Sedmicni Poslovni horoskop Rak: Dosadio vam je posao pa više pažnje posvećujete hobiju!

Potrebno je da pronađete zlatnu sredinu

Rakovi su trenutno u jednoj fazi gdje ih posao više ne privlači i dosadan je. Poslovni horoskop Rak preporučuje da se što prije posvete rješavanju ovog problema.

OVAN (21.3.- 20.4.) 

Posao – Niste zadovoljni poslom, niti načinom na koji ga obavljate, jer mislite da možete više i bolje. Komunikacija sa saradnicima nije najbolja, što dodatno komplikuje situaciju. U ovom periodu očekuje vas nekoliko značajnih promjena na poslu.

   BIK (21.4.- 21.5) 

Posao – Mnogi pripadnici znaka se spremaju da otputuju u inostranstvo radi ugovaranja novog poslovnog projekta. Ali, lako se može dogoditi da vaši planovi izjalove i da sve ostane samo da kontaktirate sa inostranim partnerima. U svakom slučaju, tokom ovog perioda bićete komunikativni i veoma uspješni. Postoji mogućnost da dobijete javno priznanje.

  BLIZANCI (22.5.- 21.6.) 

Posao – Konflikt sa saradnicima je stimulativan, jer ćete uskoro videti da se rizik isplatio. Postižete sve što ste zamislili, čak i više od toga. Funkcionišete izuzetno dobro, jer ste uspeli da nađete zlatnu sredinu između posla i provoda, a nije loša ni finansijska situacija.

poslovni horoskop rak


  RAK (22.6. – 22.7.) 

Posao – Više vremena posvećujete hobiju nego stalnom poslu, jer vam je dosadio. Da biste iz ovakve krize izvukli na najbolji mogući način, potrebno je diplomatsko ponašanje – sve u znaku kompromisa i završetaka. Bićete primorani da se sa nekim ili nečim pomirite. Najvažnije je da trenutnu situaciju sagledate što realnije.

   LAV (23.7.- 22.8.) 

Posao – Saradnici pokušavaju da vas izbace iz takta, ali to im ne polazi za rukom, jer ste dovoljno jaki da uspješno ignorišete njihove namjere. Divno se osjećate, fantastično izgledate, zračite šarmom i optimizmom. Uživajte dok možete i ne opterećujte se besmislicama. Izazova će biti napretek, ali se na njih ne obazirite.

DJEVICA (23.8. – 22.9.)

Posao – Završavate gomilu sitnih poslova koji su vas opterećivali. U ovom periodu biće naglašena potreba da drugima prenesete znanje. Saznanje o tome da ste odgovorni za sebe i druge ponekad vas previše opterećuje. Samo strpljivim i istrajnim potezima uspjet ćete da izađete iz ove krize. Ukoliko ne blistate na sebi svojstven način, glavni krivac je akumulirani stres.

   VAGA (23.9. – 22.10.) 

Posao – Niste zadovoljni razvojem događaja na poslovnom planu. Vjerujete da zaslužujete bolji posao i razmišljate o tome kako da ga pronađete. U fazi ste ekspanzije kreativnih sposobnosti. Kako ste preplavljeni emocijama, bilo bi dobro da više vremena posvetite pisanju, pogotovo pjesama. Nisu svi perfekcionisti, prihvatite ljude onakve kakvi jesu.

   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) 

Posao – Nestrpljivi ste u želji da krenete u nove poduhvate. Potreban vam je bolje plaćen posao, jer već dugo ne uspijevate da savladavate finansijsku krizu. U konfliktu ste sa samim sobom, imate mnogo problema i ne znate kako da se sa njima izborite. Uravnoteženost je ono za čim žude osobe rođene u vašem znaku.

  STRIJELAC (23.11.- 21.12.) 

Posao – Završavate važan poslovni projekat, što vas čini zadovoljnim. Javno priznanje će vas inspirisati da započnete nešto novo. Početkom perioda očekuje vas dobra zarada. Sjajno izgledate i tako se osjećate. Prisustvo na zanimljivim događanjima čini vas još sretnijim. Prema neprijateljima budite velikodušni, jer su vas oni stimulisali da se dokažete i budete bolji.

poslovni horoskop rak

   JARAC (22.12.- 20.1.)

Posao – Ne možete da se požalite ni na posao, niti na zaradu. Sve se odvija na zadovoljavajući način. Ukoliko iskrsnu problemi, jedini krivac će biti brzopletost. Period je izuzetno povoljan za posao, zato ne oklijevajte nego odmah krenite u akciju, bez straha od promašaja.

   VODOLIJA (21.1.- 19.2.) 

Posao – Nalazite se u situaciji kada je taktičnost potrebnija nego ikad. Budite uporni i odmjereni, jer ćete samo tako ostvariti zadovoljavajuće rezultate. Ukoliko ste shvatili da ljepota življenja leži u malim stvarima, na pravom ste putu. Život je lijep, zato maksimalno uživajte u svakom trenutku. Ukoliko želite da do nečega dođete, budite direktniji i određeniji.

  RIBE (20.2.- 20.3.) 

Posao – Naglašena kreativnost vam pomaže da postignete zavidne rezultate. Ali, ukoliko želite da uspjeh bude kompletan, morate se izboriti sa glavnim neprijateljem – sujetom. Više pažnje posvetite redu i konvencionalnosti, jer ste pretjerali. Teško vam je da budete i spontani i ozbiljni u isto vrijeme.

PREPORUKA

Godisnji poslovni horoskop

Sedmični ljubavni horoskop

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Rabija Grabus
Rabija Grabus
Rabija Grabus je multimedijalna novinarka na medijima tnt grupacije. Za biznis portal poslovne.com prati aktuelne biznis vijesti.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima