3.8 C
Sarajevo
Dodatna zarada idejeOnline posao koji ne uzima mnogo vremena a donosi profit

Online posao koji ne uzima mnogo vremena a donosi profit

Online posao – Kada vam netko predloži da se prijavite za posao u kojem ne morate, gotovo ništa da radite, a zarađujete novac, vjerovatno pomislite da je riječ o šarenoj laži.

Ovoga puta nije tako! Native Media vam nudi mogućnost da ostvarite online zaradu uz minimalni trud, preko Referral programa. Za ovaj posao se može prijaviti bilo tko. Nije potrebno nikakvo iskustvo, samo vaša spretnost.

Evo o čemu se radi!

Za početak potrebno je da napravite svoj profil na Native Media platformi i preuzmete svoj Referral link ili URL. Kada preuzmete Referral link ili URL, pošaljite ga svojim poznanicima i prijateljima kojima bi koristila Native Media platforma. To mogu biti:

  • Poduzetnici koji žele da postanu Native Media oglašivači, odnosno osobe kojma treba efikasna i povoljna reklama na internetu. Više o ponudi koju Native Media nudi oglašivačima, pročitajte na ovom linku.

Blogeri ili vlasnici portala i sajtova, koji žele da zarade novac i postanu izdavači za Native Media platormu. Native Media će na njihove sajtove okačiti svoje reklame. Registrujte se ovdje.

A šta vi imate od toga? Pa za svakog oglašivača koji se registruje preko vašeg Referral linka dobijate 7% od sume koju je uložio u oglašavanje. Za svakog izdavača koji se registrovao preko vašeg Referral linka dobijate 6% od njegove zarade.

Znači bitno je samo da se registruju preko linka ili URL-a koji ste preuzeli sa svog profila.

Online posao – Šta ako ne znam nikoga tko bi želio da se registruje na Native Media?

Ako ne znate nikog tko bi mogao da ima koristi od Native Media, svoj link promovišite na interetu. Recimo, na Facebook-u postoji mnogo grupa zatvorenog tipa, na kojima se okupljaju blogeri, poduzetnici, IT-evci, i drugi. Tu je i LinkedIN društvena mreža za poslovne ljude kojima je potrebna reklama na internetu. Imate i forume, ostavite link u komentarima ispod YouTube videa, koji govore o online zaradi, blogovanju ili oglašavanju.

Ovo je onaj dio posla koji zahtjeva da se malo potrudite i istražujete. Ali već nakon što se nekoliko osoba registruje preko vašeg linka, ostaje vam samo da pratite kako konto na vašem računu raste.

Ukoliko imate svoj sajt, portal ili blog, link možete okačiti negdje na naslovnoj strani. U ovom slučaju je bolje preuzeti baner sa Referral programa. Baner okačite na vidljivo i upečatljivo mjesto na vašem sajtu. Privući će više pažnje, samim tim i više korisnika.

Online posao – Kako da napravim profil na Native Media?

Svoj profil možete napraviti preko ovog linka.

Native Media nudi dvije vrste registracije: možete napraviti profil kao izdavač ili kao oglašivač. Ukoliko se prijavljujete kako bi zaradili preko Referral programa, sasvim je svejedno koji ćete profil napraviti.

Registracija na Native Media je jednostavna. Zahtjeva da unesete samo svoje osnovne podatke: korisničko ime, lozinku, ime i prezime, adresu, broj telefona, mejl, kao i da odaberete državu u kojoj živite. Ako imate neki svoj sajt, dodajte URL u polje WEB SAJT, a ako nemate, napišite google.com. Čekirajte da prihvatate uslove korištenja i kliknite na REGISTRUJ SE!

Online posao koji ne uzima mnogo vremena a donosi profit

Na vaš mejl će stići aktivacioni link na koji treba da kliknete i da se ulogujete na Native Media sa korisničkim imenom i lozinkom koju ste definisali prilikom registracije. Time ste završili registraciju.

Kada uđete na svoj profil, sa lijeve strane odaberite opciju Referral program. Ovdje postoji nekoliko opcija, ali predlažemo da uzmete recimo Referral URL ili link. Otvorit će vam se prozorčić sa linkom ili URL-om Native Media platforme koji treba da preuzmete.

Online posao koji ne uzima mnogo vremena a donosi profit

Online posao – Sve ostalo je na vama! Kao što smo već naveli u prethodnom dijelu teksta, link možete promovisati na internetu ili, još bolje, pošaljite ga svojim prijateljima i poznanicima, kojima bi koristila registracija na Native Media. Ali, počnite tako što ćete za početak i sami napravOnline posaoiti profil na Native Media platformi.

spot_img