Pokrenite servis za dopunu kertridža i tonera

Ovo su koraci kako pokrenuti servis za dopunu kertridža i tonera.

Ako tragate za jedinstvenom poslovnom idejom, razmislite o otvaranju servisa za dopunu kertridža i tonera, jer možete osigurati stalan posao i odličnu zaradu.

Ono što je važno istaći, pokretanje ovog biznisa nije teško i nije finansijski zahtjevno.

Vi sakupljate prazne kertridže i tonere za štampače i dopunjavate ih odgovarajućom vrstom mastila. Kada ih prodajete svojim klijentima, imate slobodu da im kažete da su Vaši ketridži i toneri podjednako dobri kao i novi.

SERVIS ZA DOPUNU KETRIDŽA I TONERA

kako pokrenuti servis za dopunu kertridža i tonera
Kako pokrenuti servis za dopunu kertridža i tonera

Posao: SERVIS ZA DOPUNU KETRIDŽA I TONERA
Vrijeme potrebno za početak: 6 MJESECI
Vrijednost investicije: 300-1.000 €

Ono što je takođe odlično kod ove poslovne ideje jeste da Vi vremenom postajete pravi poznavalac ovog zanata i u mogućnosti ste da svojim klijentima pomognete da pronađu i kupe upravo ono što im treba i da još uštede određenu količinu novca.

Uz sveprisutnost štampača koja vlada u ovo vrijeme, ovo je neprocenjivi zanat koji možete da naučite, a možete se baviti njime u slobodno vrijeme ili kao poslom sa punim radnim vremenom.

Možete odlučiti da i druge podučavate ovom zanatu i prepustiti njima da dopunjuju kertridže i isporučuju ih dok se Vi bavite reklamiranjem svog posla.

Bez obzira da li ćete ovom poslu prići polako i površno ili ćete duboko zagaziti u te vode, servis za dopunu kertridža i tonera je poslovna ideja koja obećava.

Jedan dan u životu vlasnika biznisa

kako pokrenuti servis za dopunu kertridža i tonera
Pokrenite servis za dopunu kertridža i tonera

Mnogi vlasnici ovakvih servisa odlučuju da jedan dio dana provedu puneći sve kertridže tako da ostatak dana mogu da se posvete reklamiranju svog posla, isporukama, ili prosto uzmu slobodno.

Vodite računa da svakog dana napunite dovoljan broj kertridža kako biste uvijek imali dobru zalihu i trudite se da sve postojeće poslove završite u što kraćem roku.

Ako Vaša ponuda obuhvata i isporuku kertridža, morate odvojiti vrijeme i za taj posao.

Na kraju dana, obnovit ćete svoje zalihe, provjeriti svoje finansije, i pripremiti se za nove poslove koji će iskrsnuti.

U zavisnosti od veličine Vašeg posla, ove aktivnosti će Vam oduzeti svega nekoliko časova ili mogu zahtjevati i višednevni rad i dodatno osoblje.

Ko su klijenti

kako pokrenuti servis za dopunu kertridža i tonera
Kako pokrenuti servis za dopunu kertridža i tonera

Vaši klijenti će biti vlasnici štampača kojima je potrebno dopuniti kertridže ili tonere.

Možda će se obratiti Vašem servisu, jer su odgovorni prema životnoj sredini, ili prosto žele da uštede novac koji bi morali da daju za nove kertridže i tonere.

U svakom slučaju, možete obezbijediti stalne klijente pružajući im kvalitetnu i brzu uslugu.

Šta je potrebno da započnete ovaj posao

  • Uputstvo kako dopuniti kertridž ili toner
  • Velika zaliha kertridža za razne tipove štampača
  • Plan reklamiranja, internet sajt ili prostor za radnju (servis)
  • Računar sa knjigovodstvenim programom

Dobre strane posla

Ovaj posao možete voditi isključivo iz svog doma ili iz radnje. Možete raditi koliko god to Vi želite. Lako i brzo možete zaposliti druge da rade za Vas.

Ovo je posao kojim možete djelimično pomoći očuvanju okoliša.

Loše strane posla

Morate reklamirati svoj posao inače će klijenti uvek kupovati kertridže na uobičajenim mestima. Možda ćete morati da ubeđujete klijente da su Vaši proizvodi podjednako dobri kao i novi proizvodi.

Ako ova poslovna ideja nije za vas, nemojte da birnete. Poslovne.com vam donose na stotine isprobanih biznis ideja koje provjereno uspjevaju u malim sredinama na Balkanu.

Ispod ćemo nabrojati samo neke poslovne ideje koje su uspješne u sredinama iblo koje veličine.

Naravno, tu je i neizostavna mogućnost zarade radeći online posao od kuće što posebno preporučujemo onima koji poznaju engleski jezik i informatički su pismeniji od prosjela.

Mali biznisi su kostur svake uspješne ekonomije zbog toga su gotovo svi tekstvi na našem sajtu vezani za ovu tematiku. Koji god posao odlučite pokrenuti, želimo vam mnogo sreće i uspeha!

PREPORUKA

Alem
Alemhttps://poslovne.com/
Alem Sinanović je urednik digitalnih medija TNT Grupacije. Gotovo opsesivno istražuje digitalu, SEO, mogućnosti online zarade i sl.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima