Knjižara Svjetlost otvorila svoja vrata u Živinicama

Nova Knjižara SVJETLOST otvorena je na adresi Prva ulica 121 u TC Bingo u Živinicama

Trend rasta kompanija Svjetlostkomerc nastavlja otvarajući 20. maloprodajni objekat u Živnicama, specijaliziranog za prodaju školskog pribora, udžbenika, knjiga, kancelarijskog materijala, te putnog i gift programa.

Svjetlostkomerc je lider na tržištu, a našu lidersku poziciju dalje nastavljamo jačati širenjem maloprodajne mreže. Nakon izraziro turbulentnog i neizvjesnog perioda za sve poslovne subjekte, kompanija Svjetlostkomerc odvažila se odgovoriti potrebama tržišta, te otvorila još jednu knjižaru čiji će renome imati priliku uživati svi stanovnici Živnica.

Za sve kupce, u prvih sedam dana nakon otvaranja, pripremili smo pogodnost, te kompletan asortiman snizili za 10%. Osim navedene akcije, Knjižare SVJETLOST za svoje vjerne kupce redovno planiraju popuste, te omogućavaju kupovinu svjetskih brendova po sniženim cijenama. Ono što posebno istićemo jeste mogućnost kupovine sa odgođenim plaćanjem. Uz navedenu olakšicu dajemo mogućnost svim đacima da uživaju kvalitet svjetskih brendova kao što su Staedtler, Carioca, Junior, Play, Walker, US Polo čiji smo zastupnici“ izjavio je Kenan Đipa, šef maloprodajne mreže kompanije Svjetlostkomerc.

Sa tradicijom dužom od 75 godina Svjetlostkomerc je sinonim za knjižaru i veleprodaju školskog pribora i kancelarijskog materijala. Ima potpisane ugovore o distribuciji i prodaji sa svim relevantnim inostranim i domaćim izdravačkim kućama, autorima knjiga i udžbenika, kao i najpoznatijim svjetskim proizvođačima školskog i kancelarijskog materijala, a distribuira brendove kao što su Staedtler, Carioca, Junior, Play, Double A, Walker, Miquelrius, US Polo itd.

Nova Knjžara SVJETLOST u Živinicama nalazi se u ulici Prva ulica 121-TC Bingo.

Više informacija o SVJETLOSTKOMERC-u

„SVJETLOSTKOMERC“ je prisutan na tržištu od davne 1945. godine, u početku u sastavu izdavačkog preduzeća „Svjetlost“, zatim kao dio IGKRO „Svjetlost“, te do konca osamdesetih godina prošlog vijeka u sklopu SOUR „Svjetlost“.

Od početka devedesetih SVJETLOSTKOMERC d.d. Sarajevo egzistira kao samostalno preduzeće. „SVJETLOSTKOMERC“ vodeći je maloprodajni lanac specijalizovanih prodavnica za prodaju knjiga, udžbenika, školskog pribora, darovne galanterije, kancelarijskog materijala, te ostalih roba iz našeg širokog asortimana u Bosni i Hercegovini.

Pored maloprodajne mreže koju čini 19 knjižara u 10 gradova Bosne i Hercegovine, značajno učešće na tržištu, sa konstantnim rastom ostvaruje i veleprodaja kancelarijskog i školskog pribora zastupljena u nekoliko najvećih trgovačkih lanaca u Bosni i Hercegovini.

Društvo raspolaže sa preko 10.000 kvadratnih metara vlastitog poslovnog prostora od čega se preko 6.000 kvadratnih metara nalazi na najatraktivnijoj lokaciji u Sarajevu.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Alem
Alemhttps://poslovne.com/
Alem Sinanović je urednik digitalnih medija TNT Grupacije. Gotovo opsesivno istražuje digitalu, SEO, mogućnosti online zarade i sl.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima