back to top

Online izdanje sajma INTERIO u organizaciji marketinške agencije Simperfect

Marketinška agencija Simperfect i namjestaj.shop, prva bh. digitalna platforma za promociju i prodaju namještaja prošle su godine organizirali Prvi bh. online sajam namještaja i asesoara za dom te stručnu konferenciju.

Sajam namještaja je ostvario izuzetan uspjeh a online „Konferencija drvnoprerađivačkog sektora: odgovor na izazove u (post)pandemijskom vremenu“ kao njegov centralni događaj u potpunosti je opravdala očekivanja i na jednom mjestu okupila učesnike iz privatnog i javnog sektora.

”Ove godine smo, naime, odlučni organizirati obuhvatniji i masovniji sajam te saradnju s partnerima dodatno uozbiljiti i ojačati. Cilj nam je otvoriti nove mogućnosti, poslodavcima pružiti nove savremene prilike te krajnjim korisnicima omogućiti jednostavnu i laganu kupovinu namještaja gradeći iskustva koja prate savremene globalne trendove”, istakli su iz ove Agencije.

Naime, u partnerstvu s KJP Centar „Skenderija“, online sajam će biti održan uporedo s 38. Međunarodnim sajmom namještaja, unutrašnjeg i vanjskog uređenja te pratećih djelatnosti INTERIO ’22. Uz postavku u Skenderiji, izlagači će imati priliku i online postavke na „Drugom bh. online sajmu namještaja i asesoara za dom“.

”Naši partneri i sponzori će ovaj put imati intenziviranu i unaprijeđenu online promociju ali i promociju tokom sajma uživo u Skenderiji”, istakli su.

Želite li se pridružiti ovom projektu, javite nam se na info@namjestaj.shop ili marketing@simperfect.ba

Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas na: info@namjestaj.shop ili na 066 808 003.

Alem
Alemhttps://poslovne.com/
Alem Sinanović je urednik digitalnih medija TNT Grupacije. Gotovo opsesivno istražuje digitalu, SEO, mogućnosti online zarade i sl.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima