Ukoliko prodajete, kupujete ili iznajmljujete onda Majla nekretnine – Zašto?

Ukoliko prodajete, kupujete ili iznajmljujete: stan, kuću, vikendicu, zemljište, garažu ili bilo koju drugu nekretninu onda su Majla nekretnine prava adresa za vas.

Licencirana agencija za posredovanje pri prometu nekretinama na području Tuzle sa višegodišnjim iskustvom osigurat će zadovoljstvo i rješenje vaših potreba.

Zašto poslovati sa „Majla nekretninama“?

• Razumijemo dozu opreznosti i straha prilikom kupovine ili prodaje nekretnina visoke vrijednosti

• Svjesni smo da samo profesionalan, korektan, povjerljiv pristup može pomoći da obje strane budu zadovoljene

• Oglašavanje i cijeli marketing paket, kao i komunikacija ravnopravna je prema svakoj nekretnini

• Svakom klijentu se posvetimo maksimalno, želimo da znate da nam je stalo do Vašeg povjerenja i Vaše nekretnine

• U našem timu agenata su osobe sa visokim stepenom iskustva u marketingu, prodaji, odnosu sa ljudima, i vjerujemo da te činjenice znatno doprinose našoj uspješnosti

• Dugogodišnje iskustvo u građevinskoj industriji svakako je jedna od prednosti kada je u pitanju savjetovanje i poznavanje građevinskih materijala kao i kvaliteta gradnje

• Kada su u pitanju pravni odnosi saradjujemo sa najuvaženijim notarima, pravnicima, savjetnicima u cilju veće sigurnosti i kvalitetnije usluge Vama

• Poštujući Vaše vrijeme, naša obaveza je da u najkraćem mogućem roku prikupimo svu potrebnu dokumentaciju potrebnu za kupoprodajni ugovor

• Dozvolite da opravdamo vaše ukazano povjerenje

Dodatna ponuda iz naše usluge je i uređenje i dizajn enterijera koju sa puno ljubavi i strasti obavlja kolegica inžinjer arhitekture. Između ostalog to podrazumijeva 3d modelovanje, vizuelizaciju, grafički dizajn, izradu idejnih i izvedbenih rješenja enterijera.

Cijena je po dogovoru, i zavisi od kompleksnosti zadatka, veličine zadanog prostora i same namjene prostora.

ukoliko prodajete, kupujete ili iznajmljujete onda majla nekretnine - zašto?
Majla nekretnine – Jedan od naših radova

Da li ste se ikada zapitali šta je dizajn enterijera?

I pri tome ne mislimo na tehnički dio. Dizajn enterijera je ono što čini naše kuće domovima, stvara toplu atmosferu i želju da samo uzmete knjigu i ušuškate se pod topli pokrivač. Često imamo ideje, ali kada nam lično zatreba ponestane ih, ili pomislimo da neko ima bolje. Tačno, dizajneri su se obrazovali upravo u tom smjeru, da ih imaju. Ideje trebaju biti i izvodljive.

Uskočite u svoju omiljenu majicu i čarape i zaboravite na svijet napolju, jer ste kod kuće, u svom sopstvenom svijetu – svijetu dizajniranom u skladu sa vašim stilom, potrebama, mogućnostima.

Pa zašto i vi, ne bi bili jedan od naših zadovoljnih klijenata?

Kontaktirajte nas na broj 061 928 968 ili posjetite na adresi Stupine do br 11.

Ili nas potražite na društvenim mrežama – Majla Nekretnine Tuzla

Zajedno do cilja – Majla nekretnine

Mihael
Mihaelhttps://poslovne.com
Mihael je autor na nekoliko biznis portala. Prati dešavanja vezana za poslovni svijet i piše korisne članke za online zaradu od kuće.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima