da se previše opterećujete rokovima jer ćete imati dovoljno vremena da ostvarite sve svoje planove. Početak sedmice donosi dobre mogućnosti za uvećanje prihoda jer imate nove prilike za unosan posao.

  RIBE (20.2.- 20.3.) 

Posao – Predstavnici vašeg znaka su tokom ovog perioda biti suočeni sa mogućnošću da okrenu novi list, da se postave mnogo odlučnije i da se maksimalno zrelo prihvate nekih novih poslova. Rođeni početom marta pristupiće nekom novom poslu sa mnogo strasti i entuzijazma.

Ne bi trebalo da se previše uzdate u pomoć prijatelja, naročito ne onih sa kojima niste uvijek imali zadovoljavajuće finansijske kombinacije ili ste više puta ispali naivni kada je u pitanju obećana pomoć koju niste dobili.

PREPORUKA

Godisnji poslovni horoskop

Sedmični ljubavni horoskop

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Rabija Grabus
Rabija Grabus
Rabija Grabus je multimedijalna novinarka na medijima tnt grupacije. Za biznis portal poslovne.com prati aktuelne biznis vijesti.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima