Poslovni Horoskop Za Mjesec Juni

Nove šanse na poslu

Mjesec juni krije brojne poslovne prilike i saradnje. U nastavku donosimo vam poslovni horoskop za mjesec juni. Otkrijte koje znakove čeka veća zarada ovaj mjesec.

 OVAN (21.3.- 20.4.)  

Posao – Spremni ste da uđete sa nekim u neki tajni dogovor, moguće u vezi sa nekretninama. Tokom ovog perioda potrebno je da pokažete spremnost za kompromise. Možete biti prilično nervozni, jer se mnogo toga neće odvijati kako vi planirate i želite. Može doći do otežavajućih okolnosti na poslu, u vidu neke autoritativne osobe koja je spremna da vam se oštro suprotstavi. Ipak, kraj mjeseca donosi nove šanse na poslu, naročito ako radite u velikoj privatnoj firmi ili se bavite poslovima od opšteg značaja.


   BIK (22.4.- 21.5)  


Posao – Ovaj period donosi mogućnost poveće zarade ali da bi se to i dogodilo moraćete da dogovore sklopite uz veliki oprez i maksimalno osiguranje od štete. Potreban vam je savjet pravnog lica. Imaćete mogućnost sklapanja privatnog posla sa nekim koga ćete upoznati preko rada u nekoj velikom marketinškoj kući, preko rođaka ili prijatelja ili u okviru saradnje sa privatnom firmom.

Možda ćete da sklopite dobre poslove za koje mnogi neće ni znati. Tajansvenost je vaše glavno oružje i spretno barate njima a za savjetodavce vjerovatno uzmate žene koje imaju iskustva u poslu.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  

Posao – Većini predstavnika vašeg znaka ovaj period savršeno odgovara za svaku vrstu partnerskog odnosa, posebno sa osobama koje su prisutne u javnosti, rade u medijima ili se bave sportom. Nemojte olako da shvatate svoje obaveze, jer vam to može doneti probleme. Imaćete mnogo veće šanse za proširenje saradnje sa nekim ko živi u inostranstvu a i sami možete često putovati.

Imate mogućnost uvećanja prihoda uz pomoć osoba koje su mnogo iskusnije od vas, moguće jednog Strijelca, Jarca ili Škorpije. Mogući su problemi i nezadovoljstvo zaposlenima u privatnim firmama, posebno možete biti izloženi nekoj vrsti kritike od strane nelojalne konkurencije.

   RAK (22.6. – 22.7.)  


Posao – Ovo vrijeme moža pomalo stvoriti konfuziju u vašim planovima kada je u pitanju neki nov projekat. To se naročito odnosi na dame Rakove koje su imale nekoliko napornih perioda u toku kojih nisu uspjele da se prezentuju na način na koji su željele. Mnogi od vas osećaju potrebu da naprave veliki zaokret na poslu. Ako ste mladi ne bi trebalo da pokazujete revolt ukoliko niste dali sve od sebe niti da tražite svoja prava ako ne ispunajvate svoje obaveze. Moguće su neke nove mogućnosti na poslu ako ste sposobni da svoje mišljenje zadržite za sebe.

poslovni horoskop za mjesec juni

   LAV (23.7.- 22.8.)  


Posao – Mnogi predstavnici vašeg znaka ovo vrijeme doživljavaju kao vrijeme u kome lako mogu doći do popularnosti i novca ali ovog puta, ako niste veoma posvećeni poslu, pravi profesionalac, mogu vas čekati neprijatna iznenađenja ili možete doći u sukob sa nekim ko je mlađi od vas ali spreman da vam nametne uslove koje ćete teško moći da ispunite. Ponude u vezi sa inostranstvom ili radom u velikim stranim firmama i predstavništvima treba da shvatite krajnje ozbiljno, u protivnom, možete se pokajati što ste ušli u posao koji je veoma zahtjevan.

   DJEVICA (23.8. – 22.9.)  


Posao – Pred vama je period u toku koga treba da budete mudri i spremni na razne vrste kompromisa. Imate velike planove ali vam je potrebna dobra ekipa saradnika. Ako ste već izvjesno vrijeme vodili razgovore o novim poslovima, vjerovtno ćete pristupiti mnogo energičnije realizaciji planova. Možda će vas kontaktirati oni koji će željeti da sa vama rade na nekom originalnom projektu. Pronicljivi ste i spremni za neke mnogo odgovornije poslove nego one na kojima ste trenutno angažovani.

   VAGA (23.9. – 22.10.)    

Posao – Ovaj period vam donosi nove poslovne šanse. Bićete manje strogi u svojim kriterijumima i manje zahtevni kada su uslovi rada u pitanju. Vaše verbalne sposobnosti dolaze do punog izražaja ali ipak ne bi trebalo da ulazite u konflikte, naročite ne sa drugim Vagama, Rakovima, Bikovima ili Ribama.

Možete biti preosetljivi, previše principijelni i nerealni u svojim očekivanjima. To se naročito odnosi na dame Vage dok će muškarci Vage uspeti da dobro sarađuju sa autoritativnim koleginicama koje će im biti i pouzdan izvor važnih informacija.

   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    

Posao – Bićete staloženi i racionalni, izbjegavaćete svaku vrstu provokacije od strane bilo koga. Imate istrajnost i spremnost da rješavate važne probleme. Veoma vam je važno da vaše ideje neko prihvati, da se postave prema vama kako treba i mnogi će naići na oduševljenje onih koji se bave računarima i IT poslovima.

Period vam donosi nove ideje u vezi sa poslom i mogućnost sklapanja neke vrste tajnog dogovora sa Jarcem, Škorpijom ili Rakom čak i po cijenu da se neko na vas naljute. Druga polovina perioda donosi napete odnose sa strancima ako nemate već ugovorene sve detalje posla.


  STRIJELAC (23.11.- 21.12.)  


Posao – Imaćete mogućnost poveće zarade i povećanja prihoda preko nekog Lava i u radu sa Vagom. Ipak, preporučuje se oprez ako direktno s Lavom ili Škorpijom sklapate ugovor, nešto može promaći što će biti na vašu, ili obostranu štetu. Vi preuzimate inicijativu u svakom pogledu. Ako se bavite projektovanjem, intelektualnim djelatnostima, sportom ili novinarstvom, možete očekivati uspeh.

Nemojte dopustiti da vas bili ko iskoristi, bilo kada je u pitanju novac ili neka vrsta usluge. Možete biti skloni konfliktma sa Ovnom, Jarcem, Rakom ili Djevicom naročito ako vam nešto duguju. Vaš entuzijazam djeluje zarazno na kolege.Ne ulazite nespremni u poslovne pregovore.

   JARAC (22.1.- 20.1.) 

Posao – Ovo je naporan period za one koji maštaju o velikom biznisu jer možete biti veoma zahtjevni i veoma naporni kao saradnik a da toga ne budete svjesni. Svi oni koji vam u stvari kao saradnici naročito ne odgovaraju, biće spremni na svaku vrstu kompromisa sa vama ali vi ćete verovatno biti principijelni i po cijenu neke manje štete.

Okruženi ste onima koji nisu do kraja iskreni prema vama i koji umjesto da vas cijene, mogu pokazivati veliku dozu zavisti ne samo na ono što ste postigli nego i na ono što tek treba da uradite. Dobićete želju da promijenite posao ili da započnete rad sa strancima.

   VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  

Posao – Pokušaćete da izbjegnete društvo onih od kojiih vam u stvari ide mnogo toga dobrog, uključujući i mogućnost neke nove zarade ili uključenja na neki novi projekat da biste nakon tog datuma shvatili da ste jedino prihvatljivi sami sebi kada ste maksimalno angažovani i kada uspjevate da se organizujete tako da stignete i da radite i da uživate.

Ovaj period je prilično stresan za one neodlučne Vodolije ili za one koje planiraju da se bave paralelnim poslovima ali bi mnogo toga moglo da se okrene u vašu korist. U sferi finansija situacija se popravlja, naročito krajem perioda kada možete doći do nekog novca na koji niste računali ili ste na neki način digli ruke od mogućnosti da će vam ga neko isplatiti.

   
RIBE (20.2.- 20.3.)  

Posao – Za većinu predstavnika vašeg znaka ovo je veoma naporan period u toku koga nećete biti u stanju da se postavite kako treba ako ste u zrelim godinama a primorani ste da radite sa mnogo mlađim osobama koje previše drže do sebe. Ako želite da se bavite umjetnošću ili vam je to poziv, ne odustajte od nekog plana koji može na momente izgledati kao da nije lako izvodljiv.

Trudite se da ispunite ono što ste sebi zacrtali kao cilj što će rezultirati osjećanjem moralne pobjede. Imaćete sjajne šanse na poslovnom planu i mogućnost uvećanja prihoda, posebno preko nekih neočekivanih poslova.

Mihael
Mihaelhttps://poslovne.com
Mihael je autor na nekoliko biznis portala. Prati dešavanja vezana za poslovni svijet i piše korisne članke za online zaradu od kuće.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima