Sedmični poslovni horoskop: Otkrijte koji znakovi očekuju nove poslovne mogućnosti!

Velike poslovne prilike

Rakovi imaju nove poslovne prilike, a Vodolijama se preporučuje da smanje troškove. Sedmični poslovni horoskop pročitajte u nastavku.

OVAN (21.3.- 20.4.)

Posao – Ovo je period koji ste dugo čekali što savršeno odgovara onima koji rade u velikim firmama, imaju privatne firme ili očekuju neki poveći novac. Period je odličan i za one koji zbog posla često putuju u inostranstvo ili se sreću sa strancima u svojoj zemlji. Mnogo interesantnih sureta donosi nove poslovne mogućnosti.

   BIK (21.4.- 21.5) 

Posao – Vaša sposobnost da druge ubijedite u ono što želite može biti izrazito naglašena i čak ako spadate u svojeglave znake, sada ćete biti mnogo prilagodljiviji. Ne bi trebalo da se previše nervirate oko nečega što smatrate izgubljenom šansom već da gledate naprijed ali realistično i bez pretjerano nerealnih ambicija.

  BLIZANCI (22.5.- 21.6.) 

Posao – Ovaj period donosi mnogima mogućnost napredovanja na poslu ili ćete biti spremni da iskoristite neke mogućnosti o kojima niste bili pretjerano raspoloženi ranije da razmišljate. Ne dozvoljavate nikome da vas pretekne u nečemu što smatrate da je vaše polej djelovanja i ne želite nikom da dopustite da vas nadmaši u znanju.


  RAK (22.6. – 22.7.) 

Posao – Nešto što ste mislili da biste mogli da izgubite, bilo kao šansu ili kao novac, dobićete. Imate nekoliko mogućnosti u vezi sa radom sa strancima jer vam ide naruku situacija u kojoj se sjajno snalazite. Mnogima smeta vaša reputacija i jedna Riba će pokušati da vas nagovori da radite zajedno.

   LAV (23.7.- 22.8.) 

Posao – U ovom periodu sve zavisi kako budete gledali na svoje probleme i na sve ono što vas čeka kao neka vrsta izazova. Imaćete razgovor iz koga biste mogli mnogo toga izvući dobrog za sebe ali vi kao da niste sasvim svjesni kako da se postavite u situaciji koja vam ne odgovara baš sasvim.

DJEVICA (23.8. – 22.9.)

Posao – Prijatelji vam pomažu po mnogim pitanjima i pokušavate da se adaptirate na nove uslove na poslu ili ćete imati neku dobru priliku da napredujete. Želite da se pomirite sa nekim koga poznajete dugo, a možda ste u posljednje vreme bili u malo zategnutim odnosima. Ako dobijete priliku da radite neki honorarni posao, bićete zadovoljni saradnjom.

   VAGA (23.9. – 22.10.) 

Posao – Ovo bi mogao biti za većinu predstavnika vašeg znaka konstruktivan period ako budete istrajni i odlučni. Najdominantnije je osjećanje nesigurnosti, naročito kod mladih Vaga koje u principu ne vole autoritete i malo ko će biti spreman da prihvati neke nove obaveze ne znajući šta ga čeka. Mogući su dobici preko privatnog biznisa ili preko rada u nekoj velikoj firmi. Moguće je unapređenje. Mnogi su svjesni vaših potencijala.

sedmicni poslovni horoskop

   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) 

Posao – Kreativni saradnici će pokazati veliko interesovaje za vaše ideje naročito ako se radi o nekom interesantnom poslu koji bi i vama i njima omogućio da se proslavite i van granica zemlje. Od vaše upornosti i sposobnosti zavisi mnogo toga. Bićete u prilici da razgovarate sa onima koji mogu da vas financijski podrže u vezi sa privatnim poslom. Mogući su dobici na koje niste računali.

  STRIJELAC (23.11.- 21.12.) 

Posao – Period vam može donijeti uzbuđenja razne vrste koje se odnose na saradnju sa onima koji smatraju da su vam dostojna konkurencija. Možete isprovocirati bliske saradnike svojim prividno opuštenim stavom iako u stvari to je vjerovatno maska iza koje se kriju velike ambicije. Dobićete vijest o mogućem nastavku saradnje sa nekadašnjim saradnicima.

   JARAC (22.12.- 20.1.) 

Posao – Pokušajte da budete strpljiviji sa stalnim kolegama ali i sa novim poslovnim partnerima jer predstoje značajne promjene na koje ćete morati da se naviknete. Oni koji se bave privatnim poslom, imat će uspješan period kada je zarada u pitanju. Možete dobiti prilično čudnu ponudu na koju nećete znati kako da odreagujete. Dobijate nove, kooperativne saradnike.

   VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Posao – Uspjećete da postignete šta želite ako budete dobro organizovali svoje vrijeme iako budete bili spremni da nekome budete oslonac. To se naročito odnosi na mlade Vodolije koje čekaju da im se neko javi i pozove ih da im budu saradnici. Finansijska situacija je relativno stabilna ali treba da pokušate da smanjite troškove.

  RIBE (20.2.- 20.3.) 

Posao – Ovaj period savršeno odgovara onima koji već imaju razrađene poslove i žele da ponude saradnju Raku ili Biku. Nećete željeti da uđete ni u kakav nov aranžman iako će vam neka poslovna ponuda od Škorpije izgledati izuzetno privlačna. Usmerite energiju na jedan posao, moguće onaj koji donosi najviše novca u perspektivi.

Više čitajte na diva.ba.

Mihael
Mihaelhttps://poslovne.com
Mihael je autor na nekoliko biznis portala. Prati dešavanja vezana za poslovni svijet i piše korisne članke za online zaradu od kuće.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima