back to top

POSLOVNI HOROSKOP: Vrijeme je da se posvetite poslovnoj karijeri

Blizance očekuju saradnje u inozemstvu

Početak mjeseca je odlično vrijeme da slušate intuiciju i posvetite se karijeri. U nastavku vam donosimo poslovni horoskop i otkrijte da li ste vi među onima koji se trebaju više posvetiti poslu.

Ukoliko vas zanima šta vas čeka na ljubavnom planu ove sedmice pročitajte OVDJE.

OVAN (21.3.- 20.4.) 

Posao – Vrijeme je da se ozbiljno posvetite svojoj karijeri rukovođeni intuicijom. Ipak, praktični duh je kod vas naglašen naročito kada su nekretnine u pitanju. Znate dobro šta želite, šta možete i s kim bi trebalo da nastavite saradnju. Budite spremni da se prilagodite nekim novim okolnostima u okviru kojih možete da sklopite posao sa strancima. Mogući su poveći dobici preko igara na sreću.

   BIK (21.4.- 21.5) 

Posao – Prilično ste napeti zbog neke situacije u kojoj ste se našli a koju morate da riješite što prije i potrebno je samo da budete malo praktičniji. Moguće da ste okruženi ljudima koji vam nisu naklonjeni iz nekih svojih razloga pa čak i iz zavisti. Vaši kvaliteti dolaze do punog izražaja posredstvom ili pomoću jednog Raka ili Škorpije koji će uspjeti da sa vama postignu dogovor koji je na obostrano zadovoljstvo.

  BLIZANCI (22.5.- 21.6.) 

Posao – Imate mogućnost sređivanja odnosa sa strancima. To vas čini veoma moćnom i uticajnom i vi ćete vjerovatno uspjeti da se nametnete nekom ko može da na pozitivan način donese odluku o vašim budućim poslovima. Ne bi trebalo da se previše angažujete na poslovima koji vam ne donose dovoljno novca. Trenutno najveću satisfakciju donosi rad sa strancima, u medijima ili umjetnosti.


  RAK (22.6. – 22.7.) 

Posao – Čuvajte se spletki, ma kog pola da ste. Mogu vam napraviti nepopravljivu štetu naročito ako se radi o osobama koje će po svaku cijenu željeti da sa vama ostvare saradnju čak i pod ne tako povoljnim uslovima. Imate jaku konkurenciju u osobi koja je prilično nametljiva ali bi trebalo da nađete način kako da iskoristite njene kvalitete, naročito ako je početnik u poslu ili mnogo mlađa od vas.

   LAV (23.7.- 22.8.) 

Posao – U ovom periodu imate mogućnost finansijskog dobitka. Veoma ste uticajni i spremni da preuzmete na sebe velike obaveze. Ako ste mladi a želite da započnete neki privatni biznis, niste načisto kome da verujete i u kakve poslove da se upustite, naročito ako ponude dolaze od Ovna, Jarca, Lava ili Vodolije. Uspjeh vam predstoji ma čime se bavili. Mogući su dobici preko igara na sreću.

poslovni horoskop

DJEVICA (23.8. – 22.9.)

Posao – Ovaj period djeluje na vas pomalo iritantno ali i inventivno. Imate osećaj da ste okruženi nekim tajnim neprijateljima. Posjedujete nevjerovatnu samouvjerenost i vjerovatno ste zadovoljni što se nalazite pred nekom vrstom izazova. Imate mogućnost da se dokažete na najbolji mogući način. Započinjanjem privatnog posla možete doći do poveće zarade.

   VAGA (23.9. – 22.10.) 

Posao – Osjećate se spremnim za nove poslove i vjerovatno ćete sa mnogo entuzijazma pristupiti poslu u medijima. Trudite se da slijedite svoj cilj iako možda tako sebi nanosite najveću štetu jer ne koristite dovoljno mogućnosti koje vam se nude. Imate priliku da napravite dobar dogovor sa Strijelcem koji je spreman da vas po mnogim pitanjima podrži.

   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) 

Posao – Vjerujete u mogućnost napredovanja na poslu i veoma se motivisani da sklopite posao sa strancima. To vas čini veoma aktivnim i spremnim da uđete u nove poslove sa nekim ko vam imponuje kako po postignutim rezultatima tako i po uslovima koje vam nudi. Ne budite previše zahtjevni u razgovoru sa Rakom ili Lavom koji su vam inače naklonjeni. Bik i Jarac također mogu biti za vas dobri saradnici. Oni koji se bave sportom ili filmom mogu očekivati uspjeh.

  STRIJELAC (23.11.- 21.12.) 

Posao – Budite mudri kada je u pitanju dogovor sa Bikom, Škorpijiom ili Jarcem. Potrebno vam je strpljenje ali će se isplatiti. Imate velike mogućnosti za proširenje saradnje. Osjećate potrebu za nekim novim poslovima, posebno kada je u pitanju saradanja sa onima sa kojima imate dobro iskustvo. Vjerujete u mogućnost sklapanja posla sa Rakom ili Jarcem.

   JARAC (22.12.- 20.1.) 

Posao – Ovaj period može vam nagovijestiti velike finansijske dobitke, posebno kada je u pitanju saradnja sa velikim medijskim ili marketinškim firmama, strancima ili velikim kompanijama. Ipak, ako imate bilo kakve nesuglasice ili dileme u vezi sa novčanim transakcijama, trebalo bi da to riješite što je moguće prije jer nakon toga možete biti skloni da brzopleto donosite važne odluke.

   VODOLIJA (21.1.- 19.2.) 

Posao – Period vam donosi nove mogućnosti na poslovnom planu i vama kao da se žuri da što prije sklopite dobar posao sa nekim koga poznajete relativno dugo, moguće da ste sarađivali zajedno. Rak, Lav ili Strijelac još uvijek su za vas dobar izbor a i jedna Vaga se sprema da vam ponudi relativno dobre uslove za saradnju. Mogući su poveći novčani dobici.

  RIBE (20.2.- 20.3.) 

Posao – U ovom periodu podiže vam se samopouzdanje ali i oprez kada je u pitanju saradnja sa onima koji su vas svojevremeno prevarili. Niste spremni da prelazite preko nekih propusta ili tuđih grešaka ali bi trebalo i da svoje ambicije i ciljeve svedete na realnu mjeru. Očekujete poziv od Bika ili Jarca u vezi sa nastavkom saradnje.

Mihael
Mihaelhttps://poslovne.com
Mihael je autor na nekoliko biznis portala. Prati dešavanja vezana za poslovni svijet i piše korisne članke za online zaradu od kuće.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima