back to top

POSLOVNI HOROSKOP: Mogući sukobi sa saradnicima

Ova sedmica je u velikom znaku nervoze i sukoba na poslu

Vodolije će biti veoma nervozne ove sedmice i preporučuje se da što više izbjegavaju prepirke sa kolegama. Poslovni horoskop vam otkriva da li ćete i vi osjećati nerovzu na poslu.

OVAN (21.3.- 20.4.) 

Posao – Ne bi trebalo da se upuštate u nove poslove i da rizikujete, posebno ako imate koliko toliko sigurno radno mjesto. Moguća saradnja sa Vagom ili Vodolijom. U okviru privatnog posla, situacija može biti promjenljiva. Mogući su vanredni troškovi u vezi sa stambeim prostorom ili zbog potreba člana porodice. Očekujete neko rješenje u vezi sa novcem.

  BIK (21.4.- 21.5) 

Posao – Možda će vaše osjećanje da ste nezamenljivi biti poremećeno raznim dešavanjima. Ne ulazite u finansijske transakcije posebno u vezi sa kupovinom umjetničkih predmeta ili u neke sumnjive aranžmane. Što budete oduševljeniji tom idejom, to prije od nje odustanite.

 BLIZANCI (22.5.- 21.6.) 

Posao – Prvi dani perioda su puni tenzije, posebno ako radite sa nervoznim osobama ili ako radite u privatnoj firmi. Nemojte dopustiti da vas bilo ko demorališe. Pokažite čvrstinu duha. Postoji realna šansa da napravite pogrešnu procjenu situacije ili se oduševite ponudom za ulaganje novca, koja će biti prilično diskutaiblna.


  RAK (22.6. – 22.7.) 

Posao – Ako radite u trgovini, bavite se dizajnom, arhitekturom, žuranilistikom, predstoje rasprave i nesuglasice već na samom početku perioda. Uzdržite se od komentara i sve će biti uredu. Neko vas podsjeća da mu nešto dugujete, možda se ne radi samo o novcu veći o usluzi koja ima svoju cijenu. Ne uzimajte kredit.

   LAV (23.7.- 22.8.) 

Posao – Budite pažljivi i pedantni u radu, neka navodna sitnica može da vam promakne. Ovo je sedmica u kojoj imate utisak da je sve biti ili ne biti. Biće, ali ne onda kada ste vi to zamislili. Strepljenje se isplati. Nervirate se što mnogo trošite i što ne znate gdje vam novac odlazi. Pokušajte da vodite evidenciju i sve će vam biti jasno.

poslovni horoskop

DJEVICA (23.8. – 22.9.)

Posao – Situacije koje dolaze neće vas mnogo potresti mada ćete biti nervozni sve do kraja sedmice. Imate utisak da kasnite u realizaciji planova a to vas nervira. Mnogo toga vam ne odgovara, naročito ponašanje tamnokose kolegice. Pogrešno je procjenjujete. I u sferi novca imate dosta briga jer ste vjerovatno imali neke vanredne izdatke. Nemojte se previše opterećivati time, nadoknadićete gubitak. Neko će vam naći honorarni posao.

  VAGA (23.9. – 22.10.) 

Posao – Ovo je sedmica u kojoj je potrebno da maksimalno pokažete mudrost, posebno u ophođenju prema autoritetima jer vam spremaju neku vrstu zamke. Možda će to biti izazov koji ste priželjkivali i prihvatite ga. Mogući su poveći troškovi u vezi sa domom ili na nešto na šta niste računali. Nije povoljan period za kupovinu automobila ili elektro uređja.

   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) 

Posao – Sve oči su uprte u vas i vi nećete znati kako da se postavite jer imate utisak da svi znaju šta mislite i kakvi su vam planovi. Nemojte se zbog toga nervirati, jer vam niko ne može stati na put. Dobici preko prijatelja ili obećana pomoć kasni, uglavnom zbog žene u znaku Bika, Djevice ili Raka. I to će se regulisati.

  STRIJELAC (23.11.- 21.12.) 

Posao – Moguća je nesigurnost kada je radno mjesto u pitanju ali i osjećaj da bi nešto moglo da se dogodi zbog čega bi vaš položaj bio uzdrman. Ne odustajte do svojih planova. Imate priliku da nadoknadite neki poveći gubitak novca, moguće preko neke manje-više tajne transakcije. Ipak, budite oprezni.

   JARAC (22.12.- 20.1.) 

Posao – Dobro se snalazite u poslu koji zahtjeva preciznost ali vam nešto ipak može izmaći kontroli. Možda se radi o nečemu što će vam promaći u timskom radu ili poslu sa strancima. Otvorite četvore oči, imate jaku konkurenciju. Dobijate novac, ali tek krajem sedmice i to moguće na vaše urgiranje. Neki dug još uvijek ne možete da namirite. Ne nervirajte se zbog toga.

   VODOLIJA (21.1.- 19.2.) 

Posao – Mogući su sukobi, rasprave i razmimoilaženje sa saradnicima po mnogim pitanjima. Ne odustajte od svojih namjera, ma šta vam ko pričao, ali ipak, nađite načina da ih realizujete. Rasprava sa Ovnom i Rakom. Pazite da ne budete na nekoj vrsti štete, ili da ne napravite nepotreno veliki račun u vezi sa nečim što vam nije neopohodno. Platite zaostale račune.

  RIBE (20.2.- 20.3.) 

Posao – Partnerski odnosi se ne preporučuju po svaku cIJenu, naročito ako radite sa Rakom, Lavom ili Bikom. Pokušajte da taktizirate, bar početkom sedmice. Ne pravite nepotrebne troškove da se docnije ne biste kajali. Takođe nemojte pozajmljivati novac nikome, jer je pitanje da li će vam ga vratiti.

Mihael
Mihaelhttps://poslovne.com
Mihael je autor na nekoliko biznis portala. Prati dešavanja vezana za poslovni svijet i piše korisne članke za online zaradu od kuće.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima