back to top

MicroWorkers – Dodatni novac sa osnovnim znanjem engleskog jezika

MicroWorkers – Kako mnogi od vas zbog pandemije izazvane zbog COVID19 virusa sjede kući i dosađuju se ili vas pak „muče“ vaši mili tinejdžeri, koji ne znaju šta će sa sobom u vremenu izolacije, mi vam nudimo rješenje – počnite da radite mikro online poslove ili zaposlite svoje tinejdžere.

MicroWorkers – Nije da ćete uz pomoć ovog tipa posla zaraditi nekoliko stotina eura ili maraka, ali će vam prekratiti dosadu i plus vam malo dopuniti novčanik. 

Za obavljanje mikro poslova ili zadataka vam je potrebno elementarno znanje engleskog, pa praktično skoro svako može da ih radi. Sve što vam je potrebno je računar i dobra internet konekcija.  

Jedna od najpoznatijih internet platformi ovog tipa je MikroWorkers.  

Šta su Micro Workers poslovi? 

Mirko online poslovi su kada za nekog popunjavate anketu, otvarate imejl adresu, ostavite komentar, podelite neku objavu itd.

Sada ste sigurno u nevjerici da vam neko plaća za takve poslove. Vjerujte nam da vas plaća, do duše, ne da od tih poslova možete da živite, ali vam omogućuje skupljanje džeparaca.  

microworkers
MicroWorkers - Dodatni novac sa osnovnim znanjem engleskog jezika

Koliko su plaćeni ovakvi poslovi na platformi MicroWrokers ? 

Zavisi od težine zadatka, ali i budžeta poslodavca. U 95% slučajeva, suma po obavljanju posla biće u centima tj. Ispod jednog eura.

Za popunjavanje neke ankete, uglavnom je početna cijena oko 20 centi, pa naviše.

Za otvaranja imejl adrese dobijate oko 10 do 20 centi, a za npr. komentar i deljenje objave na društvenim mrežama dobijate od 5 do 10 centi (rijetko kad više). 

MicroWorkers Koliko možete da zaradite mjesečno? 

To zavisi od vas i vašeg truda. Da li ćete na kraju mjeseca zaraditi 10, 50  ili 100 dolara, isključivo zavisi od vas samih. Što više rada, veća zarada

microworkers
MicroWorkers - Dodatni novac sa osnovnim znanjem engleskog jezika

Kako funkcionišu platforme MicroWorkers ? 

Ova platforma je zanimljiva kako radnicima, tako i poslovanjima. Registracija je veoma jednostavna i brza, tako da nikom neće oduzeti mnogo vremena.  

Postoji lista poslova koji su u ponudi. Izaberete neki i odradite ga. Uglavnom ćete morati da priložite dokaz o obavljenom poslu.

Dokaz se svodi na to da napraviti skrinšut (slikate ekran) posljednjih akcija izvršenog posla, date korisničko ime koje ste napravili ili nešto tome slično – znači ništa komplikovano. 

MicroWorkers – Nedostatak platforme 

Ona sa čim se možete suočiti kod nekih poslova, to je da nisu namjenjeni državi u kojoj živite.

Naime, poslodavci pri postavljanju posla mogu upotrijebiti geo-ciljanje, tako da mogu da odaberu da izvršilaca posla bude iz određene zemlje ili regiona.

Takođe, kompanije nekad mogu da biraju radnike koje žele da im obave posao, ali to je baš u rijetkim slučajevima. 

microworkers
MicroWorkers - Dodatni novac sa osnovnim znanjem engleskog jezika

Da li je isplata sigurna? 

Jeste sigurna. Inače, isplata se vrši kad zaradite 9 ili više dolara putem PayPal-a, Skrill-a ili Payoneer-a, svake srijede i nedjelje. 

MikroWorkers – Još nešto 

Ova platforma ima svoje vrline i mane. Naime, pruža vam mogućnost da nešto zaradite, ali samo od te platforme nećete moći živjeti.

Više je za neki dodatni posao. Za sve one koji žele dodatnu zaradu, MicroWorkers će to i pružiti. Ako ste jedan od njih, onda nemojte propustiti ovu avanturu. 

Adna
Adnahttps://www.tnt.ba
Adna je mlada multimedijalna novinarka u medijima TNT Grupacije. Prati vijesti iz biznisa i šoubiznisa.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima