back to top

Poslovni horoskop Djevica: Ove sedmice očekujete priznanje na poslu

Priznanje na poslu može biti u obliku bonusa na platu ili pohvala pred kolegama i saradnicima

Poslovni horoskop Djevica ove sedmice donosi dobre vijesti za sve pripadnike ovoga znaka. Očekuje vas određeni oblik priznanja na poslu. Također, osjetit ćete veliki nedostatak novca iako je tek početak mjeseca.

Ostatak poslovnog horoskopa za sve znakove donosimo vam u nastavku.

Poslovni horoskop Ovan

Posao – Mnogi poslovi ne idu onako kako ste očekivali, ali najvažnije je da shvatite da ste dali sve od sebe, u igru su upletene više sile. Imate osjećaj da je situacija bezizlazna. Možda ste se preforsirali, pa otuda negativan pristup tekućim problemima. Pokušajte da bolje organizujete vrijeme. Ovih dana najpotrebniji vam je odmor.

Poslovni horoskop Bik

Posao – Teško vam je da krenete sa radom, ali kad uhvatite zalet nema te sile koja vas može zaustaviti. Narednih dana bit ćete veoma motivisani za posao. Uspjeli ste da spoznate dublji smisao života, pa uživate u sitnicama. Ukoliko prevaziđete inertnost i krenete u akciju, bit ćete zadovoljni i ispunjeni. Ne dozvolite ljenosti da pobijedi.

poslovni horoskop djevica
Ne dozvolite da ljenost pobijedi.

Poslovni horoskop Blizanci

Posao – Mnogi poslovni projekti su u zastoju. Međutim, umijete da osluškujete događaje, osjećate da bi trebalo da budete strpljivi i sačekate povoljniji trenutak. Sreću nalazite družeći se sa srodnim dušama, one vas čine sretnim i omogućuju vam da normalno funkcionišete.

Poslovni horoskop Rak

Posao – Krajem sedmice doći će do prekretnice u poslu. Neki predstavnici znaka će promjeniti radno mjesto ili proširiti dosadašnji posao, a ima i onih koji planiraju da odu u penziju. U svakom slučaju, tokom ovog perioda očekuju vas velike promjene – i to pozitivne. Najzad ste riješili da se promjenite, pa ćete na mnoge stvari koje vas nerviraju staviti tačku. Izbjegavajte površnost i započinjanje poslova kojima niste dorasli.

Poslovni horoskop Lav

Posao – U poslove unosite ono čega sada imate u izobilju, a to je intuicija. Osluškujući svoj unutrašnji glas, ne samo da ne griješite nego postižete izuzetne rezultate. Posljednje nedjelje u mjesecu bit ćete izuzetno zadovoljni razvojem poslova, a sreću ćete podijeliti sa okruženjem. Pokušajte da obuzdate potrošačku groznicu i da uštedite nešto za crne dane. Planirate putovanje, pa vam je novac neophodan.

Poslovni horoskop Djevica

Posao –  Ovih dana očekuje vas priznanje na poslu. Najviše bi vam odgovaralo da to bude novac, jer nemate dovoljno novca, ali i pohvala će zadovoljiti sujetu. U svemu pokušavate da nađete mudrost i težite da proširite znanja. U fazi ste učenja, makar i na tuđim greškama. Kako niste u mogućnosti da optimistički gledate na situaciju, promjenite ugao posmatranja. Situacija nije ni približno tako dramatična kao što mislite.

Poslovni horoskop Vaga

Posao – Saradnici vas doživljavaju suviše direktno, a najviše im smeta promjena u vašim stavovima. Okolinu zapanjujete otvorenošću i jasnim ispoljavanjem mišljenja, bez obzira koliko su različita od stavova većine. Nemate više živaca da ideje uvijate u formu. Potrudite se da budete samouvjereniji. Budite istrajni u onom što ste započeli i ne dozvolite da vas mali neuspjesi obeshrabre.

Poslovni horoskop Škorpija

Posao – Poslovi koje budete započeli tokom narednih dana urodit će plodom tek krajem mjeseca. Osjećate se preporođeno, hiperaktivni ste i sretni zbog povoljnog razvoja porodičnih odnosa. Članovi porodice spremaju vam prijatno iznenađenje.

Poslovni horoskop Strijelac

Posao – Imate uspjeha u svim poslovima koji su vezani za kreativan rad. Pokušavate da proširite obim djelatnosti, ali, po običaju, previše sanjarite na javi. Pasivnost vas dovodi u konfuzno stanje, kada procjene mogu biti pogrešne.

poslovni horoskop djevica

Poslovni horoskop Jarac

Posao – Ne oskudijevate ni u volji niti u energiji. Sve što zamislite sprovodite u djelo, ne štedeći se ni najmanje. U komunikaciji sa kolegama padate u vatru i zbog najmanje sitnice. Riješili ste da uprkos zastojima sprovedete u djelo jedan projekat. Ono što se savjetuje osobama rođenim u ovom znaku jeste smirenost, kao i izbjegavanje brzopletih odluka.

Poslovni horoskop Vodolija

Posao – Period je odličan za polaganje ispita. Ukoliko niste dorasli situaciji, najbolje bi bilo da odustanete. Tokom cijelog perioda najvažnije je da budete jako strpljivi. U poslovima vezanim za komunikaciju ne prenagljujte sa odlukama. Tačno znate šta hoćete u poslu i odlučno grabite ka cilju. Ovih dana mnogi od vas će donijeti mudre odluke.

Poslovni horoskop Ribe

Posao – Svi poslovni projekti vezani su za uvećanje prihoda. Ali, u ovom periodu naoružajte se strpljenjem, jer su mogući zastoji u poslu. Ponekad ćete biti toliko okupirani materijalnim vrijednostima da nećete primjetiti suštinu problema. U ovom periodu mnoge situacije mogu nepovoljno uticati na mnoge stvari, od posla do zdravlja. Strpite se još malo, situacija će se brzo iskristalisati.

Ljubavni horoskop za prvu sedmicu u februaru pročitajte OVDJE.

Alem
Alemhttps://poslovne.com/
Alem Sinanović je urednik digitalnih medija TNT Grupacije. Gotovo opsesivno istražuje digitalu, SEO, mogućnosti online zarade i sl.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima