back to top

POSLOVNI HOROSKOP: Pred vama je odlična sedmica u kojoj ćete ostvariti sve što ste zamislili

Rakove ove sedmice očekuje uspješna saradnja sa stranim kompanijama

Za mnoge znakove ovo je važan period u kojem se mogu ostvariti važne saradnje. Poslovni horoskop donosi dobre vijesti za većinu znakova. Otkrijte u nastavku da li je i vaš znak jedan od njih.

OVAN (21.3.- 20.4.) 

Posao – Veoma ste angažovani na svim poljima. Blizanci vam odgovaraju za službena putovanja i prezentaciju, a jedan Rak će vam pomoći da riješite problem sa nekretninama. Krajem ovog perioda uspjet ćete da vratite stari posao, ali prethodno ćete morati da riješite neke probleme. Budite pažljiviji u saobraćaju, pogotovo ukoliko zbog posla često putujete.

  BIK (21.4.- 21.5) 

Posao – Podređeni ste u odnosu na saradnike. Moraćete da radite više, ukoliko želite da se izborite za poslove koje ste zamislili. Ovih dana bićete okupirani rješavanjem papirologije, računa i raznih dokumenta. Zahvaljujući posredovanju Strijelca, Vodolije ili Blizanaca uspjet ćete da ostvarite saradnju sa inostranstvom.

 BLIZANCI (22.5.- 21.6.) 

Posao – Odlična nedjelja, tokom koje ćete uspjeti da ostvarite gotovo sve što zamislite. Imate snage i ambicije da radite sa više od dvadeset saradnika. Početkom perioda očekujte priliv novca, a uspjet ćete da ugovorite nekoliko poslova sa inostranstvom. Saradnja sa Bikom ili Jarcem može vam pomoći da stabilizujete posao kojim se bavite.


 RAK (22.6. – 22.7.) 

Posao – Imate podršku saradnika u znaku Raka, Jarca ili Lava. Uspješna saradnja sa inostranim kompanijama. Ukoliko ste dama Rak, najbolje je da sarađujete sa ženama u znaku Riba, Djevice ili Jarca. Od njih ćete dobiti dobre ideje i finansijsku pomoć.

 LAV (23.7.- 22.8.) 

Posao – Uradili ste dobar posao i sada očekujete rezultate. Komunikacija sa saradnicima je odlična, pogotovo sa jednim Ovnom. Tokom perioda moguća su česta putovanja zbog posla. Saradnja sa Škorpijom ili Strijelcem omogućit će vam nove kontakte sa inostranstvom.

DJEVICA (23.8. – 22.9.)

Posao – Komunikacija sa saradnicima je krenula nabolje, a najveću podršku pružiće vam jedan Bik. Sredinom perioda uspjet ćete da ugovorite dobar posao. Djevice koje se bave administracijom i komunikacijama trebalo bi da budu oprezne u saradnji sa Rakovima, Ribama i Škorpijama. Do kraja nedjelje bićete zatrpani raznim poslovima, što vam neće smetati, jer volite takav ritam.

poslovni horoskop

 VAGA (23.9. – 22.10.) 

Posao – U ovom periodu najviše ćete sarađivati sa osobama koje rade u inostranstvu. Sredina nedjelje biće posebno dinamična, ukoliko planirate putovanje ili saradnju sa drugim državama. Uspješne poslovne projekte možete da ostvarite ako sarađujete sa Ovnom, Jarcem ili Strijelcem. Najviše uspjeha imaće Vage koje se bave kozmetikom ili prodajom suvenira.

   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) 

Posao – Dobra nedelja za Škorpije koje žele da putuju ili pokreću posao koji je vezan za zabavu, sport, muziku ili umjetnost. Da biste prevazišli neke poslovne probleme potrebno je da budete otvoreniji u komunikaciji sa saradnicima. Ovih dana očekujte priliv novca, koji će vam pomoći da riješite makar dio finansijskih problema.

  STRIJELAC (23.11.- 21.12.) 

Posao – Period je povoljan za pokretanje poslova u turizmu ili ugostiteljstvu. Saradnja sa Škorpijom ili Vagom može donijeti uvećanje prihoda i stabilizaciju finansijske situacije. Oni koji se bave turizmom neka obrate pažnju na papire u drugoj polovini nedjelje.

  JARAC (22.12.- 20.1.) 

Posao – Da biste u poslu bili uspješni najvažnije je da imate dobru organizaciju, provjerenu ekipu saradnika, ali i da budete okrenuti svojim idejama. Ukoliko želite da promijenite posao, imaćete nekoliko primamljivih ponuda, pa ćete biti u dilemi koju da prihvatite. Poslušajte savjet prijatelja, ali ne zanemarujte ni glas svog srca.

 VODOLIJA (21.1.- 19.2.) 

Posao – Veoma ste vezani za osobe s posla i ne bi vam odgovaralo da radite sa novim saradnicima. Već dugo očekuje novac, nažalost, moraćete da budete strpljivi. Saradnja sa Lavom ili Škorpijom mogla bi da obezbedi dobre poslove, a samim tim i uvećanje prihoda.

  RIBE (20.2.- 20.3.) 

Posao – Da biste započeli projekat koji već dugo planirate, potrebno je da prethodno završite neke poslove, a za to vam je neophodan novac koji, nažalost, u ovom trenutku nemate. Vjerovatno ćete sarađivati sa Vodolijom ili jednom uticajnom Škorpijom.

Mihael
Mihaelhttps://poslovne.com
Mihael je autor na nekoliko biznis portala. Prati dešavanja vezana za poslovni svijet i piše korisne članke za online zaradu od kuće.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima