Poslovni sedmični horoskop: Otkrijte koji znakovi bi trebali izbjegavati nove poslovne saradnje

Koji horoskopski znak bi trebao izbjeći nove poslovne prilike?!

Poslovni sedmični horoskop Rakovima ne preporučuje da uzimaju kredit u narednom periodu. U nastavku otkrijte šta čeka ostale horoskopske znakove ove sedmice na poslovnom planu.

OVAN (21.3.- 20.4.) 

Posao – Ne bi trebalo da se upuštate u nove poslove i da rizikujete, posebno ako imate koliko toliko sigurno radno mjesto. Moguća saradnja sa Vagom ili Vodolijom. U okviru privatnog posla, situacija može biti promjenljiva. Mogući su vanredni troškovi u vezi sa stambenim prostorom ili zbog potreba člana porodice. Očekujete neko rješenje u vezi sa novcem.

   BIK (21.4.- 21.5) 

Posao – Možda će vaše osjećanje da ste nezamijenljivi biti poremećeno raznim dešavanjima. Ne ulazite u financijske transakcije posebno u vezi sa kupovinom umjetničkih predmeta ili u neke sumnjive aranžmane. Što budete oduševljeniji tom idejom, to prije od nje odustanite.

  BLIZANCI (22.5.- 21.6.) 

Posao – Prvi dani perioda su puni tenzije, posebno ako radite u privatnoj firmi. Nemojte dopustiti da vas bilo ko demorališe. Pokažite čvrstinu duha. Postoji realna šansa da napravite pogrešnu procijenu situacije ili se oduševite ponudom za ulaganje novca, koja će biti prilično diskutaiblna.


  RAK (22.6. – 22.7.) 

Posao – Ako radite u trgovini, bavite se dizajnom, arhitekturom, novinarstvom, predstoje rasprave i nesuglaseice već na samom početku perioda. Uzdržite se od komentara i sve će biti u redu. Neko vas podsjeća da mu nešto dugujete, možda se ne radi samo o novcu veći o usluzi koja ima svoju cijenu. Ne uzimajte kredit.

   LAV (23.7.- 22.8.) 

Posao – Budite pažljivi i pedantni u radu, neka navodna sitnica može da vam promakne. Ovo je sedmica u kojoj imate utisak da je sve biti ili ne biti. Biće, ali ne onda kada ste vi to zamislili. Strpljenje se isplati. Nervirate se što mnogo trošite i što ne znate gdje vam novac odlazi. Pokušajte da vodite evidenciju i sve će vam biti jasno.

DJEVICA (23.8. – 22.9.)

Posao – Situacije koje dolaze neće vas mnogo potresti mada ćete biti nervozni sve do kraja sedmice. Imate utisak da kasnite u realizaciji planova a to vas nervira. Mnogo toga vam ne odgovara, naročito ponašanje tamnokose koleginice. Pogrešno je procjenjujete. I u sferi novca imate dosta briga jer ste vjerovatno imali neke vanredne izdatke. Nemojte se previše opterećivati time, nadoknadićete gubitak. Neko će vam naći honorarni posao.

poslovni sedmicni horoskop

   VAGA (23.9. – 22.10.) 

Posao – Ovo je sedmica u kojoj je potrebno da maksimalno pokažete mudrost, posebno u ophođenju prema autoritetima jer vam spremaju neku vrstu zamke. Možda će to biti izazov koji ste prižaljkivali i prihvatite ga. Mogući su poveći troškovi u vezi sa domom ili na nešto na šta niste računali. Nije povoljan period za kupovinu automobila ili električnih uređaja.

   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Posao – Sve oči su uprte u vas i vi nećete znati kako da se postavite jer imate utisak da svi znaju šta mislite i kakvi su vam planovi. Nemojte se zbog toga nervirati, jer vam niko ne može stati na put. Dobici preko prijatelja ili obećana pomoć kasni, uglavnom zbog žene u znaku Bika, Djevice ili Raka. I to će se regulisati.

  STRIJELAC (23.11.- 21.12.) 

Posao – Moguća je nesigurnost kada je radno mjesto u pitanju ali i osjećaj da bi nešto moglo da se dogodi zbog čega bi vaš položaj bio uzdrman. Ne odustajte od svojih planova. Imate priliku da nadoknadite neki poveći gubitak novca, moguće preko neke manje-više tajne transakcije. Ipak, budite oprezni.

   JARAC (22.12.- 20.1.) 

Posao – Dobro se snalazite u poslu koji zahtjeva preciznost ali vam nešto ipak može izmaći kontroli. Možda se radi o nečemu što će vam promaći u timskom radu ili poslu sa strancima. Otvorite četvore oči, imate jaku konkurenciju. Dobijate novac, ali tek krajem sedmice i to moguće na vaše urgiranje. Neki dug još uvijek ne možete da namirite. Ne nervirajte se zbog toga.

   VODOLIJA (21.1.- 19.2.) 

Posao – Mogući su sukobi, rasprave i razmimoilaženje sa saradnicima po mnogim pitanjima. Ne odustajte od svojih namjera, ma šta vam ko pričao, ali ipak, nađite načina da ih realizujete. Rasprava sa Ovnom i Rakom. Pazite da ne budete na nekoj vrsti štete, ili da ne napravite nepotreno veliki račun u vezi sa nečim što vam nije neopohodno. Platite zaostale račune.

  RIBE (20.2.- 20.3.) 

Posao – Partnerski odnosi se ne preporučuju po svaku cijenu, naročito ako radite sa Rakom, Lavom ili Bikom. Pokušajte da taktizirate, bar početkom sedmice. Ne pravite nepotrebne troškove da se kasnije ne biste kajali. Također nemojte pozajmljivati novac nikome, jer je pitanje da li će vam ga vratiti.

Ljubavni horoskop možete pročitati na diva.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Rabija Grabus
Rabija Grabus
Rabija Grabus je multimedijalna novinarka na medijima tnt grupacije. Za biznis portal poslovne.com prati aktuelne biznis vijesti.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima