back to top

POSLOVNI HOROSKOP: Očekujte nedovoljnu motivisanost za posao!

Previše posla može uzrokovati određene poteškoće

Umor, stres i nervoza mogu biti posljedica nedovoljne motivacije za posao. Poslovni horoskop u nastavku otkriva kojim znakova naredna sedmica neće biti baš najbolja.

OVAN (21.3.- 20.4.) 

Posao – Na posao ne možete da se požalite, iako ga imate preko glave, jer ste u odličnoj formi. Biće i zarade i novih projekata. Planete vas štite šaljući vam obilje pozitivne energije i događaja. Jedina opasnost je vaša sujeta, kao i nedovoljna motivisanost za posao, ali, na sreću, prolaznog je karaktera.

   BIK (21.4.- 21.5) 

Posao – Saradnici teško mogu da prate vaš tempo, jer ste previše ambiciozni. Izbjegavajte konfliktne situacije sa kolegama. Ovih dana budite posebno oprezni jer postoji opasnost donošenja nepromišljenih odluka. Najgore od svega je to što će okolina trpjeti posljedice vaše nepromišljenosti.

  BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Posao – Kreativnost je pojačana, pa uspjeha imate u svim oblastima vezanim za umjetnost, što će biti naglašeno početkom nedjelje. Tokom ovog perioda bilo bi dobro da malo predahnete i oslobodite se tenzije. Bliski odnosi sa poslovnim partnerima će biti burni i ubrzani. Niste u stanju da razumijete ni sopstvene potrebe, a kamoli da pomognete drugima.


  RAK (22.6. – 22.7.) 

Posao – Niste zadovoljni ni poslovnom niti finansijskom situacijom, pa u očajanju razmišljate o dodatnim izvorima prihoda. U tome ćete uspjeti, ali neće biti lako. Tokom ovog perioda očekuju vas značajne poslovne promjene. Narednih dana pokušajte da se što više prilagodite realnosti, izbjegavajte maštanja i prevare.

   LAV (23.7.- 22.8.) 

Posao – Očekuje vas uspjeh u poslovima vezanim za javnost, međuljudske odnose i diplomatiju. Kolebljivi ste u vezi sa donošenjem jedne važne poslovne odluke. Osjetljivi ste na uticaje okoline, pa se distancirajte od svega što vas opterećujuće i spas potražite u druženju sa pozitivnim osobama.

DJEVICA (23.8. – 22.9.)

Posao – Probleme rješavate onako kako to samo vi umijete. Uspjeh je očigledan, zbog prirodne sklonosti ka poslu. Ovih dana ćete biti u situaciji da povlačite ispravne poteze i donosite zaključke koji su djelotvorni. Kako ste u prilici da se prilagođavate novim okolnostima, ne oklijevajte. Prihvatite ponudu za selidbu.

poslovni horoskop

   VAGA (23.9. – 22.10.) 

Posao – Odgovaraju vam poslovi koji su vezani za umjetnost i komunikaciju. Ali, budući da ste u svemu perfekcionista, teško ćete osjetiti zadovoljstvo. Malo ko ispunjava vaše, ne baš skromne, kriterijume. Ukoliko želite da budete zadovoljni, morate ih smanjiti ili se okrenuti drugim sadržajima.

  ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Posao – Razmišljate o promjeni posla, jer često dolazite u sukob sa saradnicima. Ali, nije to jedini razlog, nezadovoljni ste i finansijskom situacijom. Očekuju vas velike promjene na polju karijere. Morate biti smireni i staloženi, jer samo tako možete izbjeći maltretiranja okoline i emotivne sukobe.

STRIJELAC (23.11.- 21.12.) 

Posao – Zahvaljujući mudrim potezima, ostvarujete nevjerovatan poslovni uspjeh. Ne strahujte unaprijed, period je odličan za pripadnike ovog vatrenog znaka. Sve što budete naumili uspjet ćete da ostvarite tokom ovog perioda, i to sa lakoćom. Pokušajte da budete mirni i da ne izazivate probleme, više se odmarajte i šetajte u prirodi da umanjite stresove posla.

   JARAC (22.12.- 20.1.)

Posao – Vaš najveći problem je što istovremeno započinjete više stvari, a nijednu ne završavate. Ovo će biti izuzetno aktivan period. Ukoliko vam je posao povezan sa inostranstvom, očekuje vas uspjeh. Bit ćete zadovoljni obavljenim poslom zbog kojeg ste dugo bili u neizvjesnosti. Osmislite na vrijeme, planirajte i obezbijedite neophodna sredstva za buduće planove. Neke loše stvari ste aposolvirali, pa vas se više ne dotiču.

poslovni horoskop

   VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Posao – Dio svojih obaveza pokušavate da prebacite na saradnike, jer niste u dobroj formi, bar što se posla tiče. Jedan od razloga je emotivna preokupiranost, sanjate otvorenih očiju, a mašta je toliko izražena da lako možete zastraniti. Izbjegavajte sukobe na poslu, kontrolišite burne emotivne reakcije i ispoljavajte ih na pravom mjestu i u pravo vrijeme.

  RIBE (20.2.- 20.3.) 

Posao – Inspiracija vas odlično služi. Iskoristite intuiciju kako biste pomogli onima kojima je vaša pomoć neophodna. Nemate hrabrosti da se otvoreno upustite u neke događaje, već se prepuštate sanjarenju. Bilo bi dobro da nađete sredinu između mašte i stvarnosti, da budete što realniji i praktičniji.

Ljubavni horoskop možete pročitati ovdje.

Mihael
Mihaelhttps://poslovne.com
Mihael je autor na nekoliko biznis portala. Prati dešavanja vezana za poslovni svijet i piše korisne članke za online zaradu od kuće.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima