POSLOVNI HOROSKOP: Ove sedmice izbjegavajte rasprave sa šefom i saradnicima

Djevice su ove sedmice posebno nervozne i posebno se njima preporučuje da izbjegavaju rasprave sa šefom

Počinje nova poslovna sedmica koja za neke znakove krije dobre vijesti. Moguće su saradnje u inostranstvu i veće plate. Poslovni horoskop donosi sve vijesti koje vam otkrivaju šta vas čeka ove sedmice.

OVAN (21.3.- 20.4.) 

Posao – Bićete okupirani nekim obavezama koje nećete moći da izbjegnete. Vjerujete da ste na pravom putu kada se radi o poslu sa poznanicima ali vjerovatno griješite. Nemojte dozvoliti da vas nerviraju Blizanci, Škorpija ili Djevica. Imate jasno zacrtane planove ali se mnogo toga neće lako ostvariti. Spremni ste na neki kompromis koji je protivan vašim pravi potrebama. Mogući su poveći izdaci.

   BIK (21.4.- 21.5) 

Posao – U svemu kasnite i ne uspijevate da realizujete poslove koje ste planirali. Trebalo bi da se mnogo više angažujete oko nekih novih poslova jer će ponuda biti dosta. Imate način da sredite saradnju sa jednim Lavom koji bi mogao da vam ponudi unosnu saradnju. Spremni ste da se uključite u neki timski rad koji bi mogao vam donese nove prihode.

  BLIZANCI (22.5.- 21.6.) 

Posao – Niste načisto u kom pravcu da usmjerite svoju karijeru. Trebalo bi da budete mnogo praktičniji da ne dozvolite da vas bilo ko pokoleba. Tokom ovog perioda možete biti okupirani nekim sitnim poslovima, nekim obavezama koje ste ostavili za posljednji minut. Nemojte sebe opterećivati nepotrebnim stresom. Novac dolazi iz inostranstva ili od stranaca, bilo da radite privatno, honorarno ili u nekom predstavništvu.


RAK (22.6. – 22.7.) 

Posao – Trudićete se da budete dobrog raspoloženja i ako budete radili moguće da ćete upoznati interesantne ličnosti, neke koji će vam predlagati neku dalju saradnju. Spremni ste da uradite nešto za sebe lično, što bi moglo da vam donese neko lično zadovoljstvo, moguće da ćete uspjeti da unovčite hobi. Ako ste nezadovoljni finansijskom situacijom, čuvajte se obećanja koja vam je neko dao. Sa strancima posebno sa Ovnovima morate taktizirati ako želite da vas plate.

poslovni horoskop

  LAV (23.7.- 22.8.) 

Posao – Želite da se bavite poslom koji bi mogao da vam donese priliku da sarađujete sa strancima. Trudite se da nađete najbolji način kako da promijenite posao ili kako da ugovorite neki koji bi mogao da vam donese dobre prihode. Mnogo toga vas nervira kada su poslovi u pitanju ali imate u stvari dobre šanse da nađete ono što vam odgovara, makar da obavite neke korisne razgovore. Ne znate da raspolažete novcem.

DJEVICA (23.8. – 22.9.)

Posao – Imate mogućnost da završite na vrijeme sve poslove. Pokušajte da nađete najbolji način da obavite razgovor sa onima koji vam duguju neki novac. Ne ulazite u raspravu sa šefom, inače ste nervozni. Skromni ste i zadovoljavate se onim što imate ali moguć je i dogovor o novom poslu.

   VAGA (23.9. – 22.10.) 

Posao – Dobićete poziv od nekog s kim ste se skoro vidjeli i moguće da ćete zaključiti neki posao koji će vam odgovarati. Imate način da nametnete svoj tempo rada onima sa kojima treba da nastavite saradnju. Previše povjerenja imate u Raka koji gleda samo sebe. Nemojte ulaziti u neke kreditne aranžmane niti sebe izlagati nepotrenim troškovima.

   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) 

Posao – Veoma ste talentovani ma čime da se bavite. Niste spremni ni u čemu da popustite nego insistirate na nekim svojim stavovima i želite da se nametnete kolegama. Trudite se da budete infomisani o svemu bitnom. Ne ulazite u nepotrebne rasprave sa Lavom koji vas pomalo iritira. Moguće je interesantno poznanstvo sredinom nedjelje. Mogući su dobici u igrama na sreću.

  STRIJELAC (23.11.- 21.12.) 

Posao – Pokušavate da se prilagodite okolnostima koje vam baš i ne idu na ruku ako radite u nekoj privatnoj firmi. Niste naročito zadovoljni onim što vam se nudi ali sredina sedmice donosi mogućnost nekog novog aranžmana koji bi vam po mnogo čemu odgovarao. Imate način da riješite finansije, naročito ako imate neka dugovanja.

   JARAC (22.12.- 20.1.) 

Posao – Puni ste ideja ali vam nedostaje energije. Imate potrebu za odmorom. Prijalo bi vam da se vidite sa nekim ko vam je izuzetno drag i sa kim možete da iskreno razgovarate o svemu. Ako želite da se sretnete sa jednim Lavom, nađite način da ga nagovorite na neki zajednički aranžman koji bi donio i vama i njemu dobit. Nemojte se previše opterećivati finansijama, imate način da dodatno nešto zaradite.

   VODOLIJA (21.1.- 19.2.) 

Posao – Nije baš sjajan period za one koji ne znaju šta će sa poslom tj. sa radnim mjestom ili je neizvesno stanje u firmi. Bilo bi dobro da razmislite o samostalnom poslu koji bi mogao da vam donese dobre prihode. Blizanac vas nervira svojim nerealnim prijedlozima. Nekome je veoma bitno da imate povjerenja u njega, naročito ako se radi o osobi kojoj poznajmljujete novac.

  RIBE (20.2.- 20.3.) 

Posao – Ovaj period vam donosi mnogo toga interesantnog samo je potrebno da budete spremni da se priviknete na nove okolnosti. Na kritike se ne obazirete nego radite ono što vi smatrate da treba, čak iako vam dobri prijatelji govore da po mnogim pitanjima griješite. Imate podršku jednog Bika za vaše ideje. Dobro se snalazite sa finansijama.

Mihael
Mihaelhttps://poslovne.com
Mihael je autor na nekoliko biznis portala. Prati dešavanja vezana za poslovni svijet i piše korisne članke za online zaradu od kuće.
spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima