back to top

Želite studirati, ali nemate vremena? BusinessAcademy ima rješenje za vas!

Razmišljate u kojem pravcu da nastavite školovanje i specijalizujete svoje znanje koje će vam omogućiti napredak u karijeri? Zbog trenutnih obaveza nemate vremena da usavršite svoje poslovne vještine? BusinessAcademy je pravi izbor za vas!

BusinessAcademy predstavlja novi oblik praktičnog školovanja koje vam za samo godinu dana donosi kvalitetno znanje uz najcjenjenije međunarodno priznate certifikate koje dodjeljuju svjetski priznate institucije kao što su Cambridge univerzitet, Chartered Management Institute, International Qualifications Network i druge internacionalne institucije.

Upišite BusinessAcademy, usvojite praktično znanje, napredne poslovne vještine i upravljajte svojim vremenom uz školovanje koje je prilagođeno isključivo vama i vašim obavezama. Za razvoj vaše poslovne karijere potrebno je izdvojiti samo 1 sat dnevno na izabranom odsjeku BusinessAcademy!

BusinessAcademy je idealno rješenje za vaše dalje usavršavanje i napredak u karijeri!

Sve veći broj budućih i sadašnjih poduzetnika, menadžera i biznis stručnjaka za različite oblasti poslovanja odlučuje se za školovanje koje im na kraju omogućava da dođu do svjetski priznatih poslovnih certifikata, koje poslodavci često više cijene od formalne edukacije, jer potvrđuju posjedovanje relevantnih vještina i znanja, te na taj način prečicom dolaze do odlično plaćenih poslova u domaćim i stranim kompanijama.

Predstavljamo vam tri glavna razloga zašto je moderan način školovanja na BusinessAcademy u odnosu na konvencionalne obrazovne ustanove prečica do uspješne poslovne karijere!

1. Moderno obrazovanje u skladu sa vašim slobodnim vremenom i zahtjevima tržišta

Školovanje na BusinessAcademy vam nudi praktični pristup učenja u multimedijalnim salama za nastavu. Uz savremeni nastavni program koji su odobrili Cambridge odjeljenje za međunarodne ispite i pet prestižnih svjetskih univerziteta, inovativnu metodu učenja, kao i interaktivna predavanja poslovnih stručnjaka, usvojit ćete stručna znanja i poslovne vještine usmjerene ka poslovnom napretku u oblasti koju isključivo vi birate, i to za manje od godinu dana!

BusinessAcademy vam nudi ukupno 192 kursa na 13 odsjeka, koji su prilagođeni tako da pokriju cjelokupnu materiju u svijetu biznisa, dok ste kod tradicionalnog modela obrazovanja ograničeni pri izboru predmeta i usvajanju opštih znanja.

Nastavno osoblje sa pedagoškim i poslovnim iskustvom omogući će vam dvosmjerni pristup koji se odvija između predavača i polaznika, za razliku od formalnog obrazovanja, gdje je naglašen teoretski pristup i jednosmjerna komunikacija između predavača i grupe.

Ako ste zaposleni ili vam jednostavno ne odgovara obavezno prisustvo na predavanjima i polaganje ispita u tačno određenim terminima, BusinessAcademy vam nudi mogućnost da online pratite kurseve i polažete ispite u skladu sa tempom i terminom prilagođenim samo vama.

Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati nekom od predavanja, omogućen je live stream za praćenje nastave putem inovativnog DLS-a (Distance Learning System). Savremen način učenja na daljinu usavršen je putem besplatne BusinessAcademy Android i iOS aplikacije, gdje možete saznati sve informacije u vezi sa odabranim programom, ostvariti direktnu komunikaciju sa predavačima, pristupiti multimedijalnim materijalima, pratiti program, usavršiti i steći vještine, napredovati i raditi na različitim case studijima, projektima…

Za sve polaznike ove savremene ustanove za edukaciju koji nakon završenog certificiranog školovanja požele da unaprijede svoje znanje iz neke druge oblasti, zbog ličnog napretka ili poslovnih prilika, omogućeni su kursevi koje možete polagati potpuno besplatno i neograničen broj puta.

2. Svjetski priznati certifikati koji će vam omogućiti napredak u karijeri i ako već imate diplomu fakulteta

Stalne promjene u svijetu biznisa dovele su do toga da poslodavci od svojih zaposlenih traže da posjeduju najaktualnije poslovne vještine koje dokazuju različiti poslovni certifikati, koji potvrđuju posjedovanje relevantnih poslovnih vještina usklađenih sa današnjim potrebama tržišta. Analize pokazuju da sa priznatim certifikatima možete osigurati povećanje plate za 20% i više.

Bez obzira na to da li ste zaposleni ili tražite prvo poslovno iskustvo, kvalitetan poslovni certifikat će vam donijeti natprosječnu zaradu na dva načina:

  1. sticanje poslovnog zvanja obezbjeđenog od strane BusinessAcademy, koju su ovlastili Odjeljenje za međunarodne ispite Univerziteta Cambridge i druge obrazovne i poslovne institucije, što automatski znači da ste stekli profitabilne vještine i znanja koje ćete moći primijeniti u poslovnom svijetu;
  2. poslovni certifikat koji vam obezbjeđuje bolji posao ili napredak na trenutnoj poziciji, bolju pregovaračku poziciju i veći izbor kvalitetnih poslova koje možete raditi.

Ako ste mislili da je nužno školovanje od minimalno tri ili četiri godine da biste došli do željenog profitabilnog poslovnog mjesta, BusinessAcademy će vam dokazati suprotno, gdje za samo nekoliko mjeseci školovanja po savremenim programima možete unaprijediti svoju karijeru i, u zavisnosti od toga koja vas poslovna oblast zanima, možete osigurati neke od najprestižnijih poslovnih certifikata koji potvrđuju vašu stručnost i osposobljenost, kao što su Cambridge certifikat, IQN, HRCI, CIM i mnogi drugi.

Uz certifikat koji dobijate nakon uspješno završenog školovanja na BusinessAcademy, možete dobiti i poseban dodatak certifikatu koji detaljno navodi sve kurseve koje ste završili na BusinessAcademy, što će dodatno naglasiti vaše sposobnosti i izdvojiti vas od konkurencije na željenom radnom mjestu.

3. Zagarantovan poslovni uspjeh uz brojne edukativne servise

BusinessAcademy uz savremeni program školovanja kreiran u skladu sa vašim mogućnostima pruža i brojne edukativne servise koji će vam dodatno omogućiti profesionalni razvoj za manje od godinu dana.

„Praksa ispred teorije” je moto kojim se vodi BusinessAcademy, koja vam na različite načine daje priliku da usvojeno znanje i ideje prikažete u praktičnom radu na realnim projektima, razvijete biznis plan sa kojim imate priliku da započnete sopstveni posao u oblasti koju ste odabrali i povežete se sa poslodavcima širom svijeta.

Upravo takav zadatak ima Centar za razvoj karijere, koji će vam pomoći da donesete najbolje i najprofitabilnije odluke na poslovnom planu, pristupite posebnim programima, resursima, seminarima i savjetovanjima, kao i da se direktno povežete sa tržištem rada.

Veću šansu za neograničenu poslovnu karijeru bilo gdje u svijetu omogućit će vam besplatni kurs engleskog i njemačkog jezika, pomoću kojeg ćete usavršiti znanje stranih jezika i osigurati poziciju na internacionalnom tržištu. Ako želite unaprijediti svoje znanje iz oblasti IT-ja (informacionih tehnologija), školovanjem na BusinessAcademy dostupni su važni kursevi poput evropske obuke rada na računaru pomoću koje ćete dobiti međunarodno priznati certifikat ECDL (The European Computer Driving Licence), kao i dodatni paket 6-mjesečne obuke za web dizajn vrijedan 475 eura, potpuno besplatno!

Uz napredak na poslovnom putu, BusinessAcademy neprestano motivira sve buduće poslovne stručnjake na stalni lični razvoj, koji možete postići uz različite opcije koje vam ovaj princip školovanja osigurava potpuno besplatno, kao što je Personal Development program, koji omogućava da steknete transverzalne vještine koje su neophodne za uspješno obavljanje posla.

Uspjesi naših polaznika potvrđuju efikasnost edukacije na BusinessAcademy uz brojne mogućnosti koje će vam zasigurno doprinijeti pronalasku savršene poslovne pozicije za vas.

„Na BusinessAcademy ćete naučiti kako da stečeno znanje i vještine primijenite u praksi, a to je ono što je i najznačajnije. Sa zadovoljstvom mogu reći da sam posao menadžera prodaje i marketinga dobio zahvaljujući znanjima stečenim na Biznis akademiji”, izjavio je Dino Ražanica, jedan od mnogobrojnih polaznika, koji je nakon uspješno završene certificirane edukacije dobio željeni posao.

Pozitivno iskustvo nakon uspješno završenog programa Poslovna administracija dijeli i polaznica Amna Hrbat iz Sarajeva:

„BusinessAcademy mi se posebno dopala zbog predavača koji su profesionalni, elokventni i uvijek dostupni za pomoć. Zahvaljujući BusinessAcademy certifikatu aplicirala sam i za bolje pozicije, te dobila pozitivne bodove i reakcije na intervjuima za posao. Sada radim u marketing timu u poznatoj sarajevskoj kompaniji Europlakat. Zahvalna sam BusinessAcademy jer organizuje dodatne prakse i seminare koji nam pomažu da se istaknemo na poslu i stalno napredujemo u karijeri.”

Vrijeme je novac – iskoristite ga na pravi način!

Ključ uspjeha je dobra organizacija vremena.

Tri do četiri godine studiranja zamijenite sa 10 do 12 mjeseci profesionalnog usavršavanja na BusinessAcademy, gdje ćete steći realne poslovne vještine i znanje u nekim od najtraženijih zvanja u poslovnoj industriji, prilagođenih isključivo vama i vašem izboru!

Upišite se već sada i iskoristite jedinstvenu priliku da uložite u svoje znanje, vještine, kvalifikacije i karijeru, što će vas dovesti do odlično plaćenog zanimanja!

Mihael
Mihaelhttps://poslovne.com
Mihael je autor na nekoliko biznis portala. Prati dešavanja vezana za poslovni svijet i piše korisne članke za online zaradu od kuće.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima