back to top

Jedinstven i učinkovit Wiener Web Agent!

Wiener osiguranje VIG u svom poslovanju nudi cijeli niz pogodnosti koje se kontinuirano nadograđuju i proširuju čime nastoji svojim klijentima pružiti moderna rješenja koja na najbolji način odgovaraju njihovim potrebama.

Jedno takvo inovativno i učinkovito rješenje pod nazivom Web Agent uvedeno je u segmentu osiguranja imovine.

Wiener web agent je Vaš tata-mata za osiguranje koji pruža podršku postojećim i novim klijentima i pomaže im u donošenju odluke o realizaciji osiguranja doma – najvažnijeg mjesta za svakoga ko mu se javi.

Pomoću ove jedinstvene funkcionalnosti, Wiener prodajni agenti na području Bosne i Hercegovine učinkovito, brzo i profesionalno mogu odgovoriti na upite klijenata za osiguranjem doma, neovisno od toga da li se klijenti obraćaju iz zemlje ili inostranstva. Osim što je u duhu digitalne transformacije, takav način poslovanja značajno skraćuje trajanje ugovaranja polise osiguranja doma, posebno u doba pandemije te kada klijenti nisu u prilici da lično posjete prodajno mjesto ili se nalaze izvan Bosne i Hercegovine.

Zašto kontaktirati Web Agenta i kako?

Web agenta pronađite na www.wiener.ba. Dovoljno je da mu se javite putem kontakt forme i ostavite svoje podatke nakon čega vas Web Agent poziva i pruža pomoć.

Za postojeće klijente koji žele produžiti svoju trenutnu polisu osiguranja „Siguran dom“, Web Agent je brzo i jednostavno online rješenje. Osobama koje su zainteresirane za ponudu osiguranja doma, a nisu sigurne kako da samostalno ugovore polisu, Web Agent može ponuditi savjete, informacije i pomoć koja je potrebna.

Online popust do 50% na paket „Siguran dom“

Ako mislite da su velike mogućnosti da izljev vode ili neispravne instalacije unište vašu najveću investiciju, provjerite ponude Wiener osiguranja imovine sa do 50% online popusta! Ako vam pak treba dodatan savjet ili pomoć pri ugovaraju nove polise ili obnove postojeće polise, kontaktirajte  Wiener Web Agenta – tatu-matu za osiguranje!

U Wiener online prodavnici webshop.wiener.ba možete ugovoriti online polise putnog osiguranja, asistencije na putu, osiguranja doma te izvršiti online plaćanje sigurno i bez naknade jer proviziju za transakcije snosi Wiener osiguranje VIG. Online plaćanje je moguće i iz inostranstva uz prihvat MasterCard®, Maestro® i Visa kartica. Na raspolaganju je i online prijava štete čime se značajno skraćuje trajanje obrade štete. Detaljan video tutorijal o Web Agentu pogledajte ovdje.

Pročitajte i ovo:

Alem
Alemhttps://poslovne.com/
Alem Sinanović je urednik digitalnih medija TNT Grupacije. Gotovo opsesivno istražuje digitalu, SEO, mogućnosti online zarade i sl.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima