back to top

Sedmični horoskop: Pravo vrijeme za ostvarivanje poslovnih ideja

Idealan period za sve poslovne poduhvate

U nastavku pročitajte novi sedmični horoskop i otkrijte da li je ovo period novog posla za vaš znak.

OVAN (21.3.- 20.4.) 

Posao – Na sebe preuzimate odgovornost i krećete u akciju. U skladu sa svojom prirodom, i tokom ovog perioda radićete žustro i odlučno. Najviše vas okupiraju političkim problemima. Gotovo cijela nedjelja proći će u znaku radosne vijesti koja nagovještava pozitivan ishod nekog važnog događaja. Za predstavnike ovog znaka najvažnije je da pokušaju da se obuzdaju, da budu maksimalno strpljivi i tolerantni.

sedmicni horoskop

   BIK (21.4.- 21.5) 

Posao – Ukoliko želite da riješite probleme i da poboljšate poslovni status, potrebno je da se bolje organizujete. Kako volite opipljive dokaze za ono čime se bavite, ovih dana bićete pomalo nezadovoljni. Pokušajte da nerviranje svedete na razumnu mjeru i napravite selekciju poslovnih obaveza.

  BLIZANCI (22.5.- 21.6.) 

Posao – Digli ste ruke od svega, pogotovo ukoliko se bavite privatnim biznisom. Srećom, na pomolu je novi poslovni projekat i iznenadna pomoć koja će riješiti mnoge poslovne probleme. Gotovo cijeli period biće u znaku novog posla i donošenja važnih odluka, izbjegavajte površnost i brzopletost.


  RAK (22.6. – 22.7.) 

Posao – Sa minimalnim naporom završavate većinu poslovnih obaveza, jer donosite mudre odluke i povlačite ispravne poteze. Ipak, nova emotivna veza mogla bi da uspori neke poslovne projekte. Ali, ne brinite i prepustite se maželjama, jer je situacija pod kontrolom.

   LAV (23.7.- 22.8.) 

Posao – Uplovili ste u mirnije vode, posao se odvija po ustaljenom šablonu i niste opterećeni. Ipak, nešto ćete morati da žrtvujete, pa kad je već tako, onda nemojte uzalud da se nervirate. Hvatate se ukoštac sa sujetom, svojim glavnim neprijateljem, koja bi mogla da vas vrati unazad.

DJEVICA (23.8. – 22.9.)

Posao – Period nije mnogo povoljan, jer posao može da krene nizbrdo, zbog čega ste prilično zabrinuti. Neke greške ste nesvjesno napravili, pa sada morate da ispaštate. Ali, ne očajavajte previše već krenite u odlučnu akciju, jer ste odgovorni ne samo za svoju nego i sudbinu mnogih. Zato budite veoma oprezni. Tokom ovog perioda očekuje vas nekoliko situacija koje iziskuju zdrav razum i pravilan pristup.

   VAGA (23.9. – 22.10.) 

Posao – U posao unosite previše emocija i često ste u situaciji da vam se ništa ne radi. Želja za poslom dolazi neočekivano, ali nepovoljne okolnosti ne dozvoljavaju da je ostvarite onako kako ste zamislili. Teško funkcionišete u poslovnom haosu kojim ste okruženi. Kako sa naporom izvršavate postavljene zahtjeve, mogući su zdravstveni problemi.

   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) 

Posao – Veoma ste zadovoljni ostvarenim poslovnim rezultatima, posebno materijalnim prihodima. Ulazite u novi, mnogo povoljniji ne samo poslovni nego i životni period. Ova sedmica biće u znaku prijatnih događaja i početaka, opustite se i prepustite zasluženom odmoru.

  STRELAC (23.11.- 21.12.) 

Posao – Ovih dana bićete zatrpani poslom, ali zahvaljujući pojačanoj energiji većinu obaveza uspješno ćete obaviti. Krajem perioda finansijka situacija početi će bitno da se popravlja. Bićete u situaciji da se bavite filozofskim problemima i da povlačite mudre poteze. Uspjeli ste da nađete način kako da najbolje funkcionišete, pa vam nisu potrebni savjeti.

   JARAC (22.12.- 20.1.) 

Posao – Period je gotovo idealan za posao, pogotovo ukoliko se bavite komunikacijama, pa ćete ostvariti više od očekivanog. Uplovili ste u mirnije vode, ipak, problemi mogu nastati samo ukoliko ovakvo stanje potraje duže. Ali, uživajte u svakom trenutku, ne strahujte i ne razmišljajte unaprijed o tome šta vas čeka u budućnosti.

   VODOLIJA (21.1.- 19.2.) 

Posao – Sredinom perioda ostvarićete izuzetne poslovne rezultate. Iako nemate razloga za depresivno stanje, osećate se bezvoljno. Nedostaje vam stimulans sa strane kako biste se pokrenuli iz mrtvila. Hitno riješite emotivni nesporazum koji vas već dugo tišti. Možda vam stanje neizvjesnosti više odgovara, jer mislite da ste na taj način slobodniji.

  RIBE (20.2.- 20.3.) 

Posao – Šta god da uradite, imate osjećaj da griješite. Bićete u situaciji da ćete zbog nečega morati da se žrtvujete, a to nikako ne želite. Morate jasno da sagledate situaciju u kojoj se trenutno nalazite i da pokušate da izvučete maksimalnu korist. Kada je posao u pitanju, malo ste sebični i nerealni, zbog čega je komunikacija sa kolegama prilično napeta.

Više čitajte na diva.ba

Mihael
Mihaelhttps://poslovne.com
Mihael je autor na nekoliko biznis portala. Prati dešavanja vezana za poslovni svijet i piše korisne članke za online zaradu od kuće.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima