Robot TC širi svoje poslovanje otvaranjem novog objekta u Busovači

Bosanskohercegovački lanac tržnih centara Robot širi svoje poslovanje na području Srednjobosanskog kantona i najavljuje svečano otvorenje svoje poslovnice 29.09 u Busovači u ulici Nikole Šubića Zrinjskog bb.

Kupce očekuju posebno kreirane akcije, sniženja na sve prodajne artikle na svim odjelima, poklon paketi za najvjernije kupce, roštiljada, zabava za najmlađe sa maskotama i mnogobrojnim zanimljivim sadržajima, kao i nagradna igra i koncert.

Prošle godine Robot je proširio svoje prodajne kapacitete na četiri nove lokacije,  Bugojno, Kozarska Dubica, Zvornik i Lukavica, a ove godine Busovača. Svečano najavljujemo početkom jedanaestog mjeseca otvaranje još većeg centra u Kiseljaku.    Objekat u Busovači izgrađen je po najmodernijim standardima arhitekture i dizajna, prostire se na 4000 metara kvadratnih, a svojim kupcima nudi širok spektar prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, bijele tehnike, kao i mnogobrojne sadržaje uključujući restoran i igraonu.

Iz Robota ističu da je ovo 49 poslovnica koja posluje na području Bosne i Hercegovine, a s Kiseljakom bit će zaokružen broj na 50.  

„Naša misija i vizija jeste da budemo najbolji tržni centri u BiH, stoga težimo da našim vjernim kupcima ponudimo široki asortiman proizvoda najbolje kvalitete, najniže cijene, kao i najljubazniji pristup naših uposlenika. Dugoročna poslovna strategija  kompanije usmjerena je na rast i stabilnost bosanskohercegovačke privrede, a otvaranjem novih objekata dajemo šansu mladim ljudima da svoje karijere grade u domaćoj kompaniji, u našoj zemlji. U svim Robotovim objektima nalaze se proizvodi domaćih proizvođača i poljoprivrednika kojima dajemo priliku da plasiraju svoje proizvode na našim policama. Raduje nas činjenica da s godinama kupci sve više cijene Robotovo zalaganje za jačanje bh privrede i prepoznaju nas kao lidera u sektoru trgovine, a mi se trudimo da opravdamo povjerenje naših vjernih kupaca., te planiramo da naredne godine otvorimo četiri nova objekta širom BiH”

Robot tržni centri uspješno posluju na području BiH više od 27 godina, a prepoznati su među kupcima sa najboljom uslugom i najnižim cijenama. Generalni slogan „Mjesto najbolje porodične kupovine” opravdavaju najboljim cijenama koje kreiraju samo za svoje vjerne kupce”.

Kompanija Robot  osim trgovinskog sektora, ulaže i u razvoj i infrastrukturu lokalne zajednice. U julu tekuće godine postali su vlasnici firme „Banja Kiseljak” u sklopu koje je i Hotel Dalmacija, buduće moderno opremljeno lječilište koje će imati, pored široke ponude medicinskih usluga i liječenje mineralnim vodama, što implicira da će biti jedno od najznačajnijih i najinteresantnijih lječilišta u Evropi.

Hotel „ Dalmacija”

robot tc širi svoje poslovanje otvaranjem novog objekta u busovači
Robot TC širi svoje poslovanje otvaranjem novog objekta u Busovači

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Mihael
Mihaelhttps://poslovne.com
Mihael je autor na nekoliko biznis portala. Prati dešavanja vezana za poslovni svijet i piše korisne članke za online zaradu od kuće.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima